Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Ins gider zayif zmanalrimi ozluyorum azimliyim 4gunum.bakalm ins olumlu sonuclar alirim
Kesinlikle pes etme ben 2. Haftamda sonuç almaya başlamıştım aslında daha erken aldım ama 2. Hafta tartildim ve 3 kilo vermistim yani ilk günlerden ise yaramıştı yeter ki iste

O zaman sorun yok dicem de günlük yememizin de faydası varmış bi araştır istersen.
Evet vücut her şeye ihtiyaç duyuyor ama yemesekte olur mesela şöyle düşün bize her gün et tuketin deniliyor her gün yeme imkanımız yok sorun teşkil etmiyor ekmekte aynı şekilde yenmesede olur bende ekmeği pek yemiyorum ihtiyaç duyunca 1-2 dilim oda kepekli ekmek

Kesinlikle pes etme ben 2. Haftamda sonuç almaya başlamıştım aslında daha erken aldım ama 2. Hafta tartildim ve 3 kilo vermistim yani ilk günlerden ise yaramıştı yeter ki iste
Merhaba canım bende araştırıyorum şu an 5-6 kilo fazlam var ve bunları vermek için 1,5 ay gibi bir zamanım var şimdiye kadar 3 farklı sıkılaşma videosu buldum
1-lessi
2-jilians
3-debbie sibers
Bu 3 bayanda video var ortalama 1 aylık acaba hangisini yapsam bilemedim. Sen nasıl 2. haftada 3 kilo verdin? ilk kilon kaçtı ve bu leslinin hangi videosunu ne kadar süre yaptın?? ne yedin ne içtin??

Merhaba :) ben leslie ve diyete basladigimda 65.5 idim başlamadan önce çok kötü bir beslenme stilim vardı inanın günde en az 10 çikolata cips çekirdek kola sıcak çikolata vs hep boyle şeyler tuketiyordum zaten bunlar yüzünden 65.5 oldum öncesinde 54-55 ancak vardım neyse 65 i de görünce karar verdim ve basladim. Sabahları rutinim haline gelen bir kahvaltim var
1 adet haşlanmış yumurta
Kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
6-7 adet zeytin
2 salatalık
1 domates
Öğlenleri mantar, çorba,karnabahar, haşlanmış tavuk eti ya da kırmızı et tukettim akşamları genelde özel yemek hazirlamadim ogleden kalan corbalarla salatalarla falan idare ettim ki en geç 6 da yemiş oluyordum ara Öğün pek sevmiyorum fakat hani derler ya midem kazındı diye o gibi durumlarda 1-2 tane kuru kayısı ya da elma gibi meyveler tukettim muz dışında çünkü muzun kalorisi diğerlerine oranla daha yüksek
Gelelim leslie olayına ben tam olarak şu saatte yaptım diyemem bazen sabah bazen akşam yaptım ilk günlerde vücudum alissin diye 1 mile yani 15 dakikalık videoyu yaptım alışınca 3 miles yaptım 2 miles kolay geldiği için bana.. ben zaten kilo vermeye ilk günlerde başlamıştım çünkü yukarıda bahsettiğim abur cuburlar dışında günde 1 tüm beyaz ekmek yiyordum cayima 2 kaşık şeker atiyordum bunları bırakınca ve hareket etmeye başlayınca vücut otomatikmen kilo kaybetmeye başladı diğer kadınlarida duydum ama hiç denemedim çünkü leslie sansone çok eğlenceli ve güler yüzlü bir kadın bana sporu o sevdirdi sayesinde 3 kilo vermistim ama bir hata yapıp bıraktım tekrar kilo almaya başlayınca duuur ! Dedim yeniden başladım 65inde üzerine cikmistim bu defa azimle devam ettim su an 61 kiloyum yarın tartilicam onuda bildiririm size.. ama 2 gündür ip atliyorum onuda göz ardı etmemek gerek size onerim su " sakın pes etmeyin şekeri ekmeği çıkarın hayatinizdan en az 2 litre su için ki imkansız değil ben haftada 2 bardak içerken su an 2.5 litre iciyorum günde ve leslie sansone hayatınızın vazgeçilmezi olsun sebze meyve her zaman bol bol tuketin " :) umarım yardımcı olabilmişimdir

Merhaba canım bu kadar uzun ve detaylı yazdığın için teşekkür ederim,. Bende günde 4-5 dilim ekmek yiyen ve çaya şeker atan biriyim onun dışında tatlı yemeyi seviyorum çok sık olmasa da yinede tüketiyordum baktım kilo 58 oldu zaman dur demek lazım dedim. boyum uzun olmadığı için popom çok çıkıyordu 2 hafta önce sağlıksız bi gebelik geçirdim ve kürtaj oldum ve ondan sonra dikkat edecen diye kendime söz verdim. 2 haftadır çaya şeker atmıyorum ekmeği günde 2 dilim ve kepekli yiyorum.
KAHVALTI
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalık şekersiz çay
ÖĞLE
çorba
Ana yemek
AKŞAM
Salata
Sebze yemeği
Ara öğünlerde bazen meyve bazen yoğurt veya galeta yiyorum. haftada 4 gun bisiklet sürüyorum 40 dk ve ip atlıyorum ama 2 haftadA 1 kilo ancak verdim. ondan sonra bişeyleri değiştirmeye karar verdim.. leslie yapayım diyorum hergün birde dediğin gibi rejime devam edeyim tekrar hamile kalmadan önce 4-5 kilo vermek istiyorum. Birde adet olmadığım için kürtajdan sonra şişlik de var galiba vucudumda sence istediğim kiloya 1 ayda ulaşmak için ekstra ne yapayım. Birde benim abur cubur alışkınlığım yok ama ne yazıkki akşam 9 da falan meyve yiyorum yani 7 den sonra bişey yemeywyim hikaye oluyo

Oncelikle çok geçmiş olsun sağlık her şeyden önemli.. ben leslie 3 miles yapıyorum arada bir sabah 3+ aksam 3 yani 90 dakika yapıyorum bu size ağır gelebilir 3 miles yapmanizi şiddetle tavsiye ederim ayrıca ip atlamayida öyle hem kilo kaybedip hem sikilasiyorsunuz muhteşem değil mi ? 1 ay kısa bir süre değil düzenli spor yapıp yediklerinizede dikkat ettikten sonra 5 kilo yine verilir ki ben vermistim ama meyveyi akşam tuketmeyin oglen ya da akşam üzeri tuketin meyvelerde de şeker var cunku

Canım sanki 3 mil az gibi geldi ben 5 mil ile başlayım diyorum bisiklete süre ara vereyim ve bir ay leslie yapayım birde hergün 500 ip atlasam yeterli olur umarım :) meyve aile ile olunca akşam yeniyor ne yazık ki ((( mandalina elma falan yiyorum canım. Sen yine yaz veya etiketle beni canım kilo verdikçe bilgilendirelim birbirimizi

Sakın öyle bir hata yapmayın az değil emin olun ilk günler 1 mile + 200 ip diğer günler 3 miles + 300 ip sonra 5 miles + 500 ip atlayin ve aksamları kesinlikle meyve tuketmeyin

Merhabalar :) ßende aranıza katılmak isterim. ayın 22si doğum günüm o zmna kadar en azından 3-4 kilo vermek istiyorum. yediklerime dikkat etmeye başladım. Cok hareketli biri değilim o yüzden Leslie ile hareketlenmek istiyorum :) 1 mille başlayacağım çünkü hiç spor yapmıyordum. Suan 63 kiloyum umarım 2 haftada bende de etkisini gösterir. ßirde ben kortizonla cok kilo aldım bunun yaptığı ödemi vücudumdan atmak için neler yapabilirim kızlar yardımcı olursanız cook sevinirim. Şimdiden teşkkürler

Merhaba canim hosgeldin bende hamilelikten kalan kilolarla basa cikmaya calisiyorum leslie yi duzen yapan gercektem kilo veriyor hele ki su kis zamani sahane oluyo evde yapmak ama ben yapamiyorum tabiki bebegim cok huysuz onunla ugrasmaktan halsiz kaliyorum ama 1 hafta 2 kilo verdim diyet yapmadigim halde biraz istikrar lazim sadeece

Mrb arkadaşlar bende aranıza katıldım 6 gündür lesile 3ile başladım çok zevkli geliyo diyet + spor ile kilo veriyorum 80 kilo ile başladım suan 77 kilo oldum hedef 60 inşallah yolum uzun

Merhabalar bende katılmak istiyorum 2 ay önce doğum yaptım 77 kilo ile hamile kaldım 95 ile doğuma gittim ve şuan 90 kiloyum hiç doğurmamış gibi ( çok çok üzülüyorum emzirdiğim için diyet yapamıyorum bu leslie işe yararmı sizce bütün özgüvenimi kaybettim

Bende 70 kılo ile hamile kaldım ilaç tedavi si gördüm 58 den 70 oldum hamilelik de 85 ile doğum yaptım 10 ay oldu emzirmiyorum şu an 77 yım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…