• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
3 fast mile da sıkıldım ve 1 mile dan daha az terledim desem :1: ben 1 mile yapmaya devam ediyim en iyisi kardio olarak bölgesel çalışmadan önce. Benim sıkıntım iç bacak ve selülit :43:

Cok yavas bir tempoda yapmis olabilir misin? Leslie selulit ve ic bacaga da iyi geliyor .

merhabalar uzun zamandır formu sessiz takip edenlerdenim. Ben şubat 2013 tarihinden beridir leslienin değişik videolarını yapıyorum.Kısaca hikayem şöyle sorunlu bir ikiz gebelikten sonra 93 kilo ile leslie ye başladım ve şuanda 64 kiloyum. Sadece leslie ve diyetle destekleyerek bu zamana kadar verdim .hedef kilom ilk olarak 60 ama 57 olsam çok iyi olacak.Derya hanım sizide uzun zamandır takip ediyorum size çok teşekkür ederim bazı videoları sizin sayenizde indirdim.Sizden burn it 30 ve firm videolarını rica edebilirmiyim.özel mesajla mail adresimi atmaya çalışcam ilk defa bu formu kullanıyorum

Bravo çok iyi kilo vermişsiniz.Bu irade ile kg da rahat görürsünüz.:46::46:

Dün küçük oğlum ile 45 dakika yürüdük.Eve gelincede 20 dakikaya kadar radio remix yaptım.Derya1970 çok teşekkürler çok hareketli ve eğlenceli bir video.Bugünde 30 dakikaya kadar yapabildim.En azından adımlarım arttı vücudum hareketlendi.İnsan alıştığı zaman eksiklik hissediyor.Evde koşu bandı var ben yürürken sıkılıyorum.Leslie de böyle bir sorum yok insan yürüdükçe yürümek istiyor.

leslie yi bilen hanımlar 1 hafta önce diyete başladım evde yapabileceğim hareketler arıyordum daha yeniöğrendim walk at home u..

nereden başlamak lazım.. yeni başlayanlar için.. yol gösteren olursa çok sevinirim..

Hala şu videoyu telefona indiremedim biri bana yardım edebilirmi pilisss:((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

leslie yi bilen hanımlar 1 hafta önce diyete başladım evde yapabileceğim hareketler arıyordum daha yeniöğrendim walk at home u..

nereden başlamak lazım.. yeni başlayanlar için.. yol gösteren olursa çok sevinirim..

Yürüyüş yaparken dikkat edilmesi gerekenler

Yeni başlayanlar daha önce bu tip sporları yapmamış olan arkadaşlar, vücudu birden yormamak için 1.milden başlayıp bir kaç gün yapın sonrasında 2 mile geçin zamanla milleri arttırın birden 4-5 mille yürüyüşlere başlamak sizi zorlayabilir çünkü vücut tam adapte olamamıştır o yüzden vücudunuza yüklenmeyin, yürüyüş insanı sakatlamaz ama ısınma ve sondaki soğuma hereketlerini atlamayın yürüyüş te yapsanız sonunda mutlaka soğumalı ve kaslarınızı esnetmelisiniz ayrıca ayaklarınızın acımaması için ev için 1 çift spor ayakkabısı edinin asla çıplak ayakla yürüyüş yapmayın hem nasır olur ayaklarınız acır hemde bacak bölgesinin incelmesinden tam verim alamazsınız,ayrıca öne doğru tekme atarken ve dizleri karnınıza çekerken sırtınızı geriye yada öne kaydırmayın, her zaman dik durmaya çalışın belinize asla yüklenmeyin bunları Leslie her yürüyüşte mutlaka söylüyor ama ingilizce bilmeyen arkadaşlar için belirtmek istedim.

*Eğer hamsan yani yürüyüş veya hiç sporsal faliyet yapmıyorsan, 1 mil (A1 MİL-14 Dk. Walking - Part 1- Start Quick & Easy " ya da" D- 20.45 DK -1 MİL Exercise 1 mile with Leslie SansoneExercise TV-Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone ) veya 2mil (E-33 DK 2 MİL Exercise TV - Start walking at home 2 miles with Leslie Sansone) ile başlayabilirsin. Daha sonra alıştıkça ve açıldıkça 3-4-5 millere geçebilirsin.

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar. Isteklerinizi ogleden sonra gonderecegim.

merhaba kızlar
bazı sorunlar nedeniyle yaklaşık bir aydır spor yapamıyorum ama artık bu akşam başlamak istiyorıum. ben uzun z amandır leslie yapıyordum gerçekten faydasını da görmüştüm. şimdi vücudum tekrar salmaya başladı. slim in 6 yada leslie ile inşallah sporlu günlerime geri döneceğim....

Cok yavas bir tempoda yapmis olabilir misin? Leslie selulit ve ic bacaga da iyi geliyor .

Doğru söylüyor olabilirsiniz. Tekrar denemekte fayda var. Ama nedense leslie uzun vadede sıkılaşma sağlar gibi hissediyorum. Ben kilo vermek değilde sıkılaşmak istiyorum sadece. Sizce bunun için en uygun leslie videosu hangisi. Aşırı yüksek dozda kortizon kullanıp bu esnada hızlı kilo aldığım için + ve tabi sağlıksız beslenme, vücudum iyice gevşedi. :43:

Doğru söylüyor olabilirsiniz. Tekrar denemekte fayda var. Ama nedense leslie uzun vadede sıkılaşma sağlar gibi hissediyorum. Ben kilo vermek değilde sıkılaşmak istiyorum sadece. Sizce bunun için en uygun leslie videosu hangisi. Aşırı yüksek dozda kortizon kullanıp bu esnada hızlı kilo aldığım için + ve tabi sağlıksız beslenme, vücudum iyice gevşedi. :43:

Evet her videoyu yapisimiz farkli tempoda olabiliyor. Bir de o videoya alisinca daha rahat yapiyor insan. Leslie kardio olarak normal hizli videolarini sikilasmak icin de firm videosunu yapabilirsin. Haftada 3-4 gün bölgesel hareketler sikilasmaya yardimci oluyor. 5 mega miles videosunda da bölgesel güzel bölümler var.

herkese merhaba baya yoğunum iş yerinde zaman bulamıyorum pazartesi 3 mil power dün akşam da 3 mil fast yapıldı bu hafta aksatmak istemiyorum artık :(

şimdi 4 fast milesın 3 milini yaptım son 14 dakika yani son mile geçtiklerinde videoyu kapatım 5 mega milin speed interval milini yaptım 4 fast mile yapmış oldum :) daha fazla terledim çünkü 4 fast milesın son milinde yavaşlıyorlar .. fast mile yapan arkadaşlara tavsiye ederim bu şekilde yapabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar. Ben bir sene öncesinde doğum yapıp hala daha doğumdan kalan kilolarını atamamış bir bayanım. Sizinle beraber leslie yapıp gelişmeleri buradan takip etmek istiyorum. Yaklaşık 20 gün mari winsor yaptım bacaklarımda şekillenme oldu ama öncelikle erimesi lazım. Basen ölçüm 111 :17: bugun 3 fast mile yaptım 2. defa. Ve ek olarak iç bacaklarım için 50 suma suquat yaptım.

Merhaba arkadaşlar. Ben bir sene öncesinde doğum yapıp hala daha doğumdan kalan kilolarını atamamış bir bayanım. Sizinle beraber leslie yapıp gelişmeleri buradan takip etmek istiyorum. Yaklaşık 20 gün mari winsor yaptım bacaklarımda şekillenme oldu ama öncelikle erimesi lazım. Basen ölçüm 111 :17: bugun 3 fast mile yaptım 2. defa. Ve ek olarak iç bacaklarım için 50 suma suquat yaptım.

Hem hosgeldin hem de tam istedigim gibi bir katilimcisin. Ben baslayacagim ama... diyecegine basladim araniza katiliyorum gibi dinamik bir katilimci cok hosuma gitti. Bir kez basladin mi gerisi geliyor.

Bravo çok iyi kilo vermişsiniz.Bu irade ile kg da rahat görürsünüz.:46::46:

çok teşekkür ederim yaza girmeden istediğim kiloya gelmek istiyorum inşallah başarabilirim.:1:Deryacım çok teşekkür ederim ilgin ve emeğin için.Dün renkli milleri yaptım eğlenceliydi şu ara favorim 4 fast mil ve sıkılıncada radio remix yapıyorum onuda çok seviyorum eğlenceli nasıl bittiğini anlamıyorum

İç bacak için oturun bacaklarınızın arasına yastık - top veya olanlar pilates çemberi koyun sıkıp sıkıp bırakın 2 3 gündür yapıyorum seziyorum çok etkili.

İç bacak için oturun bacaklarınızın arasına yastık - top veya olanlar pilates çemberi koyun sıkıp sıkıp bırakın 2 3 gündür yapıyorum seziyorum çok etkili.

Ben de en kisa zamanda pilats cemberi istiyorum gogus calismalari icin de etkili.

Back