Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Maşallah kızlar hiç moralinizi bozmayın öyle gayet iyisiniz mary jane senin bel bölgenin acaip ince güzel duruyo basenlerinde öyle kötü değil sporla hepsi daha iyi olur bende sizler gibi zayıf duruyorum bana senin Kilon yokki niye bu kadar takıyosun diyolar ama bölgesel olarak sıkıntılarımızı biliyoruz ve ona göre hareket edelim yani gayet süperiz:halay:

sen de öylesin canım belin falan bya ince. basen ve üst bacakların var biraz. onlar da gidicek bak görürsün. ben benim kiloma indiğinde onlar benim şuanki ölçülerimden çok daha ince olcak bak görürsün. :KK200::dua:
hep belden gitti zaten kum saatine benzetiyorum kendimi :) diyetisyen de ailem de uzerimde baski kuruyorlar 57de kalmam gerekiyormus ama dinlemicem sanirim kimseyi 2 kg benden pek bisey goturecege benzemiyor. bu arada tekrar olcum yaptim kalcanin hemen altindan bacaklari olctugumde 92 cm. kalca 95 cm ic bacak 56 cm ayak bilegi 20 cm. gobek ve bel ayni. her hafta fotograf paylasip yorumlayalim herkes katilim gosterirse birbirimize iyi motivasyon olur arkadaslar

Maşallah kızlar hiç moralinizi bozmayın öyle gayet iyisiniz mary jane senin bel bölgenin acaip ince güzel duruyo basenlerinde öyle kötü değil sporla hepsi daha iyi olur bende sizler gibi zayıf duruyorum bana senin Kilon yokki niye bu kadar takıyosun diyolar ama bölgesel olarak sıkıntılarımızı biliyoruz ve ona göre hareket edelim yani gayet süperiz:halay:

teşekkür ederim canım belim 63 aynen ince ♡

hep belden gitti zaten kum saatine benzetiyorum kendimi :) diyetisyen de ailem de uzerimde baski kuruyorlar 57de kalmam gerekiyormus ama dinlemicem sanirim kimseyi 2 kg benden pek bisey goturecege benzemiyor. bu arada tekrar olcum yaptim kalcanin hemen altindan bacaklari olctugumde 92 cm. kalca 95 cm ic bacak 56 cm ayak bilegi 20 cm. gobek ve bel ayni. her hafta fotograf paylasip yorumlayalim herkes katilim gosterirse birbirimize iyi motivasyon olur arkadaslar

ben de senin ölçtüğün gibi ölçtüm şimdi canım basen 94.5 çıktı. kalça yukarıda yazmıştım 92.5 yine.

belim 63 göğüs 87 o zaman bu ölçülerim daha doğru gibi.

teşekkür ederim canım belim 63 aynen ince ♡

ben de senin ölçtüğün gibi ölçtüm şimdi canım basen 94.5 çıktı. kalça yukarıda yazmıştım 92.5 yine.

belim 63 göğüs 87 o zaman bu ölçülerim daha doğru gibi.
hemen hemen ayni bacak olculerimiz. benim ic bacaklarim daha buyuk oldugu icin sanirim bir dengesizlik oluyor.

kizlar evdeki baskulum arizali kac kilo fazla tarttigini bilmiyorum normalde 2 kg fazla tartiyordu sabah ciktigimda 60 cikti yani 58 olmam lazim su an. ama eczane tartisinda da 59 ciktim. kullandiginiz baskullerden memnun musunuz ? eve saglam bisey almam gerekiyor tavsiyelere acigim

Kızlar merhaba benim sonuç hüsran sadece yarım kilo vermişim. Çok üzüldüm görünce. Leslie de ilk haftamdı. Acaba ondan bu kadar az kilo verdim. Ama simit- göbekte incelme var. Bel bölgemde kalınlaşma var :110:
71,9 dan 71,4 e düşmüşüm

Göğüs üstü 102 -102 aynı
Göğüs altı 89- 88 (1 cm)
Bel 87-91 artmış :KK42:
Simit 105-102 (3cm):KK73:
Kalça 102-102 aynı
Bacak 59-58 (1cm)
Baldır 35-35 aynı

Bana motive edici bir şeyler aöyleyin lütfen

Kızlar merhaba benim sonuç hüsran sadece yarım kilo vermişim. Çok üzüldüm görünce. Leslie de ilk haftamdı. Acaba ondan bu kadar az kilo verdim. Ama simit- göbekte incelme var. Bel bölgemde kalınlaşma var :110:
71,9 dan 71,4 e düşmüşüm

Göğüs üstü 102 -102 aynı
Göğüs altı 89- 88 (1 cm)
Kalça 102-102 aynı
Bacak 59-58 (1cm)
Baldır 35-35 aynı

ilk haftadan incelme olması bile çok olumlu bişey bence merak etmeyin 1 ayı doldurunca sonuçlar yüzünüzü daha da güldürecek. sabır ve devamlılıkla istediğimiz sonuçlara ulaşacaz hep birlikte :)

71,9 dan 71,4 e düşmüşüm

Göğüs üstü 102 -102 aynı
Göğüs altı 89- 88 (1 cm)
Kalça 102-102 aynı
Bacak 59-58 (1cm)
Baldır 35-35 aynı

Canım sabırla olacakşeyler bunlar yemeği de bi düzene oturtinşallah gerisi gelir evet çok can sıkıcı sürekli çalış spor yap yeme ama istediğimiz sonuca ulaşmak için sabretmemiz gerekiyor :KK54:

71,9 dan 71,4 e düşmüşüm

Göğüs üstü 102 -102 aynı
Göğüs altı 89- 88 (1 cm)
Kalça 102-102 aynı
Bacak 59-58 (1cm)
Baldır 35-35 aynı

ben de ilk spora başladıgımda daha da kilo almıştım. dünyam başıma yıkılmıştı.. meğerse kas şişmesinden kaynaklı öyle oluyormuş. sonra birkaç haftada baya bi kilo birden bire kaybettim. sizde de böyle olur muhtemelen. yaşadığınız şey artık değişmez bi kural gibi :))

Ay çok sağol assyrantas assyrantas öyle değil mi ?
belimin kalınlaşmasına anlam veremedim çok ama göbek ve simit hattı sıkılaşmış mutlu oldum.

ben de ilk spora başladıgımda daha da kilo almıştım. dünyam başıma yıkılmıştı.. meğerse kas şişmesinden kaynaklı öyle oluyormuş. sonra birkaç haftada baya bi kilo birden bire kaybettim. sizde de böyle olur muhtemelen. yaşadığınız şey artık değişmez bi kural gibi :))
O halde belimin kalınlaşmasını buna bağlamalıyım.
Çok sağolun bugün 5 mil yapıcam

80 mekik çekildi.
80 sağ ve sol bacak hareketleri yapıldı.
50 kelebek yapıldı.
80 köprü squatı yapıldı.
Yoga yapıldı.
1 miles hızlı leslie yapıldı.
700 kaloriyi tamamlayabildim.

yazmayı unuttum fındıklı çikolata yedim o da bi 100 küsur kalori eder herhalde :)

Son düzenleme:
20 dk dans karin ve bacak toplam 45 dk spor yapildi. bu iki gun kaslari dinlendirecem diyetisyen tartisinda fazla cikmak istemiyorum. sali ve carsamba sadece dansla devam edecem. 3 miles leslieden cok daha fazla terletiyor

1 miles yavaş tempolu koşu yapıldı
Kalça bacak karın egzersizleri yapıldı
Yoga yapıldı.

Kahvaltı; 2 yumurtalı omlet.
Ara öğün; Elma çayı
Öğle yemeği; 2 kurtulmuş patlıcan dolması, 1 bardak portakal suyu

o nasil pilates gibi bisey mi ? ilk defa duyuyorum

yok hayır pilates değil kardiyo ve fitness gibi.haftada 3 gün. 1. gün bacaklar kalçalar yani alt bölge 2. gün kollar göbek yani üst bölge 3. gün de tüm vücut. internet sitesinde videolu şekilde ve ayrıntılı açıklaması var. ayrıca diyet listesi de vermekte. benim hoşuma gitti. Leslie devamında yapılabilir diye düşünüyorum.

Leslie 3 mil yapıldı
Plank 42 sn yapıldı:KK70: ilk denemem 8 sn idi büyük gelişme :KK70:
Yemeklerime oldukça dikkat ettim bugün, darısı yarına :KK9:

sabah 7.20 de 2 haslanmis yumurta bir dilimden az kepekli ekmek 1 muz ve neskafeyle kahvaltimi yaptim. okulda canim bisey yemek istemedi form biskuvi yedim 1 paket :) aksam uzeri bir parca mucver aksam yemeginde firinda sebze ve dereotlu yogurt yedim. kizlar cok tok hissediyorum acaba cok mu bu yediklerim ?

X