Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
1.63 boyum 68.600 kilom hedefim 55
gunde 3 ana 2 de ara ogun yaptiriyor bana diyetisyenim. sadece yasaklar listem var onlar da seker tatli beyaz un pirinc ve patates. kahvaltida yumurta peynir zeytin yesillik domates yememi soyledi ogle ve aksam yemeklerinde evde ne varsa sebze veya et cesitlerinden bir porsiyon yiyorum. sebze yemeklerini sularini suzerek tane olacak sekilde yaninda yogurt ve salata olarak hazirliyorum. ara ogunlerde taze meyve veya bir bardak sut veya bir kase yogurt veya bir avuc kuru yemis( kavrulmus veya cig olabilir farketmez dedi ). her ogunde 1 dilim kepekli ekmek yemeye iznim var. gunde en az 1.5 lt su ve spor. umarim yardimci olabilmisimdir.

gunde 3 ana 2 de ara ogun yaptiriyor bana diyetisyenim. sadece yasaklar listem var onlar da seker tatli beyaz un pirinc ve patates. kahvaltida yumurta peynir zeytin yesillik domates yememi soyledi ogle ve aksam yemeklerinde evde ne varsa sebze veya et cesitlerinden bir porsiyon yiyorum. sebze yemeklerini sularini suzerek tane olacak sekilde yaninda yogurt ve salata olarak hazirliyorum. ara ogunlerde taze meyve veya bir bardak sut veya bir kase yogurt veya bir avuc kuru yemis( kavrulmus veya cig olabilir farketmez dedi ). her ogunde 1 dilim kepekli ekmek yemeye iznim var. gunde en az 1.5 lt su ve spor. umarim yardimci olabilmisimdir.
ben bu kadar yesem kendimi psikolojik olarak kötü hissederim zayıflayamam gibi gelir :)

myfitness pal diye bi uygulama var. çok başarılı bak onu indirebilirsin tlfnuna. orada günlük yediğin herşeyi giriyosun. kaç kalori yediğini söylüyo. sonra yaptıgın egzersizleri giriyosun kendi alman gereken kaloriden düşüyoe ve hala alman gereken kalori kalıyor geriye ve eğer hergün bu tempoda giderse kaç haftada kaç kg.ye düşeceğini bildiriyor.
evet onu biliyorum ben onunla diyetisyene gitmeden 4 kg vermistim ama sonra bir uzmandan destek almak istedim. kalori hesabi profesyonellerin isi ustelik sen spor da yapiyorsan alman gereken kalori daha fazla dedi. ideal kilom 57 son 4 kilom var sonrasinda koruma listemi alip tamamen sıkılasmaya yonelecem

13 kilo filan fazlan var

canım sadece beyaz ekmeği hamur işini unu tamamıyla kes. tuzu çok az kullan. himalaya tuzu kullanabilirsin. şekeri de tamamen kesiyorsun.sabah aç karnına ılık su ve 3 4 tane kuru kayısı ye. bir çay kaşıgı çörekotu yağı iç. aç karnına olucak. yarım saat sonrasında da
1 veya 2 yumurta haşlanmış ya da suda pişirilmiş
Domates, bir dilim beyaz peynir, 7-8 adet zeytin,
2 dilim diyet ekmek. Uno'nun diyet ekmeği veya halk ekmeğin diyet ekmeği. bu ikisi de çok tok tutan ve yağ olarak vücuda oturmayan sindirime çok faydalı ekmekler. Bu kahvaltı toplamda sana 400 kalori falan ekler. günlük alman gereken kalori 1800 ile 2300 arasında. eğer spor yapıyorsan 2000 veya 2300 kalori alman şart. Yoksa dediğim gibi kastan vücudunun ihtiyacı olan besinlerden verirsin hep.
Öğlen istersen sadece yogurt kuru meyve istersen salata ye. Akşam bir tabak sebze yemeği veya bir porsiyon yağsız et. tavuk vs burası tamamen senin seçimin. ama akşam öğününde tek bir şey yemeye özen göster yani hem çorba hem yemek yiyemezsin. 8dn sonra da çay kahve yok. sadece su ve meyve alabilirsin. günlük 2.4 litre su içmeyi sakın unutma.
Düşük tansiyon problemin yoksa eğer suyunun içine ince birer dilim limon kesebilirsin.
Her gün 3 mil leslie + dilediğin bir spor daha ekleyip mutlaka esneme hareketlerini unutmadan 5 hafta içinde 4 kg verebilirsin. Bu şekilde yüz hatların, göz altların da çökmeden sağlıklı fit vücuda adım adım yaklaşırsın. ama 13 kg.yi bir ayda vermeye çalışma sakın. zaten sıkılaştıkça 5 kg versen bile o 8 10 kg vermişsin gibi görünück vücudunda

sabah 1 yumurta 1 domates yeşillik öğlen limonlu yoğurt akşamda sebze yemeği yesem bide günde 1 bardak türk kahvesi yeterli olur mu

aynen ya az olalım bişe olmaz hem daha iyi olur az olunca birbirimizi daha iyi takip ederiz canım hem yaptığımız pilateslerle sporlarla daha iyi destekleriz

Günaydın bende leslie 1 mil yaptım birazda karın egzersizleri. Şimdide kayısı çayı içiyorum. Akşamda 3 mil yapıcam inşallah.

benim de düzenim böyle şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı öğünleri geç yapmamdan. kızlar salı günü tartıdan sonra before after yapmak istiyorum :)

ben gece yapıp yazıyorum. dün off günümdü.

ama katılcam diyen arkadaşlardan hiç ses çıkmıyor :/

leslie 3 miles +
jillians 30 days shred 6/10
yoga 30 dk. (başlangıç seviyesindekilere uygun olanı)

kimseler ne yaptıgını yazmıyor mu artık? hadi toparlanalım arkadaşlar ayın 6sındsa ölçü almıştım. 16sına kadar 1 beden incelmem lazım. Hedefe 5 gün kaldı.. :eek:

X