• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Canim ben de uzman degilim ki. Üst tarafin icin herhalde kollarin agirlikli calistigi videolardan yapmalisin mesela 5 day slim downda özel kol bölümü var, bantli videolardan yapabilirsin. Üst derken kol mu demek istedin. Mesela benim leslie ile ilk kollarim inceldi ve sirt yaglarim eridi. Sen 3 mille devam et aynen biraz zaman aliyor tabii. Sabirli olmak lazim. Santim santim gidecektir.

Ya üst bölge derken göbek hariç sırt bel kol dediğin gibi 3 fast mile devam edeyim daha sonra leslie abs çalışayım sonra da ender saraç hareketlerini yapayım. Bir aya kadar ancak sonuç alırım heralde. Bugün yaptım bu dediklerimi tam 1 saat 15 dakika sürdü toplamda ideal gibi geldi :) ya şu renkli millerin ve radio remixin özel yanı nedir peki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende sabah aç karrına gerçi kakaolu y.yağlı süt ve 3 kayısı yedikten sonra (çok aç olunca midem bulanıyor) kısa videolardan 2 adet bacak ve kalça bölgesel ,mari winsor plates ve leslie 4 fast mile yapıp güzel bir kahvaltı yaptım.Mesaj atan arkadaşlara mail atacağım bölgesel en etkili ve devamlı yaptımlarımı biraz zaman alabilir.Deryacım bende 4 just poweri çok beğenmiştim renkli milllerin benzeri.

Öncelikle merhaba acaba sen de 4 fast mile var mıdır? Varsa mailimi yazsam bana gönderebilir misin :) 4 just powerı da alabilirim miyim zahmet olmazsa :) bi de özelden mesaj atamıyorum çünkü site yeni üye olduğum için izin vermiyor :(

Öncelikle merhaba acaba sen de 4 fast mile var mıdır? Varsa mailimi yazsam bana gönderebilir misin :) 4 just powerı da alabilirim miyim zahmet olmazsa :) bi de özelden mesaj atamıyorum çünkü site yeni üye olduğum için izin vermiyor :(

ikisede var ama bende senin gibiyim mesaj atamıyorum nasıl yapabiliriz başka arakadaşlara rica et canım bana mail atanlara atıyorum bakalım mesaj sayım az kaldı inşallah yakında atarım bende yeni aktifim sitede

Arkadaslar mesaj isteklerinize aksamüstü bakacagim.

Ya üst bölge derken göbek hariç sırt bel kol dediğin gibi 3 fast mile devam edeyim daha sonra leslie abs çalışayım sonra da ender saraç hareketlerini yapayım. Bir aya kadar ancak sonuç alırım heralde. Bugün yaptım bu dediklerimi tam 1 saat 15 dakika sürdü toplamda ideal gibi geldi :) ya şu renkli millerin ve radio remixin özel yanı nedir peki?

Hepsi temelde ayni yani tahmin edebilirsin izleyince daha hizli olanlar daha cok yag yaktiriyor. Sonucta leslie de degisik degisik cikariyor ve bunlarin cd lerinden para kazaniyor. Yani bir tanesini bile yapsa insan yine de ise yarar. Biz bikmamak icin degistiriyoruz.

Radio Remix yaptim, geldim..

Cocuklar uyuyor, ben ise dogru mutfaga gidiyorum, ortaligi toplayayim..

Herkese kolay gelsin...

ikisede var ama bende senin gibiyim mesaj atamıyorum nasıl yapabiliriz başka arakadaşlara rica et canım bana mail atanlara atıyorum bakalım mesaj sayım az kaldı inşallah yakında atarım bende yeni aktifim sitede

Biraz daha yorum atarsak bu iş olur :D

4 fast miles yaptım birde güzel esnedim geldim cm cm gidiyor ya görüyorum görüyorum :21:

Bugün Leslie ye başlayalı tamı tamına 1 ay oldu. Bu 1 ay içinde toplam 7 gün yapamadım biraz dinlenmeden dolayı birazda evde olamadıgım için fırsat bulamadım.
Şöyle söyleyeyim tartıda eksilme yok , ama gözle görebildiğim incelme var yok desem yalan olur. Çok inceldim desemde yalan olur Allah yukarda. Hala aynaya bakınca fazlalıklarım var görüyorum ama basenlerimde bacaklarımda belimde kolumda kısacası sezdim ben incelmeyi bu 1 milim bile olsa.
Kendimi tebrik etmek istiyorum çok sıkılan ben Lesieye 1 aydır kararlılıkla devam ettim. Etmeyide düşünüyorum.

2. ayın sonunda eminim değişim çok fazla olacak.
Diyet yapıyor olsaydım eminim daha olumlu seyler yazıcaktıkm buraya.

Çok konuştum ama birşey sorucam :1::1:

4 fast milde ki hamile kadın sonra baska bir videoda göründümü çok merak ediyorum dogumdan sonra falan gören bilen var mı ?

Daha bahce islerim yeni bitti ama ben de bittim. Kizlar gelen video isteklerini artik toparlayip aksamlari tek bir mesaj halinde herkese gönderecegim icinden istemediklerinizi silersiniz. Böylece bir kez o isle ugrasmis olurum.
Eve geldim mailimi actim yine mesaj dolu. Baslikta bir kere bile görmedigim, tesadüfen forumu gezerken mailinizi paylasmissiniz size sorularim olacakti seklinde bir sürü mesaj. Basligin devamli sakinleri bilirler ben herkese yardimci olmaya, motive etmeye calisiyorum. Mailimi de buraya yazmamin nedeni aramizda yeni arkadaslar olup özel mesaj atamamalariydi. Yoksa forumda özel mesaj bölümü de var biliyorsunuz. Burada paylasamayacaginiz bir mesajiniz olursa oraya da yazabilirsiniz. Burayi tesadüfen gezip özel mail adresime yazan arkadaslar belki yine tesadüfen ugrarlar diye yaziyorum. Video paylasimi disindaki sorularinizi yanitsiz birakacagim lütfen alinma darilma yapmayin. Bazen cevap alamayinca da ardindan 4-5 kez daha mesajimi gördün mü, sorumu yanitlamadin seklinde mesajlar geliyor bunlari da artik üzülerek spam bölümüne atacagim. Bunlari yazmak zorunda oldugum icin de üzgünüm ama ne yazik ki isi bu asamaya getirecek kadar düsüncesiz arkadaslar da olabiliyor. Baslik icinde mailimi artik paylasmayacagim siz de lütfen alinti yaparak da olsa paylasmayin. Bir de baska basliklarda konustugunuz arkadaslariniza bizim leslie basliginda derya video paylasimi yapiyormus diye mailim de verilmis lütfen bunu da yapmayin. Yoksa yakinda mail adresimi de iptal etmek zorunda kalacagim.

Bugün Leslie ye başlayalı tamı tamına 1 ay oldu. Bu 1 ay içinde toplam 7 gün yapamadım biraz dinlenmeden dolayı birazda evde olamadıgım için fırsat bulamadım.
Şöyle söyleyeyim tartıda eksilme yok , ama gözle görebildiğim incelme var yok desem yalan olur. Çok inceldim desemde yalan olur Allah yukarda. Hala aynaya bakınca fazlalıklarım var görüyorum ama basenlerimde bacaklarımda belimde kolumda kısacası sezdim ben incelmeyi bu 1 milim bile olsa.
Kendimi tebrik etmek istiyorum çok sıkılan ben Lesieye 1 aydır kararlılıkla devam ettim. Etmeyide düşünüyorum.

Ölcü almamis miydin canim. Tartiya takilmayin. Ben de tartida bazen 2-3 kg fazla cikiyorum hem de cok spor yaptigim zamanlarda!!! Ama cm olarak da incelme var, gözle görülür de var, kiyafetlerden de anliyorum. Önemli olan da bu degil mi zaten? Biraz abuc cuburu kes, seker, beyaz un alisirsin zamanla kontrollü olmaya.

canım bendede tartıya takılmıyorum benimde duraksama dönemine girdi daha öncelerde bu kilolarda olduğum için hayatım boyunca aldım verdim hele hamileliklerimde dehşet derecede kilo alıyorum.Artık kalıcı olsun ömür boyu sağlıklı beslenelim diyet yok sağlıklı benslenme var.Ben Ayça Kayayı
dikkatle takip ediyorum

Back