Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
o jillian nedir oyle ya ilk 10 dk zor dayandim. leslie nin gozunu seveyim gercekten hic aci cektirmeden onca kiloyu verdirtti ustune inceltti beni :) az once leslie 1 mile tamamlayabildim arkadaslar jillan ezdi gecti resmen beni. aksama 2 miles arti bacak ve karin calisacam

büyük olduğu için sarkma var zaten de önereceginiz hareket nedir_?
youtube ta bununla ilgili videolar var ben cogunlukla sıkılasma icin ordaki hareketlere bakip kendime uygun olani seciyorum. onceki sayfalarda olculerimi yazmistim. sadece kilo vererek 4 cm incelme oldu goguslerde

evet jillian hareketleri muhakkak idmanlı bir bünye istiyor
leslie de bana çok hafif geliyo çok sıkılıyorum 3mil i bitirene kadar. terletmiyor bile. inceltir mi emin değilim. umarım inş inceltir

bugün sabah 1 yumurta yedim öğlen bi tabak kısır başkada bişe yemedim 100 ip atlama 60 squat bide leslie 3 mill yaptım

bugün sabah 1 yumurta yedim öğlen bi tabak kısır başkada bişe yemedim 100 ip atlama 60 squat bide leslie 3 mill yaptım

yemek öğünün ve aldıgın kalori çok az canım. bu şekilde kilo versen de kaslardan verirsin. sağlık sorunların olur. vitamin değerlerin düşer. 4 adet yumurta bile günlük protein ihtiyacını karşılamıyor üstelik spor da yapmışsın. Yeme konusunda peynir domates zeytin veya sabah ne yiyebiliyosan bunları eksiltme. ekmeği kesebilirsin en fazla. yiyeceklerini kesme.

bnm hiç diyet tecrübem yok sizce öğünlerin nasıl olmalı ?

İyi akşamlar bende başladım leslie 3 mil yapmaya çalışıyorum yediklerime de elimden geldiğince dikkat ediyorum. 10 aylık ta bi kızım var kilom 71. 500 boy 157

3 mile power walk arti karin ve bacak calisildi...( bir dilim baklava yedim dayanamayip cok suclu hissediyorum :))

3 mile power walk arti karin ve bacak calisildi...( bir dilim baklava yedim dayanamayip cok suclu hissediyorum :))

bugün ben de bi toplantıda önüme kondu bohça içinde yeşil bir şey. ıspanaklı pişi falan sandım. bir keserim ki içinden şerbetli bi dolu antep fıstıgı çıkmasın mı
ama öyle böyle kalori değil. 3te 1ini ayıp olmasın diye yedim

ya ekim ayindan beri bu ikinci tatli yeme olayim :) ilki yilbasi diye serbestti ama bu tamamen kacamak oldu 1 bucuk saat sporla umarim telafi edebilmisimdir sali tarti gunum :)

ya ekim ayindan beri bu ikinci tatli yeme olayim :) ilki yilbasi diye serbestti ama bu tamamen kacamak oldu 1 bucuk saat sporla umarim telafi edebilmisimdir sali tarti gunum :)

myfitness pal diye bi uygulama var. çok başarılı bak onu indirebilirsin tlfnuna. orada günlük yediğin herşeyi giriyosun. kaç kalori yediğini söylüyo. sonra yaptıgın egzersizleri giriyosun kendi alman gereken kaloriden düşüyoe ve hala alman gereken kalori kalıyor geriye ve eğer hergün bu tempoda giderse kaç haftada kaç kg.ye düşeceğini bildiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…