arastiricam bunu da.. bilek agirliklari bakacaktim bu ara bi de bu adimsayarlarin daha iyi bir versiyonu var mi bakayim :)
ben de sizi tanimiyorum :) ama benim kredim 10dan basliyor. derya hanimi da tanimiyordum ama forumda herkese destek olup `istersen su milleri deneyebilirsin` gibi bir yaklasimi olunca ben de topige direk dalmadan kendisine mesaj atip gecmisimi sorunlarimi yaptiklarimi ve ihtiyacim olanlari en basit sekliyle yazdim. uslubumda ve mesajimda bir sorun oldugunu zannetmiyorum. uslup vs konusunda bu kadar suclamaya maruz kalinca kendisine yazdigim mesaji yayinlama ihtiyaci hissettim. mesaj su sekildeydi:
merhaba,
sizi leslie yuru ve incel basliginda takip etme firsatim oldu..
youtubeden bakinca pek cok video goruyorum ama hangisi ne icin hangisiyle baslamali cok da emin olamadim. videolarin ismini ve ozelliklerinin yazildigi bir post gordum ama ayni isimde pek cok video var en etkinlerini bulmak konusunda yardim rica ediyorum.
benim vermem gereken 6 kilom var ve bunun haricinde ust bolgem kalin. yani ilk hedef kollari inceltmek ve sikilasarak kilo vermek. bunun icin nasil bir program dizayn etmek gerektigi konusunda da fikir alabilirsem sevinirim.
xxxx benim mail adresim. gerektigi takdirde burdan ulasabilirsiniz.
yardim icin simdiden cok tesekkurler bunun neresinden video gonder, bana program yap, bunu yapmak zorundasin gibi bir durum cikartildigini anlayamiyorum. youtube videolarini kendim bulmusum ama isim tekrari cok ve karisik. grupta da yazdim yesil kiyafetli mavi kiyafetli vs gibi tanimlamar bana yetiyor. zaten kendim arastiriyorum. tum videolari yapmadigim ve etkisini bilmedigim icin kol calistiran videolari bilir kisi olarak kendisine sormusum. yine baslikta pek cok kisiye haftada 3 gun sunu diger gunler bunu dedigi icin etkili sonuc almak icin neyin ne zaman yapilmasi gerektigini sormustum. ve tum bunlari nezaket cercevesinde, herhangi bir baski altina almadan yaptim. suclandigim tum bu seyler haksiz ve buna sessiz kalmam bekleniyor bunu anlamiyorum.
zaten konuyu okumamis olsam derya hanimin ne konuda yardimci olabilecegini bilmesem bu sekilde bir mesaj atmazdim. konuyu okumamis oldugum on bilgisini kim nerden cikariyor da `okumadan gelip video istiyorlar` havasi yaratiliyor. video mu istemisim dogrudan, konuyu okumamissam kendisinin onerileriyle ilgili bu kadar dogrudan sorulari nasil toparlamisim?
her gelen mesaja kizmis vs olabilir ama dogrudan adimi vererek saygisiz, uslupsuz vs diyerek hedef gostermeye calisilmasi gercekten cok cirkin. mesajin ne saygisizligi ne uslupsuzlugu var??
butun bunlara ragmen eger yine ozur dilemem bekleniyorsa agzim asinmaz.. kendisini burada gormek isteyen insanlar oldugu icin gitmesine eger sebep bensem
derya hanimdan seve seve ozur dilerim ama butun bu yaftanma ve suclanmalari da haketmedigim asikardir.
sadece kol ekleyelim diil iste olay. o kadar basite indirgemeyin lutfen. fast millerin temposu hareketlerin ileri geri gidilerek tekrarlanmasi aradaki walk kisimlarin daha kisa surmesi hem kardiyo hem de kaslar acisindan cok farkettiyor. buradan bir arkadas radio remix videosunu yollayacagini mesajla iletmis onun da mesela daha tempolu oldugunu dusunuyorum. her video birbirinden farkli geliyor bana. mesela mary kay in ikinci mili yaptirdigi videonun son mili kol calistirmak icin en iyisi diye dusunuyorum vs vs.. yani bilmeden okumadan arastirmadan havaya laf olsun diye yazmiyorum inanin. eger boyle bir grup kisi varsa da onlarin icinde anilmak istemem..
sevgili arkadaslar, ben zaten neden oldugum gerginlikten mutsuz ve sikilmisken yeni bi tane daha baslatmamaninizi rica ediyorum. geldigime gelecegime pisman olmak uzereyim
tv seyrederken nasil yapabiliyorsunuz? daha once de bir kac arkadas muge anli izlerken film izlerken yaptim falan yazmisti. ben dvd playerin hard dicine yukledim tvden izleyip yapiyorum. muzik olmadan izlemeden yapamam sanirim. bunun bi yontemi mi var yoksa siz artik otomatige baglayacak kadar cok mu yaptiniz