Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Kızlar merhaba ben de Yen'i başlamayı düşünüyorum. 8 ay önce Doğum yaptım kilolar hep kaldı 10 kilo fazlam var İlk hangi vidyodan başlamam gerekiyor yardımcı olur musunuz

leslie'siz 10 günde 200 gram verdikten sonra bu 10 günde leslie ile 1 kilo 400 gr yağ yakmış bulunuyorum. kilom 62,1 :)
Başlangıç kilosu 72.
herhangi bir videosundan başlayabilirsiniz.hepsinin yararı olur

Sanırım 4 mil videosu kaldırılmış ben artık 4 mile geçeyim diyorum sizlerde varmı kızlar 4 yada 5 mil videosu bana gönderebilirmisiniz

Kızlar bir sorum olacak leslie sadece kilo vermeye mi yardımcı oluyor yoksa sıkılaşma için de etkili mi? Fazla kilom yok yani 3 kilo ancak fazlaca bir sıkılaşmam lazım bacak ve karın bölgeme etkisi olur mu?

Kızlar bir sorum olacak leslie sadece kilo vermeye mi yardımcı oluyor yoksa sıkılaşma için de etkili mi? Fazla kilom yok yani 3 kilo ancak fazlaca bir sıkılaşmam lazım bacak ve karın bölgeme etkisi olur mu?
baskalarinda sıkılasma acisindan nasil bir etkisi var bilmiyorum ama ben pek sıkılasmadim bolbol yag yakip kilo verdim. ayriyetten sıkılasma hareketleri yapiyorum

bence gayet iyi olur . leslie ile ekim ayindan simdiye 11 kilo verdim her tarti gunumde gelip bildirim yapiyorum. aktif bir topik fikri gayet guzel

o zaman başlayalım yarından itibaren ölçülerimizi boyumuzu kilomuzu girelim. 10 günde bir ölçü ve kg güncelleriz. ne dersiniz?

Bende yapıyorum kızlar 3 mil lesile candır

kaç kişi var yoklama da oluşturabiliriz?

Süper o zaman yarına kadar gelen tüm katılımcılarla başlayalım. ölçülerimizi yazalım. birbirimizi desteklemiş oluruz. heyecanla bekliyorum ♡

Benim bugün aldığım ölçülerim;
Göğüs: 88 cm
Göğüs altı: 72 cm
Sağ kol: 25 cm
Sol kol: 25 cm
Bel: 68 cm
Göbek deliği: 77 cm
Simit: 90.5 cm
Kalça: 96 cm
Basen: 103 cm ( )
Üst bacak sağ ve sol ikisi de 53' er cm
Alt bacak sağ ve sol ikisi de 36' şar cm
Diz sağ ve sol: 38 cm

Bu akşam 10.000 adım yürüyüş yaptım.
Leslie 3 miles bu gece yapsam mı yapmasam mı karar veremedim. yarın mı başlasak acaba hep beraber?

herkese kolay gelsin. bol bol kalça basen yakarız inş

Günaydın arkadaşlar bende varım ama regil dönemindeyim pazartesi günü ölçü verebilirim malesef şu an ki ölçüm sağlıklı çıkmayabilir olur mu ?

gunaydin :)

baslangic kilosu 72 kg guncel kilo 61 kg
baslangic kol 30 cm guncel 27 cm
gogus 92 cm 88 cm
bel 80 cm 69 cm
gobek 91 cm 82 cm
basen 107 cm 96 cm

tebrik ederiiiiim harika. ben de öyle küçülen basen ve bacak istiyorum ♡

neler yaptın cnm programını da yazar mısın :)

Günaydın arkadaşlar bende varım ama regil dönemindeyim pazartesi günü ölçü verebilirim malesef şu an ki ölçüm sağlıklı çıkmayabilir olur mu ?

tabi ki olur canım. biz bugün başlıyoruz. gelenler katılır zaman içinde ama ölçüm ve program tarihlerin bireysel ilerler muhtemelen.

akşamdan lesile yapmaya başlayacağım inşallah iş yerindeyim aşırı yorucu bir gündü bu gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…