• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
kızlar ölçülerinizi yazmayı unutmayın. bir de sporunuzu yaptığınız zaman da buraya yazmayı unutmayın.

ek sporlar yapıyorsak da bildirelim. ben mesela dün gece 3 gibi, jillians 30 day shred Level 1 yaptım. Kaldı geriye 9 gün. :) bbirkaç saat içinde de müsaitleşip Leslie 3 miles yapıcam. Yazarım buraya.

ben bu akşam leslie 2 miles yapıp bacak ve karın çalışacam :) jillians bana çok zor geldi 10 gün bu programla devam edip ben de jilliana geçeyim diyorum. sıkılaşma açısından nasıl ?

ben bu akşam leslie 2 miles yapıp bacak ve karın çalışacam :) jillians bana çok zor geldi 10 gün bu programla devam edip ben de jilliana geçeyim diyorum. sıkılaşma açısından nasıl ?

dün ilk kez yaptım bayağı terletiyor. ateş içinde kaldım. ben kısa sürede incelme olcağını hissediyorum. ama basenlerime etki edicek mi en önemli kısım orası. onu da test edip görücem bakalım :p
leslie ve jillianı ve hatta haftada bir 2 kere de skinny jeansı birlikte götürmeyi planlıyorum ben de cnm.

Biraz geç bir bilgilendirme olucak sanırım ama bu akşam 7 km yürüyüşümü yaptım dışarıda.
Evde de Leslie Walk at home 3 miles ✔
Jillians 30 Day shred Level 1 , 8/10 ✔
Yapıldı. Sonrasında esneme hareketleriyle ve baldır masajıyla bacak kaslarımı dinlendirdim.

Benden bu kadar kızlar, neredesiniz başlayalım diyenler? Yok mu 7 şubatın bildirimi? ;)

gunaydin :) ben dun yapamadim dinlenme gunu ilan ettim kendime ;) bugun aksam slim in 6 veya jillian veya leslie yapacam. sporu biraz zorlastirayim ayni zamanda sıkılasayim diyorum. aksam bildirim yaparim herkese kolay gelsin

lesile 3 fast mile çok güzel göebek ve bel çalıştırıyordu
ama o videoyu silmişler internetten
mavi tişört ve siyah taytlı idi
2. mil ortalarında maryy isimli bir bayan yaptırıyordu

Leslie 3 miles yapıldı.
Jillians 30 days Level 1 Shred 7/10 yapıldı.

Birkaç saat içinde de yoga yapıcam. Esneklik ve kas uzatma için.

tebrik ederim :) ben bu kadar sporu yapamiyorum bir gunde cok cabuk yoruluyorum. zayiflarken bile tembellik :)

ben de yoruluyorum ama napim, az zamanda fiziğimi düzeltmem lazım. yaza ne kaldı. bu yaz istediğim her pantolon çeşidini üzerine popomu örten bişy giymeden giymek istiyorum :p bol eteklerden bıktım .d

bu arada yogamı da yaptım. streching flexibility youtubedaki boho beautiful kanalından. bu yoga çok zor esnerken kaslarım çok ağrıyor. yapanlar var mı o videodaki kadınlar kadar esneyemiyorum :KK43:
özellikle sol bacağımda acı daha fazla oluyor. zamanla düzeliyor mu bilginiz var mı hatunlar

o jillian nedir oyle ya ilk 10 dk zor dayandim. leslie nin gozunu seveyim gercekten hic aci cektirmeden onca kiloyu verdirtti ustune inceltti beni :) az once leslie 1 mile tamamlayabildim arkadaslar jillan ezdi gecti resmen beni. aksama 2 miles arti bacak ve karin calisacam

Back
X