Tekrar merhaba kizlar. Sabah cocuklar anneler gününde sporumu rahat yapayim diye sakin sakin oynadilar, sonra yemege ciktik ücüyle. Bugün burn it yaptim cok iyi geldi. Dün yemegi kacirmis olmama ragmen adet in de ilk günü olmasina ragmen tartida 1 kg eksik ciktim. Adetim bitince yine tartilip ölcü alacagim. Ben ayda bir kez ölcümüzü almayi teklif ediyorum ne dersiniz? Böylece kendimizi kontrol altinda tutariz hem de hic fark görememis olanlara cözüm arariz.
Bu arada arkadaslar biliyorsunuz forum disinda özel mesajla da bircok arkadas bana yaziyor, akil danisiyor (güzin abla oldum), baslikta yazmaya cekindikleri seyleri paylasiyor. Devam edemedigi ya da basarili olmadigina inandigi icin aramizda ayrilan arkadaslar da var. Simdi o arkadaslara seslenmek istiyorum. Umarim arada okuyorlardir.Biz az kilolu olanlar ya da leslie ile basarili olanlari örnek alin, siz de hirslanin ama asla asla kilolu oldugunuz icin ya da daha az yapabildiginiz icin utanmayin. Tam tersi bu sizin icin itici bir güc olsun ve sabirla, disiplinle, bikmadan devam edin ki zaman icinde neler kazanabileceginizi görün. Baslikta yazan hic bir arkadastan baskasini asagilayan, ya da bsarili oldugu icin üstünlük yansitan bir yazi cok sükür görmedim. Hepimiz size destek olmaya haziriz. Yeter ki paylasimlara devam edin. Tek tek yanit vermeyeyim buraya yazayim dedim genel olarak. Bu sekilde düsünüp kacan cok arkadas var ne yazik ki.