• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Insallah canim yaa neremizle ugrasiyosak en son orasi gidiyo. Ben bacagimi hedeflemiyorum bacagim sikilasip inceliyo... Hepimizin derdi baska. Son yerlerimize de sira gelecek insallah.

aynen bende zaten neredeyse hiç göbek yoktu şimdi öyle bir karın oldu ki dümdüz üstüne birde hafif kaslar çıktı bacaklar hala banamısın demiyor

İyimi herkeşler bugün dışarda yürüdüm baya ama lesliden sonraki gibi dinç hissetmiyorum. Böyle hisseden bi benmiyim ki

I love Bonus

İyimi herkeşler bugün dışarda yürüdüm baya ama lesliden sonraki gibi dinç hissetmiyorum. Böyle hisseden bi benmiyim ki

I love Bonus

Ben sabah cok kötüydüm ama simdi iyiyim. Ama hic spor yapamadim karnimin agrisindan. Yarin telafi edecegim artik...

Gunaydin leslie ci anneler. Anneler gununuz kutlu olsun.

Günaydın ablacım bütün hanımların anneler günü kutlu olsun.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399786428.906689.jpg

I love Bonus

Günaydın herkese, anneler günümüz kutlu olsun.

Dün nerdeyse akşama kadar temizlik yaptım, akşam da annemlere gittik. O sebeple leslie yapamadım. Ancak bugün başlayabilirim.

Bildirimleri vs. ne zamanlar yapacağız. Gün içinde çok sık giremem ama yaptıkça da yazarım. Hoşçakalın, iyi pazarlar..

Günaydın herkese, anneler günümüz kutlu olsun.

Dün nerdeyse akşama kadar temizlik yaptım, akşam da annemlere gittik. O sebeple leslie yapamadım. Ancak bugün başlayabilirim.

Bildirimleri vs. ne zamanlar yapacağız. Gün içinde çok sık giremem ama yaptıkça da yazarım. Hoşçakalın, iyi pazarlar..

Canim strese girme bu konuda. Günde bir kez bile yazsan olur, böylece yapmayan arkadaslar da motive oluyor aa hadi bizde gidip yapalim moduna giriyor. Senin de anneler günün kutlu olsun.

Ben dün hiç yapamadım zaten haftada bir gün ara veriyorum o da cumartesi olsun çünkü cumartesileri yoğun oluyorum :) bugün kaldığım yerden devam inşallah :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dunyadaki tum annelerin anneler gunu kutlu olsun.
Ben simdi winsor plates yaptim. Gun icinde de leslie yapacagim. Basligin guncellenmesine cok sevindim. En pratik cozum olmus.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1109692

anneler gununnuz kutlu olsun sportıf hatunlar maşallah hherkez hareket halınde
DERYA ABLACIM ben dun başlıyacagımı soylemıstım ama ben dünden berı bır kasık arısı çekıyorum oyuzden başlayamadım umarım bugun başlarım ağrım vear ama uzerıne gıtmek ıstıyorum önemsedikçe artıyor sankı en azından renklı millerden 1 tanesını yapayım ınşallah buarada hayırlı olsun topık sana devrolmuş çok ta iyi olmuş :16:sen gerçekten hepımızın motıvasyon kaynağısın sevgıler:54:

Merhaba arkadaşlar oncelikle tum annelerin ve adaylarının anneler gunu kutlu olsun:) Ben yaklaşık 6 aydır diyetisyen kontrolunde 18 kilo verdim ilk ay insülin direnci ilaç gecikmesi falan az bir kilo kaybı oldu.. Spor destegi olmadan sadece diyetle birlikte 104.2 den 86 kiloya inmeyi başardım fakat artik yavasladigindan spor arayislarina basladim:) leslie ile 3 mile yuruyuslerini diyetisyenimin tavsiyesiyle 2 gündür yapıyorum ve çok iyi hissettiriyor. Biraz uzun bir yazı oldu ama diyet konusunda yardımcı olmak isterim ve aranıza katılmayı çok isterim:)

Bütün annelerin anneler günü kutlu olsunnnnn:42::42::42::42: Derya ablacım exppress mili nasıl bulabilirim geçen hafte plates bandı almıştım 3fast milden ertesi gün yapmak istiyorum yardımcı olabilir misin:26::26::26:bu arada dünden bu yana 800 gr daha gitmiş gözlerime inanamadım:21::21::21:

Bütün annelerin anneler günü kutlu olsunnnnn:42::42::42::42: Derya ablacım exppress mili nasıl bulabilirim geçen hafte plates bandı almıştım 3fast milden ertesi gün yapmak istiyorum yardımcı olabilir misin:26::26::26:bu arada dünden bu yana 800 gr daha gitmiş gözlerime inanamadım:21::21::21:

Express miller o kadar hizli degil canim o yüzden ben indirmemistim. Özelden mailini yaz elimdekileri gönderirim sana. Mega ve power miles larda da bantli calisiliyor.

Eki Görüntüle 1109692

anneler gununnuz kutlu olsun sportıf hatunlar maşallah hherkez hareket halınde
DERYA ABLACIM ben dun başlıyacagımı soylemıstım ama ben dünden berı bır kasık arısı çekıyorum oyuzden başlayamadım umarım bugun başlarım ağrım vear ama uzerıne gıtmek ıstıyorum önemsedikçe artıyor sankı en azından renklı millerden 1 tanesını yapayım ınşallah buarada hayırlı olsun topık sana devrolmuş çok ta iyi olmuş :16:sen gerçekten hepımızın motıvasyon kaynağısın sevgıler:54:

Gecmis olsun canim kasik agrin neden kaynakli acaba? Adet dönemi mi yoksa rahatsizlik mi? Zorlama kendini istersen. Eger adet dönemi ise yapabilirsin beni rahatlatiyor leslie adet öncesi. Iyi dileklerin icin tesekkür ederim senin de anneler günün kutlu olsun.

Tekrar merhaba kizlar. Sabah cocuklar anneler gününde sporumu rahat yapayim diye sakin sakin oynadilar, sonra yemege ciktik ücüyle. Bugün burn it yaptim cok iyi geldi. Dün yemegi kacirmis olmama ragmen adet in de ilk günü olmasina ragmen tartida 1 kg eksik ciktim. Adetim bitince yine tartilip ölcü alacagim. Ben ayda bir kez ölcümüzü almayi teklif ediyorum ne dersiniz? Böylece kendimizi kontrol altinda tutariz hem de hic fark görememis olanlara cözüm arariz.
Bu arada arkadaslar biliyorsunuz forum disinda özel mesajla da bircok arkadas bana yaziyor, akil danisiyor (güzin abla oldum), baslikta yazmaya cekindikleri seyleri paylasiyor. Devam edemedigi ya da basarili olmadigina inandigi icin aramizda ayrilan arkadaslar da var. Simdi o arkadaslara seslenmek istiyorum. Umarim arada okuyorlardir.Biz az kilolu olanlar ya da leslie ile basarili olanlari örnek alin, siz de hirslanin ama asla asla kilolu oldugunuz icin ya da daha az yapabildiginiz icin utanmayin. Tam tersi bu sizin icin itici bir güc olsun ve sabirla, disiplinle, bikmadan devam edin ki zaman icinde neler kazanabileceginizi görün. Baslikta yazan hic bir arkadastan baskasini asagilayan, ya da bsarili oldugu icin üstünlük yansitan bir yazi cok sükür görmedim. Hepimiz size destek olmaya haziriz. Yeter ki paylasimlara devam edin. Tek tek yanit vermeyeyim buraya yazayim dedim genel olarak. Bu sekilde düsünüp kacan cok arkadas var ne yazik ki.

Tekrar merhaba kizlar. Sabah cocuklar anneler gününde sporumu rahat yapayim diye sakin sakin oynadilar, sonra yemege ciktik ücüyle. Bugün burn it yaptim cok iyi geldi. Dün yemegi kacirmis olmama ragmen adet in de ilk günü olmasina ragmen tartida 1 kg eksik ciktim. Adetim bitince yine tartilip ölcü alacagim. Ben ayda bir kez ölcümüzü almayi teklif ediyorum ne dersiniz? Böylece kendimizi kontrol altinda tutariz hem de hic fark görememis olanlara cözüm arariz.
Bu arada arkadaslar biliyorsunuz forum disinda özel mesajla da bircok arkadas bana yaziyor, akil danisiyor (güzin abla oldum), baslikta yazmaya cekindikleri seyleri paylasiyor. Devam edemedigi ya da basarili olmadigina inandigi icin aramizda ayrilan arkadaslar da var. Simdi o arkadaslara seslenmek istiyorum. Umarim arada okuyorlardir.Biz az kilolu olanlar ya da leslie ile basarili olanlari örnek alin, siz de hirslanin ama asla asla kilolu oldugunuz icin ya da daha az yapabildiginiz icin utanmayin. Tam tersi bu sizin icin itici bir güc olsun ve sabirla, disiplinle, bikmadan devam edin ki zaman icinde neler kazanabileceginizi görün. Baslikta yazan hic bir arkadastan baskasini asagilayan, ya da bsarili oldugu icin üstünlük yansitan bir yazi cok sükür görmedim. Hepimiz size destek olmaya haziriz. Yeter ki paylasimlara devam edin. Tek tek yanit vermeyeyim buraya yazayim dedim genel olarak. Bu sekilde düsünüp kacan cok arkadas var ne yazik ki.

merhaba derya ablacım
yazdıklarına kesinlikle katılıyorum
az ya da çok yapmak mesele değil yeter ki bir yerden başlansın gerisi çorap söküğü gibi geliyor
hem normal kilonun üstünde olanlar bir yandan avantajlılar çünkü kiloları daha kolay gidiyor
ben 55 kilo ile başladım diyet yapmıyorum ama az da olsa kısıtlamaya 7 den sonda bir şey yememeye gayret ediyorum nerdeyse iki ay olacak o kadar spor yapıyorum sadece 2 kilocuk gitmiş
ha yine pes etmiyorum aynada ben olmuşum diyene kadar bu sıkı tempoda devam edeceğim sonra hafifleteceğim

şöyle bir tarafta var ama ben iki kilocuk gitti diyorum ama vücudum o kadar güzel şekilleniyor ki anlatamam giydiklerim bana daha bir yaşıkır oldu
arkadaşlarıma karnımı gösterdim hepsinin ağzı açık kaldı harika bir karnım oluştu dümdüz ve ortadan ayrık bir çizgim oluştu hafif bir kas şekillenmesi oldu bu bana o kadar güzel bir özgüven verdi ki anlatamam
yaşayıp görmek lazım :))

merhaba derya ablacım
yazdıklarına kesinlikle katılıyorum
az ya da çok yapmak mesele değil yeter ki bir yerden başlansın gerisi çorap söküğü gibi geliyor
hem normal kilonun üstünde olanlar bir yandan avantajlılar çünkü kiloları daha kolay gidiyor
ben 55 kilo ile başladım diyet yapmıyorum ama az da olsa kısıtlamaya 7 den sonda bir şey yememeye gayret ediyorum nerdeyse iki ay olacak o kadar spor yapıyorum sadece 2 kilocuk gitmiş
ha yine pes etmiyorum aynada ben olmuşum diyene kadar bu sıkı tempoda devam edeceğim sonra hafifleteceğim

şöyle bir tarafta var ama ben iki kilocuk gitti diyorum ama vücudum o kadar güzel şekilleniyor ki anlatamam giydiklerim bana daha bir yaşıkır oldu
arkadaşlarıma karnımı gösterdim hepsinin ağzı açık kaldı harika bir karnım oluştu dümdüz ve ortadan ayrık bir çizgim oluştu hafif bir kas şekillenmesi oldu bu bana o kadar güzel bir özgüven verdi ki anlatamam
yaşayıp görmek lazım :))

Bak simdi de ben seni kiskandim. Ama haklisin. Mekik cekecegim karin egzersizi yapacagim diye bosa kurek salladigim günlere yaniyorum simdi, yaglar gitmeden ne yapsan bos. Kaslari ben de hissediyorum artik karnimda fakat yagli bölgeyi de görüyorum hala.
Kilolu arkadaslar daha cok kalori harciyorlar leslie türü calismalarda. Bizim 200 kalori harcadigimiz ayni videoda 80-90 ve üzeri olanlar 400-500 harcayabiliyorlar bu da kilo vermelerini hizlandiriyor.

Kesinlikle katılıyorum Deryacım bizi dışardan takip eden arkadaşlar ve çekinen arkadalar burda yazmak inanın insanı daha motive ediyor ayrıca gerçekten burda çok düzeyli bir seviye var kimse birbirine kırıcı davranmıyor ve aşağılamıyor.Bizde bu sabah eşimin iş arkadaşlarıyla kahvaltıda dışardaydık haliyle biraz kaçırdım olsun bugün kendimi ödüllendirdim yarasın.Bütün annelerin ve anne adaylarının anne gününü kutluyorum .artık yarın telafi edeceğim.Aylık ölçüm mantıklı geldi çünkü ben her ay alıyorum nerde hata yaptığımı ve egzersiz programını ona göre ayarlıyorum.

Kesinlikle katılıyorum Deryacım bizi dışardan takip eden arkadaşlar ve çekinen arkadalar burda yazmak inanın insanı daha motive ediyor ayrıca gerçekten burda çok düzeyli bir seviye var kimse birbirine kırıcı davranmıyor ve aşağılamıyor.Bizde bu sabah eşimin iş arkadaşlarıyla kahvaltıda dışardaydık haliyle biraz kaçırdım olsun bugün kendimi ödüllendirdim yarasın.Bütün annelerin ve anne adaylarının anne gününü kutluyorum .artık yarın telafi edeceğim.Aylık ölçüm mantıklı geldi çünkü ben her ay alıyorum nerde hata yaptığımı ve egzersiz programını ona göre ayarlıyorum.

Evet canim istemeyen yine yazmasin ama yazarsak ve mesela o ay hic sonuc almadiysak birbirimize önerilerde bulunabiliriz. Bir de az önce sunu düsündüm. Biz ilk furyayla her isteyene video gönderdik ama o son paylasilanlar cok cok tempolu artik iyice fit olanlarin seviyesi. Yeni baslamis bir arkadas aman kacirmayayim diye isteyip indirdiyse caydirici da olabilir programa devam etmesi acisindan. Bundan sonra bu konuya da dikkat edelim. Ayrica fayda ediyoruz diye zarar da verebiliriz hazir olmayan arkadaslara. Exercise Tv deki baslangic seviyesi spor gecmisi olmayanlar icin en ideali.

Kardesleri uyuyunca ogullarim beni solaryuma gönderdiler biz dikkat ederiz diye. Turumu biraz da uzatinca hem 1 saat yürümüs hem de solaryuma gitmis oldum. Böylece bugün 2 kez spor yapmis oldum cok mutluyum. Hareket etmek gercekten mutluluk hormonu salgiliyor bunu bizzat yasayanlardanim.

Back