- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
leslie baya bi bacak çalıştırıyor gibi de ben kilo vermek istemiyırum o yüzden emin olamadım bir türlü,slim de gayet güzel göründü gözüme valla.Callanetics yaptım bir dönem ama sevemedim bir türlü onu çok canım sıkıldı,pilates lastikleri aldım en sertiyle uzman tv yazın google orada basenler için güzel heraketler var onları yapıyorum p tesi leslie yapıyım bir de pilates hayırlıs bakalım
evet ya leslie bacakları feci inceltiyor.bende callanetics ten sıkıldım.artık devamlı leslie yapıyorum.
evet ya leslie bacakları feci inceltiyor.bende callanetics ten sıkıldım.artık devamlı leslie yapıyorum.
bacakları inceltme konusunda sonuç alabildin mi leslie ile ? nasıl yaptın detay verebilir misin canım :)
bacakları inceltme konusunda sonuç alabildin mi leslie ile ? nasıl yaptın detay verebilir misin canım :)
paytak_paytak_kosan_koala .!.:yaa cidden miiii ben de bu hafta 3.mile geçiyorum inş...sen ne kadar sürede sonuç aldın,kendinde farkı farkettin?
canlarım ben 3 haftadır yapıyorum.aylardır dolapta duran giyemedeğim bir pantolonum vardı.2 gündür giyiyorum.baya inceltti.birde ben sabah hayatta kalkamam.gece ve akşam yapıyordum bazende günde 2 kere yapıyordum 3 mili.sabah yapsam daha iyi olurdu kesin.birde yemeklerime dikkat ediyorum.yeşil çay falan içiyorum.acayip etkisini gösterdi.
canım diyet de yapıyor musun ? sen sadece 3 millik olanı mı yaptın ? bir de aralıksız ger gün mü?
Bir gün ben de buraya gelip bacaklarım inceldi diyebilecek miyim acaba
Sanırım 21 günde 1 mil arttırıyoruz. Ben dün başladım 1 milden sabah ve akşam olmak üzere. Bu sabahta yaptım. Akşamda yapıcam inş. Basenler gider
Diyette yapıyorum bununla birlikte umarım faydasını görürüz
canım ben 500 adım ve 1 mili 1'er gün yaptım sadece.
sonra 2 mili 1 hafta yaptım. bu hafta 3 mile geçtim. 3 ve 4ü de birer hafta yapıcam inş. 21 gün çok,alışıyorsun zaten bi zaman sonra... 5 mile geçince yıl sonuna kadar haftada 6 gün, (o zamana kadar biraz forma girebilirsem de) sonrasında da haftada 3-4 gün yapıcam inş... Eki Görüntüle 288708 Eki Görüntüle 288708
Anladım cnm. Teşekkür ederim bilgilendirme için bugun 2. günüm ve kollarım bacaklarım agırmaya başladı5 mil videosunu bulup indrebildim sadece. 500 adım videosunu bulamadım. Bulduklarımda hep geçmiş tarih olduğu için geçersiz linklerdi. Bulabileceğim bi yer varsa özelden msj atarmısın acaba ?
Ayağımda problem oldugu için 2 haftada bir geçeyim o zaman alıştıra alıştıra. umarım fark görürüm keyif aldığım tek video diyebilirim
her akşam başlamaya karar veriyorum düzenli olarak ama ertesi gün bir şey çıkıyor.geç yatıp geç kalkarsam böyle olur işteben diğer milleri yapmıştım direk 5 mille devam etmek istiyorum.
Bir de kızlar fikrinizi alayım,leslie ile birlikte pilates lastiği ile bacak hareketleri de yapıcam ben,bu ikisini her gün mü yapsam daha iyi olur yoksa her gün leslie yapıp iki güe bir mi piilates yapsam?kaslarımı dinlendirmeye günüm kalmıyo çünkü