- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 133
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azim ve kararlilik iki anahtar cumle burda :) ben de sevmezdim eskiden yorucu gelirdi hele ki diyet bas dusmanimdi ama bu genc yasca bu kadar kilo bi yerden sonra tak etti canima :) 2 aydir azimle uyguluyorum programimi. henuz istedigim kiloya dusmemis olsam da cok mutluyum. manti bile ( en sevdigim yemektir :)) ) beni tartidaki eksi kadar mutlu etmiyorBen bi başlıyorum bi kaç gün iyi gidiyor sonra yapamıyorum![]()
Evet çok haklısın insanı çok mutlu ediyor tartıda ki o eksilmeler bende başlayayım tekrardan ve düzenli olarakazim ve kararlilik iki anahtar cumle burda :) ben de sevmezdim eskiden yorucu gelirdi hele ki diyet bas dusmanimdi ama bu genc yasca bu kadar kilo bi yerden sonra tak etti canima :) 2 aydir azimle uyguluyorum programimi. henuz istedigim kiloya dusmemis olsam da cok mutluyum. manti bile ( en sevdigim yemektir :)) ) beni tartidaki eksi kadar mutlu etmiyor
Ben iki günde alıştım bile bugünde 3 mil yapıldı 1 hafta sonra 4 mili deniyim diyorum bakalımilk zamanlar evet biraz yoruyor ama sonradan büyük alışkanlık yapıyor. her gün akşam saatlerinde yapıyorum vücudum resmen uyarıyor beni hadi kalp spora diye :) içim kıpır kıpır yapıyorum sporumu. umarım sizlerin de güzel haberlerini alırız yakın zamanda :)
Ben 3 yıl önce Leslie yapıyordum baya etkisini gördüm. Şimdi kilo aldım biraz yeniden başlamak istiyorum ama çoğu video silinmiş Youtube den. Özellikle 3 fast miles videosunu çok severek yapıyordum. videoları nereden bulabilirim? Yada olan biri bana gönderebilir mi
Sarı üstü olan bi 3 mil var ben dün ilk defa onu yaptım pert oldum bulabilirsem linkini atayımKıyafetini tam hatırlamıyorum ama aralarda koşu fln yapıyordu çok da eğlenceliydi o video sıkılmıyordum
Evet buydu hangi bölgeyi çalıştırıp neye faydası var bilmiyorum ama bayağı terletti![]()