3 fast miles dan bahsetmisken bir dipnot düseyim. Digerlerine göre biraz daha temposu düsük olsa da 3 fast miles karin agirlikli bir video. Leslie de bunu söylüyor.
bende just power 4 mile var kısa bir ara yayınlandı hemen indirmiştim bende şuan mailime yüklemeye başladım. just power 4 miles gönderim canım
maalesef bizde youtube halen yok açılsın diye bekliyoruz dns ayarlarını değiştirmedim güvenlik açısında
evet ya ben bacaklarım için uğraşırken bel kalmadı ben de ama en çok bunu yaparken mutlu oluyorum nedense
o yüzden ben de bu açığı bisikletle kapatıyorum
bendede basen sorunu var bölgesel çalışıyorum ,marı wınsor yapıyorum gerçi leslie ablam her yerede faydası var bizzat bunu yaşayanlardanım onu görsem ellerinden öpeceğim
Aa cok sevinirim, sagolasin. Hepsinde ayri bir seyler oluyor bu leslielerin insan hepsini elinin altinda istiyor.
aynen bir süre önce mari yi ben de yaptım 15 gün kadar gerçekten çok etkili keza leslie de öyle
tabiki gönderirim canım bende öyleyim o kadar çok videosu var ki ama xhiti senin sayende keşfetmiştim birçok videolarım var kendimi çok mutlu hissediyorum.Leslie benim vazgeçilmezim oldu.Çoğunu indirmiştim en çokta 30 burni merak ediyordum kısa tanıtımını izlemiştim.5 mega miles sesli var ama
yeni yüklemeye başladım mailime
5 day slim downı yeni yükledim denerim ama uzun baya ara yapılabilir
ben ilk basenden kiloyu alırım en sona basen kalacak galiba olsun acelem yok yavaş gitsin kalıcı olsun
Aslında bende sadece okuyucuydum bu forumdan birçok şey de öğrendim ve Leslie Sansone 'ı da yine buradan öğrendim ve Super Fat Burning - 3 Miles i birkaç gündür yapıyorum ancak daha yenisi ya da daha çok kalori yaktıran programı var mıdır bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aslında 56 kiloyum ama benim fazla kilolarım genelde basen ve belde toplanıyor, pantoln giyerken çok rahatsız ediyor.Hem sıkılaşmak hem de kilo vermek için öneriniz olursa çok sevinirim :)
Haftada 5-6 gün 3 mil yaparsan bir aya kalmadan sonuc almaya baslarsin. Sikilasma kilo vermekten biraz daha uzun sürüyor tabii haliyle. Bir de tabii dengeli beslenmeye calis. Bazen cok saglikli besleniyorum zannedip aslinda hatalar yapiyoruz ya da nefsimize hakim olamiyoruz. Beyaz un ve sekeri mümkün oldugu kadar azalt. Kepekli ekmek, kepekli makarna, az tuz, meyve kilolarca degil günde sadece bir ya da iki adet mesela bir muz, bir elma farkli ögünlerde ya da bir canak cilek gibi... Beslenmemizi hayat boyu olmak üzere düzene sokmayinca spor tek basina mucize yaratamiyor ne yazik ki.
Öncelikle teşekkür ederim cevabın için :))
Şekeri evlenmeden önce 8 yıl önce bıraktım ama tabiki tatlı düşkünlüğümü saymazsak ama yine de dondurma aşkımdan bile vazgeçtim evde kendim light sütle yaptığımı yiyorum .2 hafta da bir nerdeyse dışarda dondurma yiyorum onun dışında ekmek desem günde 2 bilemedik 3 dilim oluyor.Aslında bu şekilde beslenmem sayesinde hamilelikte aldığım 20 kiloyu verdim sanırım.Ama bende eksik olan sanırım kas.Onu da nasıl yapıcam bilemiyorum.
Leslie yaparken eline birer su sisesi almakla ise baslayabilirsin, firm videosu, 5 mega miles, 5 day slim down gibi videolari kas güclendirmeye yönelik tüm vücut calismalari leslie nin. Bunlari dönüsümlü olarak haftada 3 gün diger videolari da diger günlerde yaparsan faydasini görürsün.
Ben de tüm beslenme düzenimi degistirmis olmama ragmen kendime bazi günler izin veriyorum. Yüzde yüz uymak cok kati olur ama ypzde seksen dengeli beslenmeye calismak en iyisi.
Tamam o zaman hemen programı değiştirmek lazım ancak bu yazmış olduğunuz programları indirebileceğim herhangi bir link var mıdır? Bende bu programların hiç biri yok maalesef :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?