- 15 Ağustos 2015
- 277
- 135
- 31
Hiç verememek çok moralimi bozuyor bi ara dikkat edeyim dedim sütüm azaldı bebeğim doymadıBende 70 kılo ile hamile kaldım ilaç tedavi si gördüm 58 den 70 oldum hamilelik de 85 ile doğum yaptım 10 ay oldu emzirmiyorum şu an 77 yım bende
azim ve kararlilik iki anahtar cumle burda :) ben de sevmezdim eskiden yorucu gelirdi hele ki diyet bas dusmanimdi ama bu genc yasca bu kadar kilo bi yerden sonra tak etti canima :) 2 aydir azimle uyguluyorum programimi. henuz istedigim kiloya dusmemis olsam da cok mutluyum. manti bile ( en sevdigim yemektir :)) ) beni tartidaki eksi kadar mutlu etmiyorBen bi başlıyorum bi kaç gün iyi gidiyor sonra yapamıyorum
Evet çok haklısın insanı çok mutlu ediyor tartıda ki o eksilmeler bende başlayayım tekrardan ve düzenli olarakazim ve kararlilik iki anahtar cumle burda :) ben de sevmezdim eskiden yorucu gelirdi hele ki diyet bas dusmanimdi ama bu genc yasca bu kadar kilo bi yerden sonra tak etti canima :) 2 aydir azimle uyguluyorum programimi. henuz istedigim kiloya dusmemis olsam da cok mutluyum. manti bile ( en sevdigim yemektir :)) ) beni tartidaki eksi kadar mutlu etmiyor
Ben iki günde alıştım bile bugünde 3 mil yapıldı 1 hafta sonra 4 mili deniyim diyorum bakalımilk zamanlar evet biraz yoruyor ama sonradan büyük alışkanlık yapıyor. her gün akşam saatlerinde yapıyorum vücudum resmen uyarıyor beni hadi kalp spora diye :) içim kıpır kıpır yapıyorum sporumu. umarım sizlerin de güzel haberlerini alırız yakın zamanda :)
Ben 3 yıl önce Leslie yapıyordum baya etkisini gördüm. Şimdi kilo aldım biraz yeniden başlamak istiyorum ama çoğu video silinmiş Youtube den. Özellikle 3 fast miles videosunu çok severek yapıyordum. videoları nereden bulabilirim? Yada olan biri bana gönderebilir mi
Sarı üstü olan bi 3 mil var ben dün ilk defa onu yaptım pert oldum bulabilirsem linkini atayımKıyafetini tam hatırlamıyorum ama aralarda koşu fln yapıyordu çok da eğlenceliydi o video sıkılmıyordum
Bunu da yaparım bir ara teşekkürlerEvet buydu hangi bölgeyi çalıştırıp neye faydası var bilmiyorum ama bayağı terletti