Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Leslie 3 miles yapıldı. Yarın ara vericem spora.
Bugün kendimi çok şişkin hissediyorum kızlar. Karnım şişti resmen. Bu neden olur, Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz?

Ben dün 1 milleslie ve karın egzersizleri yaptım bazen benimde karnım çok şişiyor genelde üşüttüğüm zaman oluyo ama başka sebebi varmıdır bilmiyorum

selam kizlar. 1 haftadir feci bir diş sorunuyla ugrasiyorum. gece uyumuyorum gunduzleri 2 3 saat uykuyla idare etmeye calisiyorum. beslenme spor hak getire butun duzenim bozuldu. iyilesince kaldigim yerden devam edicem ins

selam kizlar. 1 haftadir feci bir diş sorunuyla ugrasiyorum. gece uyumuyorum gunduzleri 2 3 saat uykuyla idare etmeye calisiyorum. beslenme spor hak getire butun duzenim bozuldu. iyilesince kaldigim yerden devam edicem ins
Geçmiş olsun canım
Bende bugün 2 mil yaptım azıcık ta karın egzersizleri yaptım

Selam kızlar 2 gündür spor yapmıyordum. Bugün Leslie 3 miles yaptım. Yarın ölçü günü ve pek ümitli değilim. Bu 3 günde yediklerime pek dikkat edemedim.

merhaba herkese. ben de yediklerime cok dikkat edemiyorum. zararli ve kalorili seyler yemiyorum sadece canim fazlaca atistirmak istiyor. her seferinde biraz kuruyemis biraz meyve gecistiriyorum kendimi. dun 1 saat kadar dans ettim bugun de leslie yapacaktim ama cok halsizdim. playstore da 30 gun fit diye bir uygulama var ordaki egzersizlerden bacak ve karin calistim biraz. yarindan itibaren leslie ye asilmam gerek persembe diyetisyen kontrolum var. yarinki olculerden ben de umutlu degilim hayirlisi olsun

Ölçüler ne alemde kızlar benim kiloda artış oldu
Eski ölçüm Göbüş 73.5 yine aynı
Kilo 51.9 şimdi 53
Çok saldım kendimi arasıra yaptım leslie ve egzersizleri ve yemekleri de saldım gitti toparlanma lazım hadi kızlar bekliyorum nerdesiniz
mary jane sesin çıkmıyor sende durumlar nasıl

sabahtan disimi cektirdim kizlar olcu de almadim tartilmadim da bugun kemiklerim birbirine girmis gibi agiriyor. 2 haftadir sporu cok ihmal ettim gece uyanik gunduz uyku halinde. biraz toparlanir toparlanmaz eskisinden daha da iradeli ve hirsli bir sekilde devam edecem spor ve diyetime

Selam kızlar bende kabızlık sorunu vardı. ondan mıdır bilmem tartı da eksi yerine artı gördüm. O üzüntüyle gittim avuç avuç pişmaniye yedim şu an çok pişmanım

cimcime50 sorma canım. Tiroid sorunu bana kilo verdirmiyor. Bu nedenle önce tahlil olup sonra tekrar 3. seansa gidicem tedaviye. O yüzden sporu bıraktım. Ama dikkatli beslenmeye devam. O sağlık için çok mühim zaten. kısmıyorum saglıklı yiyeceklerden. Doğal ev yapımı ekmeklerden de bol bol yiyorum hatta. Şu tahlilleri bi olayım sonrasında spora tekrar başlıycam :)

bu ara boşladım ama yarın yeniden asılıyorum Leslie ve diyete. Bu böyle olmaz, olmamalı. 1 nisanda hedefime ulaşmak istiyorum artık yeter.
Aylardır diyet psikolojisindeyim bıktım

bugun diyetisyende tarti gunumdu. hic kilo vermemisim. vucudumdaki odemi atmisim yalnizca guncel kilom hala 58. canim ne zamandir makarna isriyordu bugun makarnami yaptim soyle salcali kasarli :) yarindan itibaren eski diyet duzenime giriyorum leslie ye agirlik verecem

diyet zamani annelere pasta borek yapmak yasaklansin :) annemin yaptigi pogacalara karsi koyamadim bugun yarim pogaca yeme niyetiyle baslayip 2 pogacayi gomdum. 4 miles leslie yaptim az once aksam 2 miles ve bacak kalca calisacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…