Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
beslenme duzenimi oturttum once. sekeri abur cuburu kestim ogunleri kacirmadim 3 ana 2 de ara ogun yapmaya basladim. spor olarak sadece leslie yaptim arada sirada yuruyus bir de. kimi zaman haftanin her gunu 3 miles kimi zaman halim yoksa ya da yogunlugum varsa 2 miles. 10 gun boyunca hic leslie yapmadim sonucunda sadece 200 gr vermistim :) haftada 2 veya 3 yaptigimda bile yag yakimi cok hizlaniyor. sadece beslenme aliskanliklarimi degistirip sporu da kiyiya koseye ekledigim an kilo vermeye basladim

kızlar ölçülerinizi yazmayı unutmayın. bir de sporunuzu yaptığınız zaman da buraya yazmayı unutmayın.

ek sporlar yapıyorsak da bildirelim. ben mesela dün gece 3 gibi, jillians 30 day shred Level 1 yaptım. Kaldı geriye 9 gün. :) bbirkaç saat içinde de müsaitleşip Leslie 3 miles yapıcam. Yazarım buraya.

ben bu akşam leslie 2 miles yapıp bacak ve karın çalışacam :) jillians bana çok zor geldi 10 gün bu programla devam edip ben de jilliana geçeyim diyorum. sıkılaşma açısından nasıl ?

ben bu akşam leslie 2 miles yapıp bacak ve karın çalışacam :) jillians bana çok zor geldi 10 gün bu programla devam edip ben de jilliana geçeyim diyorum. sıkılaşma açısından nasıl ?

dün ilk kez yaptım bayağı terletiyor. ateş içinde kaldım. ben kısa sürede incelme olcağını hissediyorum. ama basenlerime etki edicek mi en önemli kısım orası. onu da test edip görücem bakalım :p
leslie ve jillianı ve hatta haftada bir 2 kere de skinny jeansı birlikte götürmeyi planlıyorum ben de cnm.

Biraz geç bir bilgilendirme olucak sanırım ama bu akşam 7 km yürüyüşümü yaptım dışarıda.
Evde de Leslie Walk at home 3 miles ✔
Jillians 30 Day shred Level 1 , 8/10 ✔
Yapıldı. Sonrasında esneme hareketleriyle ve baldır masajıyla bacak kaslarımı dinlendirdim.

Benden bu kadar kızlar, neredesiniz başlayalım diyenler? Yok mu 7 şubatın bildirimi? :KK66:

gunaydin :) ben dun yapamadim dinlenme gunu ilan ettim kendime :KK66: bugun aksam slim in 6 veya jillian veya leslie yapacam. sporu biraz zorlastirayim ayni zamanda sıkılasayim diyorum. aksam bildirim yaparim herkese kolay gelsin

lesile 3 fast mile çok güzel göebek ve bel çalıştırıyordu
ama o videoyu silmişler internetten
mavi tişört ve siyah taytlı idi
2. mil ortalarında maryy isimli bir bayan yaptırıyordu

Leslie 3 miles yapıldı.
Jillians 30 days Level 1 Shred 7/10 yapıldı.

Birkaç saat içinde de yoga yapıcam. Esneklik ve kas uzatma için.

tebrik ederim :) ben bu kadar sporu yapamiyorum bir gunde cok cabuk yoruluyorum. zayiflarken bile tembellik :)

ben de yoruluyorum ama napim, az zamanda fiziğimi düzeltmem lazım. yaza ne kaldı. bu yaz istediğim her pantolon çeşidini üzerine popomu örten bişy giymeden giymek istiyorum :p bol eteklerden bıktım .d

bu arada yogamı da yaptım. streching flexibility youtubedaki boho beautiful kanalından. bu yoga çok zor esnerken kaslarım çok ağrıyor. yapanlar var mı o videodaki kadınlar kadar esneyemiyorum :KK43:
özellikle sol bacağımda acı daha fazla oluyor. zamanla düzeliyor mu bilginiz var mı hatunlar

X