- 1 Haziran 2009
- 5.851
- 26
Leslie hatunuyla dün tanıştım sayenizde feci gaza gelerek dünden beri yapmaya başladım
bayramda birkaç kilo aldım hafta sonu pantolonlar felan olmadı moralim bozuldu,
birkaç gün sonra burayı gördüm hedefim 3,4 kilo vermek kilolu değilim ama ideal kilomu aşınca
fark ediyorum hemen...
geçen sene bu hatunu tanımadan evde kendi çapımda buna benzer egzersizler yapmıştım,
ama bu daha etkili geldi ...
linkleri indiremedim youtube da açılan videoları yapıyorum ama en uzunu 15 dk
ikisini birleştirince 30 dk lık bir şey çıkıyor sanırım birkaç hafta bu şekilde yapıp artırmam lazım
1 milden başladım ama arada ortaya karışık 3,5 mil de yapıcam :)
sonuçları yazarım herkese kolay gelsin
ben de aynı şekilde canım kilolu değilim ama olması gerekn kilomu aşmışım accık
bu hafta rejime ve leslie ile tanıştım.
ilk etapta 14 dk lık videoların ikisini yapıyorum aynı senin gibi yarım saate denk geliyor..
sonradan arttırıcam inş faydasını görür ve paylaşırız..
:13:inş.faydası olur ama kanımca olur yarım saatte bile felaket terletiyor saç diplerime kadar terledim ,
hayatımda hiç rejim yapmadım yapamam da sadece dikkat ediyorum yediklerime beyaz ekmek yemiyorum
ama tatlıdan vazgeçemiyorumçikolata da artık bitter çok hoşuma gidiyor,çayı ve kahveyi
on küsür yıldır şekersiz içerim,bol su içmeye dikkat ediyorum ...ve egzersizleri rejim yapmadan ama yediklerime dikkat ederek yapıcam
hadi hayırlısı
:13:inş.faydası olur ama kanımca olur yarım saatte bile felaket terletiyor saç diplerime kadar terledim ,
hayatımda hiç rejim yapmadım yapamam da sadece dikkat ediyorum yediklerime beyaz ekmek yemiyorum
ama tatlıdan vazgeçemiyorumçikolata da artık bitter çok hoşuma gidiyor,çayı ve kahveyi
on küsür yıldır şekersiz içerim,bol su içmeye dikkat ediyorum ...ve egzersizleri rejim yapmadan ama yediklerime dikkat ederek yapıcam
hadi hayırlısı
bugün 3 mil yaptım yarın 5 mile geçiyorum inşallah yorulmam 4 mil yaptım fena yoruldum eh artık sınırları zorlamanın zamanı geldi 5 mil yarın beni bekler
yeni gelenler var hoşgeldinizz
sağolasınhep birlikte iyi incelmeler
3 gündür yapıyorum tartılmadım ama psikolojik olarak işe yarıyor gibibir ay felan tartılmayı düşünmüyorum
gelişmeleri kıyafetlerden anlarım ve yazarım buraya da.
kızlar bir şey sorucam,google da aratınca açılan youtube videoları hep aynı 1 mil ,diğer milleri nasıl bulabilirim,
VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsden de indiremedim??
sağolasınhep birlikte iyi incelmeler
3 gündür yapıyorum tartılmadım ama psikolojik olarak işe yarıyor gibibir ay felan tartılmayı düşünmüyorum
gelişmeleri kıyafetlerden anlarım ve yazarım buraya da.