Leslie ve Yürüyüş İle Zayıflama Günlüğüm

Sorma canım.sıkıntılı bir dönem yaşıyorum.kızım 2 yaş sendromunu sonuna kadar yaşıyor.bütün gün ağlama ve tutturmalarıyla uğraşmaktan hem vakit bulamıyorum hemde psikolojik olarak yorgun hissediyorum.birde stresten yemeyi abarttım bu ara..ama geçecek..umarım çabuk geçer ya da en azından hafifler bu durum.
Ayrıca devam ediyor olmana çok sevindim.yakında bende burada olacağım inşallah merak etme

Allah yardımcın olsun canım.
İnanıyorum burda olacağına, bekliyorum

Selam kızlar bende leslie yapmaya başlayalı 6 gün oldu . Onun öncesinde de evde kendim spor yapmaya çalışıyodum . 10 gündür spor yaptım aralıksız kilo olrak tartıda eksiyi henüz görmedim ama alt göbeğim baya gitti . Bu arada 19 aylık kızım var . Hamilelikten önce kilom 47-48 di . 70 kiloyla doğum yaptım . Şuan aç karnına 53.3 çıkıyorum . Ama uzun zamandır bu 53 te takıldım . Yediklerine çok dikkat edemiyorum maalesef . Dn hamilelikten önce giydiğim bi kazağı denedim . Daha önce denediğimde kollarımı sıkıyordu . Ama şuan sıkmıyor .:) çok sevindm . Çünkü en problemli yerim bana göre kollar

Allah yardımcın olsun canım.
İnanıyorum burda olacağına, bekliyorum
Merhaba.inşallah yarın başlayacağım..bugün ufaktan yürüyüş yapacağım.iki hafta önce bel sorunu yaşadım.bel fıtığı olduğunu düşünüyorum.ne zaman oldu nasıl oldu bilmiyorum.çocuklarla uğraşırken bazen dengesiz hareketler yapıyorum.birkaç gün eğilemedim falan.tam anlamıyla geçmedi ama ağrım yok şu an ve dikkat ediyorum hareketlerime.eskisi gibi hızlı tempo yapamam ama 1 -2 mil de olsa yavaştan başlayacağım..seninde tamamen bırakmadığını gördüm sevindim.

Çok kısa zamanda güzel sonuçlar almışsın ne kadar güzel

Çok geçmiş olsun.
Evet ben de kendimden beklenmeyen bir şekilde arada yapıyorum

Bugün canım çok sıkıldı.komşumla karşılaştık bugün ve kilo alıyorsun dikkat et diye akıl verdi.öncesinde de başka bir konuda olumsuz birşeyler söylemıştı,sanırım regli olmamında etkisiyle sinirlendim.evet bende bugün aynaya baktığımda kendimi bayağı bir şiş görmüştüm ama duymak zoruma gitti.off bu ara evet strese girdikçe de yiyorum ama kendime gelmeliyim artık.şimdi kalkıp evin içinde yürüyeceğim

Dün ve bugün 3 mil yapıldı
Baktım en son 11 aralıkta yapmışım. Çok ara veriyorum ama en azından tamamen bırakmıyorum ne diyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…