hep belden gitti zaten kum saatine benzetiyorum kendimi :) diyetisyen de ailem de uzerimde baski kuruyorlar 57de kalmam gerekiyormus ama dinlemicem sanirim kimseyi 2 kg benden pek bisey goturecege benzemiyor. bu arada tekrar olcum yaptim kalcanin hemen altindan bacaklari olctugumde 92 cm. kalca 95 cm ic bacak 56 cm ayak bilegi 20 cm. gobek ve bel ayni. her hafta fotograf paylasip yorumlayalim herkes katilim gosterirse birbirimize iyi motivasyon olur arkadaslarsen de öylesin canım belin falan bya ince. basen ve üst bacakların var biraz. onlar da gidicek bak görürsün. ben benim kiloma indiğinde onlar benim şuanki ölçülerimden çok daha ince olcak bak görürsün.
Maşallah kızlar hiç moralinizi bozmayın öyle gayet iyisiniz mary jane senin bel bölgenin acaip ince güzel duruyo basenlerinde öyle kötü değil sporla hepsi daha iyi olur bende sizler gibi zayıf duruyorum bana senin Kilon yokki niye bu kadar takıyosun diyolar ama bölgesel olarak sıkıntılarımızı biliyoruz ve ona göre hareket edelim yani gayet süperiz
hep belden gitti zaten kum saatine benzetiyorum kendimi :) diyetisyen de ailem de uzerimde baski kuruyorlar 57de kalmam gerekiyormus ama dinlemicem sanirim kimseyi 2 kg benden pek bisey goturecege benzemiyor. bu arada tekrar olcum yaptim kalcanin hemen altindan bacaklari olctugumde 92 cm. kalca 95 cm ic bacak 56 cm ayak bilegi 20 cm. gobek ve bel ayni. her hafta fotograf paylasip yorumlayalim herkes katilim gosterirse birbirimize iyi motivasyon olur arkadaslar
hemen hemen ayni bacak olculerimiz. benim ic bacaklarim daha buyuk oldugu icin sanirim bir dengesizlik oluyor.teşekkür ederim canım belim 63 aynen ince ♡
ben de senin ölçtüğün gibi ölçtüm şimdi canım basen 94.5 çıktı. kalça yukarıda yazmıştım 92.5 yine.
belim 63 göğüs 87 o zaman bu ölçülerim daha doğru gibi.
ilk haftadan incelme olması bile çok olumlu bişey bence merak etmeyin 1 ayı doldurunca sonuçlar yüzünüzü daha da güldürecek. sabır ve devamlılıkla istediğimiz sonuçlara ulaşacaz hep birlikte :)Kızlar merhaba benim sonuç hüsran sadece yarım kilo vermişim. Çok üzüldüm görünce. Leslie de ilk haftamdı. Acaba ondan bu kadar az kilo verdim. Ama simit- göbekte incelme var. Bel bölgemde kalınlaşma var
71,9 dan 71,4 e düşmüşüm
Göğüs üstü 102 -102 aynı
Göğüs altı 89- 88 (1 cm)
Bel 87-91 artmış
Simit 105-102 (3cm)
Kalça 102-102 aynı
Bacak 59-58 (1cm)
Baldır 35-35 aynı
Bana motive edici bir şeyler aöyleyin lütfen
Kızlar merhaba benim sonuç hüsran sadece yarım kilo vermişim. Çok üzüldüm görünce. Leslie de ilk haftamdı. Acaba ondan bu kadar az kilo verdim. Ama simit- göbekte incelme var. Bel bölgemde kalınlaşma var
71,9 dan 71,4 e düşmüşüm
Göğüs üstü 102 -102 aynı
Göğüs altı 89- 88 (1 cm)
Bel 87-91 artmış
Simit 105-102 (3cm)
Kalça 102-102 aynı
Bacak 59-58 (1cm)
Baldır 35-35 aynı
Kızlar merhaba benim sonuç hüsran sadece yarım kilo vermişim. Çok üzüldüm görünce. Leslie de ilk haftamdı. Acaba ondan bu kadar az kilo verdim. Ama simit- göbekte incelme var. Bel bölgemde kalınlaşma var
71,9 dan 71,4 e düşmüşüm
Göğüs üstü 102 -102 aynı
Göğüs altı 89- 88 (1 cm)
Bel 87-91 artmış
Simit 105-102 (3cm)
Kalça 102-102 aynı
Bacak 59-58 (1cm)
Baldır 35-35 aynı
O halde belimin kalınlaşmasını buna bağlamalıyım.ben de ilk spora başladıgımda daha da kilo almıştım. dünyam başıma yıkılmıştı.. meğerse kas şişmesinden kaynaklı öyle oluyormuş. sonra birkaç haftada baya bi kilo birden bire kaybettim. sizde de böyle olur muhtemelen. yaşadığınız şey artık değişmez bi kural gibi :))
o nasil pilates gibi bisey mi ? ilk defa duyuyorumAYŞE TOLGA İLE 8 HAFTADA DEĞİŞİME NE DERSİNİZ? YORUMLARINIZI MERAK EDİYORUM.
o nasil pilates gibi bisey mi ? ilk defa duyuyorum