• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
bu arada belki leslie videolarını paylaşmak için ayrı bir konu açılabilir. samimiyetten şikayet edenler açabilir mesela... ben açmam çünkü her zaman uğraşamam.

Samimiyetle ilgili yazdığım için üstüme aldım arkadaşım yoksa kullandığın uslup muhattap olmak istemediğim bir uslup.
Paylaşımla ilgili herhangi bir şikayetim ve mesajım yokken böyle gergin bi ifadeyle ve derya ablayı savunmak gibi bir görev düşüncesiyle sanırım hem fikir veriyosun paylaşım için başlık açılabilir diye hemde samimiyetten rahatsız olanlar açabilir mesela diyosun... Saçma.

Derya ablayı savunmak zorunda değilsin ne suçlu ne mağdur o zaten güzelce anlattı hassaslığını.

Birşey söylemek istiyosan adımı yazabilir yada alıntıyla bana duyurabilirsin. Derya ablaya yazıyormuş gibi yapıp laf atmak güzel değil.

Ben samimiyetine güvendiğim için direk derya ablaya yazdım ve ne onu nede başka hiç kimseyi suçlamadım son msjıma kadar. Barışın yazdım hatta gülümsedim.

Bunlar sürekli konuşulursa samimiyet bozulur. Demek istediğim bu.

I love Bonus

Samimiyetle ilgili yazdığım için üstüme aldım arkadaşım yoksa kullandığın uslup muhattap olmak istemediğim bir uslup.
Paylaşımla ilgili herhangi bir şikayetim ve mesajım yokken böyle gergin bi ifadeyle ve derya ablayı savunmak gibi bir görev düşüncesiyle sanırım hem fikir veriyosun paylaşım için başlık açılabilir diye hemde samimiyetten rahatsız olanlar açabilir mesela diyosun... Saçma.

Derya ablayı savunmak zorunda değilsin ne suçlu ne mağdur o zaten güzelce anlattı hassaslığını.

Birşey söylemek istiyosan adımı yazabilir yada alıntıyla bana duyurabilirsin. Derya ablaya yazıyormuş gibi yapıp laf atmak güzel değil.

Ben samimiyetine güvendiğim için direk derya ablaya yazdım ve ne onu nede başka hiç kimseyi suçlamadım son msjıma kadar. Barışın yazdım hatta gülümsedim.

I love Bonus

kusura bakma, sürekli saygısızlık yapan insanları uyarmanın samimiyetle alakasını göremiyorum.
üslubum gayet düzgün.
birilerine laf sokayım diye de yazmadım. son sayfaları okudum ve samimiyetten şikayet edilmişti, bana da çok alakasız geldi; yazdım. yazan kişinin adına bile bakmadım, kişisel eleştiri değil. senin gibi düşünen başkaları da vardır mutlaka diye yazdım.

Ben foruma girmeyeli ne çok şey olmuş 1 seneden uzun zamandır bu topiği takip ediyorum leslieyi derya sayesinde sevdim ve ondan çok şey öğrendim herkese de sabırla yardım ettiğini gördüm.Kendi adıma her zaman teşekkür ettim zaten.Ayrıca bu topiği canlandıranda o oldu geçen sene çok sessizdi topik.Her neyse kapanır bu tatsızlık inşallah. Ben uzun zamandır takıldığım kilodan düştüm sonunda mutluyum :)diyet yapmamama rağmen üstelik.Deryanın tavsiyesiyle arada radio remiks yapıyorum öyle hergün değil hafta sonları felan fırsat buldukça gerçekten faydalı tavsiye ederim.Arada da burn 30 yapıyorum.Birde videoları değiştirip vücudu şaşırtmak etkili oluyor gerçekten düşünüyorum.Ben birde jillian ekledim bu ara onu da geçen sene yaptığımdan incelmede etkili olduğunu biliyorum ama leslie sürekli yapılacak bir kardio televizyon seyrederken yapabiliyorsun mesala.. jillianı sürekli her gün yapmak mümkün değil benim için en azından.Lafın kısası vazgeçmeyin sabırlı olun diyorum ben eninde sonunda işe yarıyor leslie..

Aynen ama merak ediyor işte insan..... :34:

arastiricam bunu da.. bilek agirliklari bakacaktim bu ara bi de bu adimsayarlarin daha iyi bir versiyonu var mi bakayim :)

Bi kaç 100 mil lazım bana o zaman. Yanlış anlaşılmada olduysa düzelir ablacım. O arkadaşta tanımıyorum ama eminim sana güvenmese sormaz. Kıran kırdığından bi özür dilesin büyük olanda affetsin. Öpüşüp barışın bi kaç mil yürüyün kanımca. :)

I love Bonus

ben de sizi tanimiyorum :) ama benim kredim 10dan basliyor. derya hanimi da tanimiyordum ama forumda herkese destek olup `istersen su milleri deneyebilirsin` gibi bir yaklasimi olunca ben de topige direk dalmadan kendisine mesaj atip gecmisimi sorunlarimi yaptiklarimi ve ihtiyacim olanlari en basit sekliyle yazdim. uslubumda ve mesajimda bir sorun oldugunu zannetmiyorum. uslup vs konusunda bu kadar suclamaya maruz kalinca kendisine yazdigim mesaji yayinlama ihtiyaci hissettim. mesaj su sekildeydi:

merhaba,

sizi leslie yuru ve incel basliginda takip etme firsatim oldu..

youtubeden bakinca pek cok video goruyorum ama hangisi ne icin hangisiyle baslamali cok da emin olamadim. videolarin ismini ve ozelliklerinin yazildigi bir post gordum ama ayni isimde pek cok video var en etkinlerini bulmak konusunda yardim rica ediyorum.

benim vermem gereken 6 kilom var ve bunun haricinde ust bolgem kalin. yani ilk hedef kollari inceltmek ve sikilasarak kilo vermek. bunun icin nasil bir program dizayn etmek gerektigi konusunda da fikir alabilirsem sevinirim.

xxxx benim mail adresim. gerektigi takdirde burdan ulasabilirsiniz.

yardim icin simdiden cok tesekkurler

bunun neresinden video gonder, bana program yap, bunu yapmak zorundasin gibi bir durum cikartildigini anlayamiyorum. youtube videolarini kendim bulmusum ama isim tekrari cok ve karisik. grupta da yazdim yesil kiyafetli mavi kiyafetli vs gibi tanimlamar bana yetiyor. zaten kendim arastiriyorum. tum videolari yapmadigim ve etkisini bilmedigim icin kol calistiran videolari bilir kisi olarak kendisine sormusum. yine baslikta pek cok kisiye haftada 3 gun sunu diger gunler bunu dedigi icin etkili sonuc almak icin neyin ne zaman yapilmasi gerektigini sormustum. ve tum bunlari nezaket cercevesinde, herhangi bir baski altina almadan yaptim. suclandigim tum bu seyler haksiz ve buna sessiz kalmam bekleniyor bunu anlamiyorum.

zaten konuyu okumamis olsam derya hanimin ne konuda yardimci olabilecegini bilmesem bu sekilde bir mesaj atmazdim. konuyu okumamis oldugum on bilgisini kim nerden cikariyor da `okumadan gelip video istiyorlar` havasi yaratiliyor. video mu istemisim dogrudan, konuyu okumamissam kendisinin onerileriyle ilgili bu kadar dogrudan sorulari nasil toparlamisim?

her gelen mesaja kizmis vs olabilir ama dogrudan adimi vererek saygisiz, uslupsuz vs diyerek hedef gostermeye calisilmasi gercekten cok cirkin. mesajin ne saygisizligi ne uslupsuzlugu var??

butun bunlara ragmen eger yine ozur dilemem bekleniyorsa agzim asinmaz.. kendisini burada gormek isteyen insanlar oldugu icin gitmesine eger sebep bensem derya hanimdan seve seve ozur dilerim ama butun bu yaftanma ve suclanmalari da haketmedigim asikardir.

Derya Abla, ben dün cezalı olduğum için yazamadım.
Ben Derya Abla'nın herkese ne kadar sabırla cevap verdiğini gördüm şu ana kadar. sorun şu oldu: Derya Abla "kızlaaar vaktim yok okuyamıycam, bana video yollayınnn!!!!" tarzı mesajlara sinirlendiğini pek belli etmedi, sanırım onları kırmamak için. sadece 1. mesajı okuyun dedi sürekli. bu sinir de içinde birikti, ve kötü bir mesaj olduğunu düşünmediğim olbey'in mesajına patladı.
ben video isteyen insanların en çok tarzına sinir olduğum için (sanki video yollamak zorunlulukmuş gibi, bu forumu takip edip okumaya çalışan insanlar enayiymiş de bir tek onun vakti yokmuş gibi tavırlar) olbey'in mesajı bana samimi geldi, üstelik önceki mesajlarında insanlara yardım etmeye çalışmış. tek sinir bozucu yanı okumaya vaktim yok demesi olabilir bence. evet yüzlerce sayfa mesaj var ama ilk 3 sayfayı ve son birkaç sayfayı okumak yeterli oluyor. 10 dk bile sürmez. eğer okumaya vaktiniz yoksa, spor yapmaya da vaktiniz olmaz boşuna video istemeyin.

son birkaç sayfa dedim ya, işte zurnanın zırt dediği yer... Derya Abla'nın şikayetinin en büyük sebebi bence. çünkü video yollar msnnn cnmm'larla doluyor sayfalar. fikir edinmek için konuya gelen insan ilk sayfaları ve son sayfaları okur. son sayfalar boş boş mesajlarla dolunca insanların hevesi kaçar.

ben de Derya Abla'dan video istemiştim bikaç sayfa geriye dönerseniz bulursunuz. ben o mesajımın da kötü olduğunu düşünmüyorum, o zaman bu uyarılar yapılmamıştı. ayrıca şöyle bir tavır daha var: youtube'daki videoları bile yapmamış insanlar açgözlülükten yeni videolar istiyorlar, muhtemelen onları da yapmayacaklar. Leslie hareketleri standart genelde. Eğer yaptığınız videolar hafif gelmeye başladıysa, kol hareketleri eklemeniz yeterli olacaktır.
yeni videolarda çok çok bir değişiklik beklemeyin, Leslie'nin ne yaptırdığı açık: yürümek. bu da tüm videolarında aynı nerdeyse.
eğer 3 milden falan sıkıldıysanız, diğer videolar da sıkıcı olacaktır, siz yürümekten sıkılmışsınız. onun yerine başka bir kardiyo arayışına geçin.

bu arada belki leslie videolarını paylaşmak için ayrı bir konu açılabilir. samimiyetten şikayet edenler açabilir mesela... ben açmam çünkü her zaman uğraşamam.

sadece kol ekleyelim diil iste olay. o kadar basite indirgemeyin lutfen. fast millerin temposu hareketlerin ileri geri gidilerek tekrarlanmasi aradaki walk kisimlarin daha kisa surmesi hem kardiyo hem de kaslar acisindan cok farkettiyor. buradan bir arkadas radio remix videosunu yollayacagini mesajla iletmis onun da mesela daha tempolu oldugunu dusunuyorum. her video birbirinden farkli geliyor bana. mesela mary kay in ikinci mili yaptirdigi videonun son mili kol calistirmak icin en iyisi diye dusunuyorum vs vs.. yani bilmeden okumadan arastirmadan havaya laf olsun diye yazmiyorum inanin. eger boyle bir grup kisi varsa da onlarin icinde anilmak istemem..

I love Bonus

kusura bakma, sürekli saygısızlık yapan insanları uyarmanın samimiyetle alakasını göremiyorum.
üslubum gayet düzgün.
birilerine laf sokayım diye de yazmadım. son sayfaları okudum ve samimiyetten şikayet edilmişti, bana da çok alakasız geldi; yazdım. yazan kişinin adına bile bakmadım, kişisel eleştiri değil. senin gibi düşünen başkaları da vardır mutlaka diye yazdım.

sevgili arkadaslar, ben zaten neden oldugum gerginlikten mutsuz ve sikilmisken yeni bi tane daha baslatmamaninizi rica ediyorum. geldigime gelecegime pisman olmak uzereyim :(

Ben foruma girmeyeli ne çok şey olmuş 1 seneden uzun zamandır bu topiği takip ediyorum leslieyi derya sayesinde sevdim ve ondan çok şey öğrendim herkese de sabırla yardım ettiğini gördüm.Kendi adıma her zaman teşekkür ettim zaten.Ayrıca bu topiği canlandıranda o oldu geçen sene çok sessizdi topik.Her neyse kapanır bu tatsızlık inşallah. Ben uzun zamandır takıldığım kilodan düştüm sonunda mutluyum :)diyet yapmamama rağmen üstelik.Deryanın tavsiyesiyle arada radio remiks yapıyorum öyle hergün değil hafta sonları felan fırsat buldukça gerçekten faydalı tavsiye ederim.Arada da burn 30 yapıyorum.Birde videoları değiştirip vücudu şaşırtmak etkili oluyor gerçekten düşünüyorum.Ben birde jillian ekledim bu ara onu da geçen sene yaptığımdan incelmede etkili olduğunu biliyorum ama leslie sürekli yapılacak bir kardio televizyon seyrederken yapabiliyorsun mesala.. jillianı sürekli her gün yapmak mümkün değil benim için en azından.Lafın kısası vazgeçmeyin sabırlı olun diyorum ben eninde sonunda işe yarıyor leslie..

tv seyrederken nasil yapabiliyorsunuz? daha once de bir kac arkadas muge anli izlerken film izlerken yaptim falan yazmisti. ben dvd playerin hard dicine yukledim tvden izleyip yapiyorum. muzik olmadan izlemeden yapamam sanirim. bunun bi yontemi mi var yoksa siz artik otomatige baglayacak kadar cok mu yaptiniz :46:

ainti yapamadim olbey ama tv izlerken yapan benim. cunku leslie'nin olayi karisik hareketler kullanmamasi, standart 4 hareket ustunden gitmesi. videoyu cok dikkatle yapmaniz gerekmiyor.
tempoyu kendiniz de artirabilirsiniz gayet. o yururken joging seklindd yapabilirsiniz ben oyle yapiyorum.

ben de sizi tanimiyorum :) ama benim kredim 10dan basliyor. derya hanimi da tanimiyordum ama forumda herkese destek olup `istersen su milleri deneyebilirsin` gibi bir yaklasimi olunca ben de topige direk dalmadan kendisine mesaj atip gecmisimi sorunlarimi yaptiklarimi ve ihtiyacim olanlari en basit sekliyle yazdim. uslubumda ve mesajimda bir sorun oldugunu zannetmiyorum. uslup vs konusunda bu kadar suclamaya maruz kalinca kendisine yazdigim mesaji yayinlama ihtiyaci hissettim. mesaj su sekildeydi:

Ben bu konuyu daha uzatmak istemiyorum arkadaşım ikinizin arasındaki bir durum kendimce öpüşün barışın dedim gülerek. Kimsenin kötü niyetli olmayacağına inandığım için.

Diğer arkadaşla konuşmamız tartışma falan değildir ben yazdıklarından dolayı üstüme alınıp cevabımı verdim oda cevabını verdi. Alıntı üstüne alıntı cevap üstüne cevap yazarsam yazarsak uzar gider.
Kapansın artık bi huzursuzluk oluyosa rahatsız olan gelmez.

Huzursuz ettiğini düşünen varsa oda gelmez ki şu an öyle düşündüm.

I love Bonus

arastiricam bunu da.. bilek agirliklari bakacaktim bu ara bi de bu adimsayarlarin daha iyi bir versiyonu var mi bakayim :)

merhaba,

sizi leslie yuru ve incel basliginda takip etme firsatim oldu..

youtubeden bakinca pek cok video goruyorum ama hangisi ne icin hangisiyle baslamali cok da emin olamadim. videolarin ismini ve ozelliklerinin yazildigi bir post gordum ama ayni isimde pek cok video var en etkinlerini bulmak konusunda yardim rica ediyorum.

benim vermem gereken 6 kilom var ve bunun haricinde ust bolgem kalin. yani ilk hedef kollari inceltmek ve sikilasarak kilo vermek. bunun icin nasil bir program dizayn etmek gerektigi konusunda da fikir alabilirsem sevinirim.

xxxx benim mail adresim. gerektigi takdirde burdan ulasabilirsiniz.

yardim icin simdiden cok tesekkurler

bunun neresinden video gonder, bana program yap, bunu yapmak zorundasin gibi bir durum cikartildigini anlayamiyorum. youtube videolarini kendim bulmusum ama isim tekrari cok ve karisik. grupta da yazdim yesil kiyafetli mavi kiyafetli vs gibi tanimlamar bana yetiyor. zaten kendim arastiriyorum. tum videolari yapmadigim ve etkisini bilmedigim icin kol calistiran videolari bilir kisi olarak kendisine sormusum. yine baslikta pek cok kisiye haftada 3 gun sunu diger gunler bunu dedigi icin etkili sonuc almak icin neyin ne zaman yapilmasi gerektigini sormustum. ve tum bunlari nezaket cercevesinde, herhangi bir baski altina almadan yaptim. suclandigim tum bu seyler haksiz ve buna sessiz kalmam bekleniyor bunu anlamiyorum.

zaten konuyu okumamis olsam derya hanimin ne konuda yardimci olabilecegini bilmesem bu sekilde bir mesaj atmazdim. konuyu okumamis oldugum on bilgisini kim nerden cikariyor da `okumadan gelip video istiyorlar` havasi yaratiliyor. video mu istemisim dogrudan, konuyu okumamissam kendisinin onerileriyle ilgili bu kadar dogrudan sorulari nasil toparlamisim?

her gelen mesaja kizmis vs olabilir ama dogrudan adimi vererek saygisiz, uslupsuz vs diyerek hedef gostermeye calisilmasi gercekten cok cirkin. mesajin ne saygisizligi ne uslupsuzlugu var??

butun bunlara ragmen eger yine ozur dilemem bekleniyorsa agzim asinmaz.. kendisini burada gormek isteyen insanlar oldugu icin gitmesine eger sebep bensem derya hanimdan seve seve ozur dilerim ama butun bu yaftanma ve suclanmalari da haketmedigim asikardir.

sadece kol ekleyelim diil iste olay. o kadar basite indirgemeyin lutfen. fast millerin temposu hareketlerin ileri geri gidilerek tekrarlanmasi aradaki walk kisimlarin daha kisa surmesi hem kardiyo hem de kaslar acisindan cok farkettiyor. buradan bir arkadas radio remix videosunu yollayacagini mesajla iletmis onun da mesela daha tempolu oldugunu dusunuyorum. her video birbirinden farkli geliyor bana. mesela mary kay in ikinci mili yaptirdigi videonun son mili kol calistirmak icin en iyisi diye dusunuyorum vs vs.. yani bilmeden okumadan arastirmadan havaya laf olsun diye yazmiyorum inanin. eger boyle bir grup kisi varsa da onlarin icinde anilmak istemem..

sevgili arkadaslar, ben zaten neden oldugum gerginlikten mutsuz ve sikilmisken yeni bi tane daha baslatmamaninizi rica ediyorum. geldigime gelecegime pisman olmak uzereyim :(

tv seyrederken nasil yapabiliyorsunuz? daha once de bir kac arkadas muge anli izlerken film izlerken yaptim falan yazmisti. ben dvd playerin hard dicine yukledim tvden izleyip yapiyorum. muzik olmadan izlemeden yapamam sanirim. bunun bi yontemi mi var yoksa siz artik otomatige baglayacak kadar cok mu yaptiniz :46:

Artik bu cocuk yuvasini gecen tartismayla arkadaslarin zamanini da aldigimiz icin utanc duyuyorum ama yine sahsima yazilan bir konu oldugu icin de yanit vermek zorunda kaliyorum. Cünkü yanlis anlasilma olunca basliktaki tüm arkadaslar olayi yanlis anliyor. Bir noktaya aciklik getireyim. Ben senin ilk mesajina kizmis falan degilim sen yeni basladigini söyledin ben de yeni baslayanlara ne söylenecekse onu söyledim. Sen bunu da ukalalik olarak algiladin halbuki yeni baslayan her arkadasa sakatlik olmasin, kalp zorlanmasi olmasin diye standart önerilerimdi bunlar. Ilk mesaji sen foruma tasiyip beni sikayet eder havasina girdin tartisma da buradan cikti. Yoksa sen bana ikinci bir mesaj daha yazip ablacigim ben basladim zaten bu ilk calismalar hafif geldi deseydin olay böyle corap sökügü gibi uzamayacakti ben de seni yönlendirecektim. Bütün bu olanlara ragmen ben sana mailini yaz videolari göndereyim dedim ama tempolu olduklari konusunda da uyardim yine yanlis anladin. Simdi bu mesajimi da yanlis anlaman mümkün ama artik bu konuya bir nokta konsun istiyorum. Ben basliktan senin yüzünden filan ayrilmis degilim yardimsever olmadigimi iddia ettiginden arkadaslardan bunun bu sekilde olmadigi desteginin verilmesini bekledim yoksa kimseye sneinle tartismasi falan degildi beklentim. Tabii kizdigim en önemli nokta da ben basligin tapulu malini zimmetimde tutuyormus gibi davranmandi ki böyle bir sey söz konusu degil. Forumdakilerin yüzde 99,99 una paylastigim bir sey artik nasil benim özel arsivim olabilir. Istemesem zaten paylasmazdim. Özür filan beklemiyorum ama ben nazik bir sekilde bu mesaji yazdim buna kizildi gibi basit degil bu noktaya aciklik getirmek istedim. Ben kendi adima konuyu kapatiyorum burada cünkü olay fazla uzadi destek mesaji aldigim arkadaslardan da beni dogru anladiklarini gördüm tesekkür ederim. Yanlis anlayanlar da olabilir herkesin cani sagolsun.

Herkese günaydin sevgili arkadaslar. Dün bütün gün Soma olaylarini takip ettigim ve o konuda cok cok üzgün oldugum icin mesajlarinizi simdi okudum tek tek. Sizi sucladigimi düsündürdüysem özür dilerim. Ama o an gercekten kendimi yalniz hissettim cünkü aranizdan bir coguna zamani gelince manevi destegimi esirgemedigimi düsünmüstüm. Bir kez de ben destek görmek ihtiyacini hissettim. Bircok seyi görmezden geliyoruz zaten baslikta ama acikca adina yazilmis bir suclama olunca görmezden gelemiyorsun. Benim size videolarin derecesi hakkindaki uyarilarim bile ukalalik olarak algilanmis. Oysa ben saglik güvenligi acisindan uyarilarda bulundum hep. Videolari ypzde 99 baslik kullanicisiyla da paylastigim halde nicin isim olarak sorumlu tutuldugumu hala anlayabilmis degilim. Hic kimse özel mesajla göndermediyse bu niye sadece benim sucum olsun ben sizin özel yazismaniza ne karisirim? ISteyen olsa gönderirdi rahatlikla.
Bana destek olan arkadaslara cok tesekkür ederim. Aslinda artik bana ihtiyaciniz hic yok. Basladiniz herseye zaten ve burada ben olmasam da siz birbirinizi motive edersiniz. Kimsenin yeri doldurulamaz degildir hayatta.
Son haftalarda hepinizin fikrini sordum, basligi düzenlemeye olumlu baktiginiz icin bu ise giristim. SEvgili Muneyle de dün yazistim ana basliga bir uyari koyacagini söyledi 1. mesajin okunmasiyla ilgili. Ben kendi adima her mesajda ayni bilgiyi tekrar tekrar vermek istemiyorum. Basliga girince sohbet edelim, yaptigimiz spordan bahsedelim istiyorum. Ancak bonus arkadasimizin yazdigi son mesaji okuyunca, sanirim benzer seye myzt arkadasimiz da deginmis, benim düzen adina yaptigim uyarilar ikazlar sizleri germis basligin samimiyetini bozmus. Siz istediginiz gibi devam edin arkadaslar yazismalariniza. Herkese acik videolar dedigin videolari bir araya getirmek cok kolay olmadi sevgili bonus hepimiz aramizda paylasarak ve arastirarak bulduk. Yüzde 99 kisiye gönderdigim videolari evet bana karsi tavrini terbiyesizce ve saldirganca buldugum icin bir tek kisiye göndermedim. Isteyen arkadas göndersin hemen hepinizin elinde var.Ayrica basligin lideri olacagim da ne olacak sevgili bonus? Basim göge mi erecek? Insanlara zaman ayirip yardimci olmaya calismamin bu sekilde algilanmasina da üzüldüm gercekten. Sevgili myzt ben de üzülmek gerilmek istemiyorum ama direk olarak adiyla hedef alininca insan üzülüyor haliyle.

Hepinizin hedefinize ulasmanizi dilerim. Ben sporumu yapmaya devam edecegim. Sevgiler.

Derya abla,, ben öyle birşey yazmadım yani uyarıların ikazların beni germedi. Neden gersin ki bu topikte isteyen istediğini yazar sorar beni. Sende uyarı yapabilirsin sorabilirsin vs vs ..
Ben böyle tatsızlıklar olmasın diye samimiyetimizi arkadaslıgımızı bozmasın anlamında dedim.
Bana çok fazla alınganlık yapıyormuşsun gibi geliyor hala bilmiyorum elbette sen bilirsin...
Kendi adıma hiçbir zaman senin iyi niyetini suistimal etmedim her zaman Allah razı olsun dedim teşekkür ederim dedim. Ama sen daha okudular mı diye bilmeden burdaki arkadaslarında bana destek olmasını isterdim demişsin ben daha okumamıştım bile geldim o yazını görünce kırıldım kendi adıma.FAzla duygusal yaklaşıyorsun aslında artık bana ihtiyacınız yok derken ?? seni bi ihtiyac olarak ya da video linki veren paylaşsan biri olarak görmüyordum ben kendi adıma seninle sohbet güzel oluyordu tecrübeni dinlemek falan... Uzun zamandır yaptıgın için hep takdir ediyordum seni.

Elbete üzülürsün abla hedef alınınca kırılır insan kırılmaz mı ama topikten ayrılmak bana tuhaf geldi. Gereği yok yani bence.
Sen şey düşündün belkide ben herkese yardım ettim link verdim bilgilerimi paylaştım ama kimse benden taraf olmadı ya da destek .. Ben kendimce dogrum neyse onu yazarım her zaman ..
Neyse abla sana saygısızlık etmek istemiyorum yascada buyuksun benden ama sen bilirsin canın sagolsun ...
Bugüne kadar ki desteklerin için teşekkür ederim.
Seygiyle kal.

evet arkadaşlar lütfennnnnnnnnn kapansın herkes somaya çok üzülüyor sinirler gerilmiş alınganlıklar halen devam ediyor lütfen bizler spor yapmak ve lesliyi çok sevdiğimiz ,faydasını gördüğümüz için burdayız ayrıca birbirimizi motive etmek içinde yazışıyoruz.Lütfen ama lütfen başka birşey daha yazmayın arkadaşımızda özür diledi ve derya hanımda affedecektir eminim.Herkes walk walk devam edelim iyi sporlar :72:

Derya abla,, ben öyle birşey yazmadım yani uyarıların ikazların beni germedi. Neden gersin ki bu topikte isteyen istediğini yazar sorar beni. Sende uyarı yapabilirsin sorabilirsin vs vs ..
Ben böyle tatsızlıklar olmasın diye samimiyetimizi arkadaslıgımızı bozmasın anlamında dedim.
Bana çok fazla alınganlık yapıyormuşsun gibi geliyor hala bilmiyorum elbette sen bilirsin...
Kendi adıma hiçbir zaman senin iyi niyetini suistimal etmedim her zaman Allah razı olsun dedim teşekkür ederim dedim. Ama sen daha okudular mı diye bilmeden burdaki arkadaslarında bana destek olmasını isterdim demişsin ben daha okumamıştım bile geldim o yazını görünce kırıldım kendi adıma.FAzla duygusal yaklaşıyorsun aslında artık bana ihtiyacınız yok derken ?? seni bi ihtiyac olarak ya da video linki veren paylaşsan biri olarak görmüyordum ben kendi adıma seninle sohbet güzel oluyordu tecrübeni dinlemek falan... Uzun zamandır yaptıgın için hep takdir ediyordum seni.

Elbete üzülürsün abla hedef alınınca kırılır insan kırılmaz mı ama topikten ayrılmak bana tuhaf geldi. Gereği yok yani bence.
Sen şey düşündün belkide ben herkese yardım ettim link verdim bilgilerimi paylaştım ama kimse benden taraf olmadı ya da destek .. Ben kendimce dogrum neyse onu yazarım her zaman ..
Neyse abla sana saygısızlık etmek istemiyorum yascada buyuksun benden ama sen bilirsin canın sagolsun ...
Bugüne kadar ki desteklerin için teşekkür ederim.
Seygiyle kal.

Kirildigimi anlayabiliyorsan hassasiyetimi anlarsin baska bir sey eklemek istemiyorum. Forumu birakiyorum derken evet o saatte genelde forum kalabalik oluyor sanki herkes görecekmis gibi düsündüm ama sonradan sagolsun arkadaslardan bircok destek mesaji aldim foruma da yazanlar oldu. Sana da manevi yardimim oldugunu kabul ediyorsun zaten. En yogun cevap verdigim arkadaslardan biri olmana ragmen madem hersey konusuldu bunu da ekleyeyim de tam olsun tek cümleyle ben derya ablanin bize yardimci oldugunu biliyorum desen yeterdi ay ben karismam gerginlik de istemem diyecegine. Gerginlik istememistim zaten. Senin de canin sagolsun canim ben hepinizi seviyorum.

Benim kadınlar kulübünde en büyük sıkıntım, genel olarak aktif bir spor paylaşım sayfası olmaması. Sadece leslie, brazil vs olarak katagorize edilmemiş bir motivasyon sayfasına çok ihtiyacım var. Bu sayfanın sistemi zamanla yok olmuş. Çünkü çok fazla mesaj olmuş ve zamanla yazanlar arasında boşluklar, kopukluklar olmuş. Bol katılımlı sayfalarda bu kaçınılmaz bir sonuç, forum sisteminde. Eğer birisi, derya hanım olabilir başka istekli birisi olabilir, böyle bir sayfa oluşturursa mutlulukla takip ederim.

Ben açık konuşayım, kilo vermek zayıflamak falan bahanemdi. Var olan nörolojik bir rahatsılığım dolayısıyla birçok sporu yapmam yasak. Yüzme serbest. Onun içinde hem imkanım hem param yok. Çalışma saatlerim çok fazla. Ve bu noktada spora başlamam için leslie çok iyi bir dönüm noktası oldu. Kulaktan dolma bilgiler içermeyen, bilinçli sağlıklı spor yapan her kimse ben onu her halükarda takip ederim. Bu sayfayı da takibe devam edeceğim. Mesaj yazarım yazmam fikrim olan bir konuysa katılım yaparım.

Herkese sevgiler, sağlıklı sporlar.

Benim kadınlar kulübünde en büyük sıkıntım, genel olarak aktif bir spor paylaşım sayfası olmaması. Sadece leslie, brazil vs olarak katagorize edilmemiş bir motivasyon sayfasına çok ihtiyacım var. Bu sayfanın sistemi zamanla yok olmuş. Çünkü çok fazla mesaj olmuş ve zamanla yazanlar arasında boşluklar, kopukluklar olmuş. Bol katılımlı sayfalarda bu kaçınılmaz bir sonuç, forum sisteminde. Eğer birisi, derya hanım olabilir başka istekli birisi olabilir, böyle bir sayfa oluşturursa mutlulukla takip ederim.

Ben açık konuşayım, kilo vermek zayıflamak falan bahanemdi. Var olan nörolojik bir rahatsılığım dolayısıyla birçok sporu yapmam yasak. Yüzme serbest. Onun içinde hem imkanım hem param yok. Çalışma saatlerim çok fazla. Ve bu noktada spora başlamam için leslie çok iyi bir dönüm noktası oldu. Kulaktan dolma bilgiler içermeyen, bilinçli sağlıklı spor yapan her kimse ben onu her halükarda takip ederim. Bu sayfayı da takibe devam edeceğim. Mesaj yazarım yazmam fikrim olan bir konuysa katılım yaparım.

Herkese sevgiler, sağlıklı sporlar.
Bu cok iyi bir fikir cünkü ben de hem fit kalmak hem de saglikli kalmak icin yapiyorum. Istersen sen böyle bir baslik ac egzersiz bölümüne canim ben severek orada yazilarima devam ederim.

Arkadaşlar gerçekten tartışmalar kapansın artık neydik ne olduk durumuna geldik.. Ben artık sabahları 1 saat dışarıda yürüyüş akşamları Leslie yapacağım çok koşturmam oldu son zamanlarda Leslie düzenim bozuldu. Ender Saraç hareketlerini de yapacağım . Bu ender saraç hareketleri günde 1 kez mi yapılıyor?

Bugün 5 mega miles yapmayı planlıyorum.. Bu arada alakasız olacak ama pilates lastiğiyle üst bölgeyi(kolları,sırtı) inceltmek için pilates videosu bilen var mı? Etkili bir pilates videosu arıyorum.

Artik bu cocuk yuvasini gecen tartismayla arkadaslarin zamanini da aldigimiz icin utanc duyuyorum ama yine sahsima yazilan bir konu oldugu icin de yanit vermek zorunda kaliyorum. Cünkü yanlis anlasilma olunca basliktaki tüm arkadaslar olayi yanlis anliyor. ...... Ilk mesaji sen foruma tasiyip beni sikayet eder havasina girdin tartisma da buradan cikti.

..... Ben basliktan senin yüzünden filan ayrilmis degilim ...Tabii kizdigim en önemli nokta da ben basligin tapulu malini zimmetimde tutuyormus gibi davranmandi ki böyle bir sey söz konusu degil. ......Özür filan beklemiyorum ama ben nazik bir sekilde bu mesaji yazdim buna kizildi gibi basit degil bu noktaya aciklik getirmek istedim.
.

Ben de anaokulu durumuna dusurmek icin dgil tamamen sizinle ayni nedenden 'yanlis anlasildigimi dusundugum icin' bu aciklamalari yaptim.

Bu mesajdaki yanlis bilgilendirmeleri de duzeltmek istedim. Ilk mesaji foruma ben tasimadim sizin bir yaziniza cevap verdim. Sikayet dgil aksine cevabinizin nedenini anladigimi belirten bir yaziyken siz aradan cimbizlayip alinma tercihini yaptiniz. Sikayet eder gibi bir havaya girmek gibi dir durum soz konusu degil. Merak eden bakabilir. http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=320949&page=497&p=35258399#post35258399

Basliktan benim yuzumden ayrilmadiginiza memnun oldum. Hatta ayrilmaz ve tavsiyelerinize beni de ekleyerek devam ederseniz cok daha memnun olurum.

Tapulu mal ve zimmet kelimleri de size aitti yazismalarinizda. Dedigim gibi ben en fazla video paylasilmasini talep etmedigim halde bunu talep etmisim, zorlamisim gibi davranilmasina uzgunum. Ben hangi video sorusu sordum sadece siz video istiyor uslubu bozuk kizdim vermiyoruma getirdiniz. 3.kez belirttigim gibi video ismi ve tarifi benim icin yeterliydi. Mal tapu vs konulari benim suclama alanim olmadi. Siz cevaplarinizda bunlari kullanarak oyle yapmisim gibi gosterdiniz.

Buyugumsunuz ve tabi ki ozur diliyorum. Sonucta saygi ve hosgoru en kiymetli meziyetlerimiz. Kaybetmemek lazim bunlari. Durum sizin yazilmayan seyleri oyleymis gibi dusunup terslenmenizden ibaret. Niyet okumak size sadece uzuntu verir. Kendiniz icin bundan kurtulmaya calisin diyebilirim sadece..

Sevgiler

iPhone 'den gönderildi

Son düzenleme:
Herkese merhaba. tartışma hala devam ettiği için üzüldüm.2 gündür leslie yapamıyorum oğlusum ateşlendi onla ilgileniyorum dün biraz yorumları
okumuştum ama bugun okuyamayacağım herkes uzun uzun bişeyler yazmış. ilk boş vaktimde okuyacağım ama bu konuda yorum yapmayacağım. artık tartışma bitsede eskiye dönsek çok iyi olur..

ainti yapamadim olbey ama tv izlerken yapan benim. cunku leslie'nin olayi karisik hareketler kullanmamasi, standart 4 hareket ustunden gitmesi. videoyu cok dikkatle yapmaniz gerekmiyor.
tempoyu kendiniz de artirabilirsiniz gayet. o yururken joging seklindd yapabilirsiniz ben oyle yapiyorum.

analdim... ama ben galiba bir sure daha videolarla birlikte yapmaliyim. ne kadar walk ne kadar hareket kismi henuz otomatige baglanmis degil bende.. bi de muzik olmazsa olmazimm.. cevap icin tesekkurler..

evet arkadaşlar lütfennnnnnnnnn kapansın herkes somaya çok üzülüyor sinirler gerilmiş alınganlıklar halen devam ediyor lütfen bizler spor yapmak ve lesliyi çok sevdiğimiz ,faydasını gördüğümüz için burdayız ayrıca birbirimizi motive etmek içinde yazışıyoruz.Lütfen ama lütfen başka birşey daha yazmayın arkadaşımızda özür diledi ve derya hanımda affedecektir eminim.Herkes walk walk devam edelim iyi sporlar :72:

yazinizi gormeden cevap yazmisim lutfen kusura bakmayin. 1, 2, 3, tiiiippppp...

walk walk walk... all together :8:

Herkese merhaba. tartışma hala devam ettiği için üzüldüm.2 gündür leslie yapamıyorum oğlusum ateşlendi onla ilgileniyorum dün biraz yorumları
okumuştum ama bugun okuyamayacağım herkes uzun uzun bişeyler yazmış. ilk boş vaktimde okuyacağım ama bu konuda yorum yapmayacağım. artık tartışma bitsede eskiye dönsek çok iyi olur..

cok gecmis olsun.. okumayin bosverin faydali bisi yok :27::27::27:

benim ufaklik sukur bugun oglen uykusunda ben de katilim saglayabiliyorum. sabahtan 3 mile yaptim agirlikli olandan bugun icin bitirmis sayiyorum kendimi zira aksam ufakligin doktor randevusu var :(

ben 38 yaşında 14 ve 2 yaşında iki oğlum var anadolu üniversitesi işletme mezunuyum muhasebeci olarak özel sektörde çalışyordum ayrılınca hamile kaldım ve küçük çocuğumdan dolayı şuanda evdeyim.93 kilo ile başladığım yolda 2013 ocak ayında yediklerimiz kısarak başladım ve leslieyede şubat 2013 te başladım o tarihten beri formun başından beri okuyup takip edenlerdendim gerçi burda olmak daha güzel ve ramazana kadar bende ilk hedef 60 sonrasında 57 olmak istiyorum beslenme olarakta ayça kaya'nın sayarak zayıfla 5333 kitabını uyguluyorum yani 5 tahıl(1kepçe çorba1 tahıl mesala 1dilim ekmek ve 2 yk makarna yada pilav).3 et (1 dilim peynir,1 adet yumurta veya 1baget) ,3 süt 3 bardak süt ve süt grubu ve 3 ad meyve yemek hakkın var 3 te yağ var 1 tatlı kaşığı yağı 1 yağ sayıyor.tabi yediklerimi yazıyorum %30 azaltıyor ve geriye dönüp analiz yapabiliyorsunuz dengeli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve yaşam tarzı olarak inş.devam ettirmek istiyorum .bu kiloları verirken kendimi yorgun halsiz hisetmedim zaten enerjiniz düşük sinirli bir yapıya sahip saçlar dökülüp tırnaklar kırılıyorsa benlenmenizde bir yanlışlık var demektir. çok konuştum sabah bir elma ve kahveli süt (metebolizmayı çalıştırıyor 1 bardak süte 1 çay kaşığı kahve koyuyorsunuz) 5 mega milesin 4 milini yapabildim oğlum durmadı çünkü.
bende ayça ile zayıflıyorum ve yazmak gereçekten faya sağlıyor insana

bir sey degil canim cok sevindim senin adina. Burn videosudur canim yarim saatte 200 yaktiran. Yok mu o sende.walk it off klasörünün icinde.

vsn cim color miles da leslie diyor ki her gün o kisa millerden bir ya da ikisi arkasina da o ufak bölgesel videolardan ama bizi onlar keser mi canim yaa biz mega miller devirmis kadinlariz. Ben kafama göre takiliyorum onlarda bazen 2-3 bir arada bazen bölgesel calismadan önce isinmak icin. Warm up basta isinma videosu cool down da sonra yapilacak.
derya o burn aladım tatalım pestilim çıktı aman yarım saat nedir ki dedidm ama 5 mil yapmak ondan daha kolay gerçekten :) color a başlmadım ama . Ve asıl bombaya geliorum uzun bi aradan sonra 69 bile olsa 6 lı rakamı görüdüm yaşasın leslie yaşasın ayça kaya ve yaşasın deryacım :)

yazinizi gormeden cevap yazmisim lutfen kusura bakmayin. 1, 2, 3, tiiiippppp...

walk walk walk... all together :8:

önemli değil ,bende sabah 4 fast mile ve brazill butın basen için olan videosunu yaptım oğlum uyurken gerçi bitmesine yarım saat kala uyandı olsun
bitirdim Akşam 4-5 gibi fırsatım olursa leslie firm ve kısa göğüs çalışması yapmayı planlıyorum

Back