Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Merhabalar ben de düzenli olarak 2 aydır leslie yapıyorum arkadaşlar ve kafasında soru işareti olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben küçüklüğümden beri kiloluyum 3 aydir diyet yapiyorum 76 kilo ile basladim 12 kilo verdim 64 e düştüm ve bu 3 ayın 2 ayı SADECE leslie yaptim diyebilirim. Ilk ay duzenli diyet ve yarim saat yuruyus yapiyordum ve 3.5 kilo verdim. Sonraki 2 ay diyetimi cogu zaman bozmama ragmen leslie ile 8-9 kilo verdim. Haftanin 5 günü yatmadan yarim saat once 3 mil yaptim baska da birsey yapmadim(bazen haftada 3 bile yaptim )
Konya'dan katılıyorum araniza diyetisyen önerisi isteyen olursa ben kendiminkinden cok memnunum

merhaba arkadaşlar. 12 aralık itibariyle kilom 64.9. 72 kilo ile 14 ekimde başladım leslie ye ve yediklerime de dikkat ederek toplamda 7 kilo verdim. 23 aralık cuma tartı günüm. güncelleme için tekrar uğrayacağım :)

Ben bi başlıyorum bi kaç gün iyi gidiyor sonra yapamıyorum
azim ve kararlilik iki anahtar cumle burda :) ben de sevmezdim eskiden yorucu gelirdi hele ki diyet bas dusmanimdi ama bu genc yasca bu kadar kilo bi yerden sonra tak etti canima :) 2 aydir azimle uyguluyorum programimi. henuz istedigim kiloya dusmemis olsam da cok mutluyum. manti bile ( en sevdigim yemektir :)) ) beni tartidaki eksi kadar mutlu etmiyor

Evet çok haklısın insanı çok mutlu ediyor tartıda ki o eksilmeler bende başlayayım tekrardan ve düzenli olarak

Merhabalar bir süre önce bende denemiştim faydasını görmüştüm sonra hamilelik Doğum derken ara vermek zorunda kaldım şimdi bebeğim 2 aylık yeniden başladım şimdi 3 mil yapılan yine sanırım 45 dakikalık olan 3 mil kaç kalori yakıyo acaba bilen var mı kızlar birde düzenli yapmakta fayda var sanırım ben her gün yapmaya çalışıcam ve burdan paylaşacam deneyimlerimi

kaç kalori yakıldığını bilmiyorum. bu topiği baştan sona okudum konunun ilk zamanlarında yakılan kaloriler ile ilgili bilgiler var. düzenli yapmak çok önemli. ben spor olarak sadece leslie ile 2 ayda 9 kilo verdim. geçen 15 günlük sürecte okul yoğunluğu stres derken leslie yapamadım sadece 200 gr vermişim normalde 10 günde 2 kiloya yakın veriyordum. öncesi ve sonrası fotolarını istediğim kiloya gelince atacam :) 72den 63e düştüm

Tebrik ederim güZel vermişsiniz darısı başımıza Bu tür geri dönüşler bizide motive eder ben biraz önce yaptım bugün ilk gün yordu bira z zamanla alışırım herhalde

ilk zamanlar evet biraz yoruyor ama sonradan büyük alışkanlık yapıyor. her gün akşam saatlerinde yapıyorum vücudum resmen uyarıyor beni hadi kalp spora diye :) içim kıpır kıpır yapıyorum sporumu. umarım sizlerin de güzel haberlerini alırız yakın zamanda :)

Ben iki günde alıştım bile bugünde 3 mil yapıldı 1 hafta sonra 4 mili deniyim diyorum bakalım

Ben 3 yıl önce Leslie yapıyordum baya etkisini gördüm. Şimdi kilo aldım biraz yeniden başlamak istiyorum ama çoğu video silinmiş Youtube den. Özellikle 3 fast miles videosunu çok severek yapıyordum. videoları nereden bulabilirim? Yada olan biri bana gönderebilir mi

Mavi tişört lu olan degilmi üst bölge için çok etkili bende bulamıyorum onu

Kıyafetini tam hatırlamıyorum ama aralarda koşu fln yapıyordu çok da eğlenceliydi o video sıkılmıyordum

Evet buydu hangi bölgeyi çalıştırıp neye faydası var bilmiyorum ama bayağı terletti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…