Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559

yok canım yediklerim 1200 kcal. bile olmamıştır ama ben de öyleyim. zayıflayamıcam istediğim fiziğe eğer yersem ulaşamıcam korkusuyla doyuyorum ben de

normal yemişsin gayet.

yok canım yediklerim 1200 kcal. bile olmamıştır ama ben de öyleyim. zayıflayamıcam istediğim fiziğe eğer yersem ulaşamıcam korkusuyla doyuyorum ben de

normal yemişsin gayet.
uzun sure ac kaldim bugun o biskuviler safi kalori malum karin doyurmuyor besleyici de degil. aksam da mucveri ve digerlerini ust uste yeyince acaba dedim. persembe gunu tarti gunum lutfen kilo almamis olayim :) birazdan dans renk :)

Dun de bugun de leslie 3 mil yapiyorum.Ama oncesinde step aletimle 45 dakika calisiyorum isiniyorum ve ter atmaya basliyorum.sobra 42 dakika leslie yani toplam bir bucuk saat spor r yapmis oluyorum .Belime strwc folyo da sariyorum.Inanilmaz terliyorum.Nerdeyse goren altima yaptim zanneder.gunluk bir bardak yesil cau iciyorum.
Ben diyet yapamiuyorum.sadece aksamlari ekmek yememeye calisiyorum o kadar.o yuzden iki ayda toplam 1,5 kilo vermisim.
Ben diyet yaptigimda da gram veremiyordum.Bu da beni demorelize ediyor Daha once de spor yapmaya calistim,yurudum olmadi.kilo veremedigim icin moralim bozuluyordu.
Bu sefer biraz daha kararliyim sanirsam.biraz sabretmek istiyorum.
Yarin fitnese gidicem insallah bu sefer kurtulurum bu kilolardan.

bugün hiçbir şey yapmadım. ne suyuma dikkat ettim ne spor yaptım. biraz moralsizim.

sizler napıyorsunuz kızlar?

kızlar inanır mısınız burç olaylarına bilmiyorum ama venüs retrosu başladı mart ayında terse gidiyor, ondan galiba

hepimizi vurmuş belli ki
inanmican ama kafayi bozdum haritami yorumlamaya calisiyorum konu disina cok cikmayalim 15 nisana kadar devam edecek moral bozuk diyerekten tembellik yapmayalim yarin duzene girelim yeniden retro cikisi bir beden daha kuculup daha da mutlu olalim :)

inanmican ama kafayi bozdum haritami yorumlamaya calisiyorum konu disina cok cikmayalim 15 nisana kadar devam edecek moral bozuk diyerekten tembellik yapmayalim yarin duzene girelim yeniden retro cikisi bir beden daha kuculup daha da mutlu olalim :)

offff 15 nisana kadar mı

ya evvelsi gün spor yaptım bacak ve kalça hareketi yaptım squata çok ağırlık verdim ve ilk günümdü. şimdi bacak ağrısından merdiven çıkmayı bırakın sandalyeye oturup kalkamıyorum. patronuma danıştım spora çok meraklı olduğu için 2-3 gün spor yapma dedi. ama internette okuduklarıma göre de üstüne gitmem gerekiyormuş. ne yapıcam? siz de yaşadınız mı böyle birşeyi sanırım et kırıklığı oluyo, yardımlarınızı bekliyorum

BENDE DE AŞIRI GEZME İSTEĞİ VAR AMA GEZİNCE DE MUTSUZ OLUYORUM. ÇOK İLGİNÇ BİR RUH HALİ DURUMUNDAYIM. BÖYLE ŞAKA BİLE KALDIRCAK DURUMDA DEĞİLİM HAYATTAN ÇOK SIKILDIM GİBİYİM..

direkt kaslari calistirmaya yonelik egzersizlerin her gun yapilmamasi soyleniyor. bir gun var bir gun yok iyidir bence kaslarin dinlenmeye ihtiyaci var. bunun disinda kalan gunlerde kardiyo yapabilirsiniz. bu sıkıntılı gunler gecicidir ben dun o ruh halini dans ederek astim. dansa da aglamakli basladim zaten hem aglarim hem oynarim misali :)

AHAHAHAHHA VERDİĞİN ÖRNEK İYİYDİ. AMA HAREKET EDEMİYORUM Kİ BUGÜN DE YAPICAKTIM ÖYLE PLANLADIM AMA YAPMICAM SANIRIM YADA BELKİDE ESNEMEK ADINA RAHAT SPORLAR YAPMAYA ÇALIŞIRIM.

2- Güzelleşme işlerine pek girmemek lazım. Kilo vermek de bu zamanda biraz sıkıntılı olabilir. Kendinizi bırakın, perişanları oynayın demiyorum. Sadece var olan şartlarda radikal ameliyatlara, uygulamalara girmeyin. Venüs Boğa’ya geçince daha bir çiçek olursunuz. Tam da kaş yapayım derken göz çıkarma atasözünün tecellisi gerçekleşebilir. Genel de bir gırtlak açılır; işte orada da Venüs ne yapsın, azıcık irade ve idare etme işi bize düşmekte.

VENÜS RETROSU İÇİNYAPILAN AÇIKLAMA

http://www.erkankahraman.com/gokyuzunun-bir-hikmeti-venus-retrosu/

ERHAN KAHRAMAN ÇOK GÜZEL ANLATMIŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…