sabah 7.20 de 2 haslanmis yumurta bir dilimden az kepekli ekmek 1 muz ve neskafeyle kahvaltimi yaptim. okulda canim bisey yemek istemedi form biskuvi yedim 1 paket :) aksam uzeri bir parca mucver aksam yemeginde firinda sebze ve dereotlu yogurt yedim. kizlar cok tok hissediyorum acaba cok mu bu yediklerim ?
uzun sure ac kaldim bugun o biskuviler safi kalori malum karin doyurmuyor besleyici de degil. aksam da mucveri ve digerlerini ust uste yeyince acaba dedim. persembe gunu tarti gunum lutfen kilo almamis olayim :) birazdan dans renk :)yok canım yediklerim 1200 kcal. bile olmamıştır ama ben de öyleyim. zayıflayamıcam istediğim fiziğe eğer yersem ulaşamıcam korkusuyla doyuyorum ben de
normal yemişsin gayet.
bi dans videosu buldum faydası olur belki kızlar. aslında kardiyo da işte biz kendimizi dans adıyla kandıralım diye
46 dk hizli tempo dans edildi yarim saat yurundu. ben de baya moralsizim bugun hayirdir ins
Bende bişey yapmadım maalesef bende pek iyi sayılmam hayrola ne oldu bize
Biz sürekli bu halde mi olcaz bir ay boyuncakızlar inanır mısınız burç olaylarına bilmiyorum ama venüs retrosu başladı mart ayındaterse gidiyor, ondan galiba
hepimizi vurmuş belli ki
inanmican ama kafayi bozdum haritami yorumlamaya calisiyorum konu disina cok cikmayalim 15 nisana kadar devam edecek moral bozuk diyerekten tembellik yapmayalim yarin duzene girelim yeniden retro cikisi bir beden daha kuculup daha da mutlu olalim :)kızlar inanır mısınız burç olaylarına bilmiyorum ama venüs retrosu başladı mart ayındaterse gidiyor, ondan galiba
hepimizi vurmuş belli ki
inanmican ama kafayi bozdum haritami yorumlamaya calisiyorum konu disina cok cikmayalim 15 nisana kadar devam edecek moral bozuk diyerekten tembellik yapmayalim yarin duzene girelim yeniden retro cikisi bir beden daha kuculup daha da mutlu olalim :)
evet maalesefoffff 15 nisana kadar mı
inanmican ama kafayi bozdum haritami yorumlamaya calisiyorum konu disina cok cikmayalim 15 nisana kadar devam edecek moral bozuk diyerekten tembellik yapmayalim yarin duzene girelim yeniden retro cikisi bir beden daha kuculup daha da mutlu olalim :)
direkt kaslari calistirmaya yonelik egzersizlerin her gun yapilmamasi soyleniyor. bir gun var bir gun yok iyidir bence kaslarin dinlenmeye ihtiyaci var. bunun disinda kalan gunlerde kardiyo yapabilirsiniz. bu sıkıntılı gunler gecicidir ben dun o ruh halini dans ederek astim. dansa da aglamakli basladim zaten hem aglarim hem oynarim misali :)ya evvelsi gün spor yaptım bacak ve kalça hareketi yaptım squata çok ağırlık verdim ve ilk günümdü. şimdi bacak ağrısından merdiven çıkmayı bırakın sandalyeye oturup kalkamıyorum. patronuma danıştım spora çok meraklı olduğu için 2-3 gün spor yapma dedi. ama internette okuduklarıma göre de üstüne gitmem gerekiyormuş. ne yapıcam? siz de yaşadınız mı böyle birşeyi sanırım et kırıklığı oluyo, yardımlarınızı bekliyorum
direkt kaslari calistirmaya yonelik egzersizlerin her gun yapilmamasi soyleniyor. bir gun var bir gun yok iyidir bence kaslarin dinlenmeye ihtiyaci var. bunun disinda kalan gunlerde kardiyo yapabilirsiniz. bu sıkıntılı gunler gecicidir ben dun o ruh halini dans ederek astim. dansa da aglamakli basladim zaten hem aglarim hem oynarim misali :)
offff 15 nisana kadar mı
2- Güzelleşme işlerine pek girmemek lazım. Kilo vermek de bu zamanda biraz sıkıntılı olabilir. Kendinizi bırakın, perişanları oynayın demiyorum. Sadece var olan şartlarda radikal ameliyatlara, uygulamalara girmeyin. Venüs Boğa’ya geçince daha bir çiçek olursunuz. Tam da kaş yapayım derken göz çıkarma atasözünün tecellisi gerçekleşebilir. Genel de bir gırtlak açılır; işte orada da Venüs ne yapsın, azıcık irade ve idare etme işi bize düşmekte.
VENÜS RETROSU İÇİNYAPILAN AÇIKLAMA