bence gayet iyi olur . leslie ile ekim ayindan simdiye 11 kilo verdim her tarti gunumde gelip bildirim yapiyorum. aktif bir topik fikri gayet guzelbu topiği tekrar canlandırsak bir ekip kursak nasıl olur kızlar?
baskalarinda sıkılasma acisindan nasil bir etkisi var bilmiyorum ama ben pek sıkılasmadim bolbol yag yakip kilo verdim. ayriyetten sıkılasma hareketleri yapiyorumKızlar bir sorum olacak leslie sadece kilo vermeye mi yardımcı oluyor yoksa sıkılaşma için de etkili mi? Fazla kilom yok yani 3 kilo ancak fazlaca bir sıkılaşmam lazım bacak ve karın bölgeme etkisi olur mu?
bence gayet iyi olur . leslie ile ekim ayindan simdiye 11 kilo verdim her tarti gunumde gelip bildirim yapiyorum. aktif bir topik fikri gayet guzel
Bende yapıyorum kızlar 3 mil lesile candır
tebrikler canım ne kadar sürede bu degişimi elde ettin peki _?gunaydin :)
baslangic kilosu 72 kg guncel kilo 61 kg
baslangic kol 30 cm guncel 27 cm
gogus 92 cm 88 cm
bel 80 cm 69 cm
gobek 91 cm 82 cm
basen 107 cm 96 cm
ilk ocluleri 30 ekimde almisim :) tesekkur ederim darisi tum isteyenlerin basina :)tebrikler canım ne kadar sürede bu degişimi elde ettin peki _?
gunaydin :)
baslangic kilosu 72 kg guncel kilo 61 kg
baslangic kol 30 cm guncel 27 cm
gogus 92 cm 88 cm
bel 80 cm 69 cm
gobek 91 cm 82 cm
basen 107 cm 96 cm
Günaydın arkadaşlar bende varım ama regil dönemindeyim pazartesi günü ölçü verebilirim malesef şu an ki ölçüm sağlıklı çıkmayabilir olur mu ?
akşamdan lesile yapmaya başlayacağım inşallah iş yerindeyim aşırı yorucu bir gündü bu güntebrik ederiiiiim harika. ben de öyle küçülen basen ve bacak istiyorum ♡
neler yaptın cnm programını da yazar mısın :)
tabi ki olur canım. biz bugün başlıyoruz. gelenler katılır zaman içinde ama ölçüm ve program tarihlerin bireysel ilerler muhtemelen.