- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
- 198
derya1970@outlook.de adresime gonder cnm mailini.özel mesaj atamıyorum mesaj sayım dolmamış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derya1970@outlook.de adresime gonder cnm mailini.özel mesaj atamıyorum mesaj sayım dolmamış.
3 fast mile da sıkıldım ve 1 mile dan daha az terledim desem ben 1 mile yapmaya devam ediyim en iyisi kardio olarak bölgesel çalışmadan önce. Benim sıkıntım iç bacak ve selülit
merhabalar uzun zamandır formu sessiz takip edenlerdenim. Ben şubat 2013 tarihinden beridir leslienin değişik videolarını yapıyorum.Kısaca hikayem şöyle sorunlu bir ikiz gebelikten sonra 93 kilo ile leslie ye başladım ve şuanda 64 kiloyum. Sadece leslie ve diyetle destekleyerek bu zamana kadar verdim .hedef kilom ilk olarak 60 ama 57 olsam çok iyi olacak.Derya hanım sizide uzun zamandır takip ediyorum size çok teşekkür ederim bazı videoları sizin sayenizde indirdim.Sizden burn it 30 ve firm videolarını rica edebilirmiyim.özel mesajla mail adresimi atmaya çalışcam ilk defa bu formu kullanıyorum
leslie yi bilen hanımlar 1 hafta önce diyete başladım evde yapabileceğim hareketler arıyordum daha yeniöğrendim walk at home u..
nereden başlamak lazım.. yeni başlayanlar için.. yol gösteren olursa çok sevinirim..
Gecmis olsun canim ozelden mailini yaz gondereyim videolari.
Cok yavas bir tempoda yapmis olabilir misin? Leslie selulit ve ic bacaga da iyi geliyor .
Doğru söylüyor olabilirsiniz. Tekrar denemekte fayda var. Ama nedense leslie uzun vadede sıkılaşma sağlar gibi hissediyorum. Ben kilo vermek değilde sıkılaşmak istiyorum sadece. Sizce bunun için en uygun leslie videosu hangisi. Aşırı yüksek dozda kortizon kullanıp bu esnada hızlı kilo aldığım için + ve tabi sağlıksız beslenme, vücudum iyice gevşedi.
Merhaba arkadaşlar. Ben bir sene öncesinde doğum yapıp hala daha doğumdan kalan kilolarını atamamış bir bayanım. Sizinle beraber leslie yapıp gelişmeleri buradan takip etmek istiyorum. Yaklaşık 20 gün mari winsor yaptım bacaklarımda şekillenme oldu ama öncelikle erimesi lazım. Basen ölçüm 111 bugun 3 fast mile yaptım 2. defa. Ve ek olarak iç bacaklarım için 50 suma suquat yaptım.
Bravo çok iyi kilo vermişsiniz.Bu irade ile kg da rahat görürsünüz.
İç bacak için oturun bacaklarınızın arasına yastık - top veya olanlar pilates çemberi koyun sıkıp sıkıp bırakın 2 3 gündür yapıyorum seziyorum çok etkili.
Ben de en kisa zamanda pilats cemberi istiyorum gogus calismalari icin de etkili.