- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
olumsuz etkileri vardir illa ki gercekten de simdilerde tanidigim herkeste bir gerginlik vs var ama motivasyonumuzu dusurmesin bunlar biz kilolarla basa cikiyoruz bununla mi basa cikamicaz :) bir iki gun kaslarinizi dinlendirin eger hareket etmek cok zor geliyorsa ya da esneme yoga gibi egzersizlere yonelin. yaptiginiz her egzersizden sonra mutlaka esneme yapilmali zaten kaslarin gevsemesi lazim yoksa aci veriyorhttp://www.erkankahraman.com/gokyuzunun-bir-hikmeti-venus-retrosu/
ERHAN KAHRAMAN ÇOK GÜZEL ANLATMIŞ
olumsuz etkileri vardir illa ki gercekten de simdilerde tanidigim herkeste bir gerginlik vs var ama motivasyonumuzu dusurmesin bunlar biz kilolarla basa cikiyoruz bununla mi basa cikamicaz :) bir iki gun kaslarinizi dinlendirin eger hareket etmek cok zor geliyorsa ya da esneme yoga gibi egzersizlere yonelin. yaptiginiz her egzersizden sonra mutlaka esneme yapilmali zaten kaslarin gevsemesi lazim yoksa aci veriyor
Canım fiyatlar nasıl?kızlar ben lipoliz olmak istiyorum basenlerden. birkaç doktordan öğrendim. basenler hiçbir sporla diğer bölgeler gibi erimiyormuş. sadece incelme oluyormuş. göbeği dümdüz yaptıgımız gbi baseni sporla düzeltemiyormuşuz..
Ben lipoliz istiyorum. Alper Tuncelle görüşcem. Çok pahalı gerçi bilmiyorum napsam..
Yaptığın belirli hareketler var mı canım dans ederken? Nasıl etkili oldu?1 saat dans edildi. kizlar leslie yaparken 1 ya da 1.5 kg yag yakiyordm 2 haftada. dansa basladiktan sonra yag yakimim 2 kat artti bu sefer 2.4 kg yag yakmisim ve vucudumda sebebini bilmedigim bir sislik var 1.2 kg. sislik icin onerebileceginiz bisey var mi ?
Bugün kendimi incelmiş hissediyorum kızlar, hadi hayırlısı bakalım pazartesi belli olacak.
3 lt su içildi
Leslie 3 miles yapıldı
1200 kalori alındı
Pazartesi dön aramıza canımcım.ben bu hafta es verdim canım. spor yapmıyorum hiç. haftaya kaldıgım yerden devam :)))
Lipo fiyatları lipo çeşidine göre değişiyor ama ilk bölge 4.500 - 5000 civarı. Bölge eklendikçe 1000 tl fiyatın üstüne konuyor diye biliyorum. Ben daha önce meme ameliyatı olduğum Kamran beye yaptırabilirim birkaç ay sonra. Şuan para biriktirmem lazım. O zamana kadar spor değil de yoga yapıcam. Eğer bi gram yağım bile kasa dönüşürse çok üzülürüm çünkübenim arka bacaklarımda toplanıyor yağlar. kalçanın hemen altı. o kısım da basenimi daha yayvan gösteriyor. bakalım hayırlısı olsun inş. Ptesiden itibaren bildirimlere devam
kendimi muzigin ruhuna birakiyorum kah gobek atiyorum kah yamyam dansi yapiyorum araya leslie hareketleri sıkıstırıyorum. vucudumda kuru tek bir nokta kalmiyor 45 dkda baya terliyorum. leslie den sıkılanlar icin iyi bir alternatif olabilir. danstan sıkılinca leslie ye geri donerim ben de :)Yaptığın belirli hareketler var mı canım dans ederken? Nasıl etkili oldu?
Pazartesi dön aramıza canımcım.
Benim de kalçam hiç yok gibi. Göbeğim daha büyük kalçamdan
Göbekten alıp kalçama ekletebilsem keşke bu fazlalıkları