Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
olumsuz etkileri vardir illa ki gercekten de simdilerde tanidigim herkeste bir gerginlik vs var ama motivasyonumuzu dusurmesin bunlar biz kilolarla basa cikiyoruz bununla mi basa cikamicaz :) bir iki gun kaslarinizi dinlendirin eger hareket etmek cok zor geliyorsa ya da esneme yoga gibi egzersizlere yonelin. yaptiginiz her egzersizden sonra mutlaka esneme yapilmali zaten kaslarin gevsemesi lazim yoksa aci veriyor

olumsuz etkileri vardir illa ki gercekten de simdilerde tanidigim herkeste bir gerginlik vs var ama motivasyonumuzu dusurmesin bunlar biz kilolarla basa cikiyoruz bununla mi basa cikamicaz :) bir iki gun kaslarinizi dinlendirin eger hareket etmek cok zor geliyorsa ya da esneme yoga gibi egzersizlere yonelin. yaptiginiz her egzersizden sonra mutlaka esneme yapilmali zaten kaslarin gevsemesi lazim yoksa aci veriyor

evet sonrasında soğuma hareketlerini yapmadım ve duşa giremedim misafirim geldiği için. Şimdi de acısını çekiyorum çok fena :mad::mad::kızgın:

Dun yoga gibi esneme hareketleri yaptim.hemen banyo yapamadigim icin biraz agridi her yerim.
Bugunde 50:dakika step
Leslie 3 mil
Leslie ile karin hareketleri
Bir kac squat yaptim.
Aslinda bugun normalde sadece leslie ve step yapmam gerekirdi herhalde bilemiyorum.
Yarin fitnese gidip kardiyolardan sonra body combat yapmayi dusunuyorum.
Yerlerde surundugum yer hareketleri hic bana gore degil.inanilmaz bunaliyorum.
Ama galiba bunlari da yapmak zoryndayiz.
Su an deli gibi spor yapma istegi var.karnima baktikca cok isim varmis gibi grliyor.insallah incelirim.

ay cook mutluyumm :) kizlar vucudumda 1.2 kg siskinlik varmis pazartesi gunku kilomu 58 olarak guncellemek isterim :)

kızlar ben lipoliz olmak istiyorum basenlerden. birkaç doktordan öğrendim. basenler hiçbir sporla diğer bölgeler gibi erimiyormuş. sadece incelme oluyormuş. göbeği dümdüz yaptıgımız gbi baseni sporla düzeltemiyormuşuz.. :KK43:

Ben lipoliz istiyorum. Alper Tuncelle görüşcem. Çok pahalı gerçi bilmiyorum napsam..

1 saat dans edildi. kizlar leslie yaparken 1 ya da 1.5 kg yag yakiyordm 2 haftada. dansa basladiktan sonra yag yakimim 2 kat artti bu sefer 2.4 kg yag yakmisim ve vucudumda sebebini bilmedigim bir sislik var 1.2 kg. sislik icin onerebileceginiz bisey var mi ?

yarim saat hizli tempo yuruyus yapildi. belki biraz karin ve bacak calisirim gece ama bunun disinda bugun kardiyoya ara vericem biraz ve bir dilim yas pasta yicem :) herkes nerdee ?

kızlar ben lipoliz olmak istiyorum basenlerden. birkaç doktordan öğrendim. basenler hiçbir sporla diğer bölgeler gibi erimiyormuş. sadece incelme oluyormuş. göbeği dümdüz yaptıgımız gbi baseni sporla düzeltemiyormuşuz.. :KK43:

Ben lipoliz istiyorum. Alper Tuncelle görüşcem. Çok pahalı gerçi bilmiyorum napsam..
Canım fiyatlar nasıl?

1 saat dans edildi. kizlar leslie yaparken 1 ya da 1.5 kg yag yakiyordm 2 haftada. dansa basladiktan sonra yag yakimim 2 kat artti bu sefer 2.4 kg yag yakmisim ve vucudumda sebebini bilmedigim bir sislik var 1.2 kg. sislik icin onerebileceginiz bisey var mi ?
Yaptığın belirli hareketler var mı canım dans ederken? Nasıl etkili oldu?

Bugün kendimi incelmiş hissediyorum kızlar, hadi hayırlısı bakalım pazartesi belli olacak. :spor:
3 lt su içildi :KK9:
Leslie 3 miles yapıldı:KK9:
1200 kalori alındı:KK9:

Bugün kendimi incelmiş hissediyorum kızlar, hadi hayırlısı bakalım pazartesi belli olacak. :spor:
3 lt su içildi :KK9:
Leslie 3 miles yapıldı:KK9:
1200 kalori alındı:KK9:

ben bu hafta es verdim canım. spor yapmıyorum hiç. haftaya kaldıgım yerden devam :)))

Lipo fiyatları lipo çeşidine göre değişiyor ama ilk bölge 4.500 - 5000 civarı. Bölge eklendikçe 1000 tl fiyatın üstüne konuyor diye biliyorum. Ben daha önce meme ameliyatı olduğum Kamran beye yaptırabilirim birkaç ay sonra. Şuan para biriktirmem lazım. O zamana kadar spor değil de yoga yapıcam. Eğer bi gram yağım bile kasa dönüşürse çok üzülürüm çünkü :KK43: benim arka bacaklarımda toplanıyor yağlar. kalçanın hemen altı. o kısım da basenimi daha yayvan gösteriyor. bakalım hayırlısı olsun inş. Ptesiden itibaren bildirimlere devam :p

ben bu hafta es verdim canım. spor yapmıyorum hiç. haftaya kaldıgım yerden devam :)))

Lipo fiyatları lipo çeşidine göre değişiyor ama ilk bölge 4.500 - 5000 civarı. Bölge eklendikçe 1000 tl fiyatın üstüne konuyor diye biliyorum. Ben daha önce meme ameliyatı olduğum Kamran beye yaptırabilirim birkaç ay sonra. Şuan para biriktirmem lazım. O zamana kadar spor değil de yoga yapıcam. Eğer bi gram yağım bile kasa dönüşürse çok üzülürüm çünkü :KK43: benim arka bacaklarımda toplanıyor yağlar. kalçanın hemen altı. o kısım da basenimi daha yayvan gösteriyor. bakalım hayırlısı olsun inş. Ptesiden itibaren bildirimlere devam :p
Pazartesi dön aramıza canımcım.
Benim de kalçam hiç yok gibi. Göbeğim daha büyük kalçamdan :KK51:
Göbekten alıp kalçama ekletebilsem keşke bu fazlalıkları :KK64:

Yaptığın belirli hareketler var mı canım dans ederken? Nasıl etkili oldu?
kendimi muzigin ruhuna birakiyorum kah gobek atiyorum kah yamyam dansi yapiyorum araya leslie hareketleri sıkıstırıyorum. vucudumda kuru tek bir nokta kalmiyor 45 dkda baya terliyorum. leslie den sıkılanlar icin iyi bir alternatif olabilir. danstan sıkılinca leslie ye geri donerim ben de :)

Pazartesi dön aramıza canımcım.
Benim de kalçam hiç yok gibi. Göbeğim daha büyük kalçamdan :KK51:
Göbekten alıp kalçama ekletebilsem keşke bu fazlalıkları :KK64:

o da mümkün canım. yeter ki paran olsun bu işler için. benim basenlerim cidden sporla istediğim gibi ermiyceğe benziyo. bu nedenle orda aldırıp başka biyerlere yağ enjeksiyonu yaptırabilirim. bakalım zaman ne göstericek

1 saatten fazla dans edildi bir de kol calisildi. toplamda 2 saat. dun yedigim pastanin telafisini yaptigimi dusunuyorum :)

yarın ölçü ve tartı günü kızlar. ben bu hafta es vermiştim. devam edenlerden kimler heyecanlı yarın için? incelme zayıflama var mı? hadi bize de moral olun :spor:

leslie 3 mega miles yapildi. bu videoyu cok begendim bacak ve kol kaslarina yonelik guzel egzersizler var videoda. bugun kardiyo ve kas calismasini ayni anda aradan cikardim. ben yarin tartilmayacam cunku her tartida ayri ayri cikiyorum guncel kilomu yazacam. olculerimi ben de merak ediyorum

Leslie 3 miles yapıldı
3 lt su içildi
1200 kalori alındı
Dün çok yoğundum spor yapamadım
Yarın için heyecanlıyım bakalım burdan ölçülerimi paylaşırım. Umarım bu sefer güzel haberler veririm

X