ya kızla bende lesliye başlamak istiyorum banada gönderir misiniz yada kime mail atmamam gerek acaba 3mili zar zor indirdim 4 ve 5 mil fast olanları diğer lastikle yapılanları lütfen benimde bacaklarım en büyük problem herşeyi denedim son çare artık bunu denek istiyorum hemde kendi evimin rahatında
Bende diyete başlamaya karar verdim LEslieden sonra tamam inceldim ama tartıda rakam dahada artmış şok oldum bugün.
Dilara Koçak 3 haftada 10 kilo diyetini yapıcam gayet saglıklı görünüyor.
Nasıl bi azimle yapıyorlar bilmiyorum ama denicem inşallah yılmam.
Merhaba derya abla,
ben de radio remixes'in linkini rica edebilir miyim? hiçbir yerde bulamadım.
Iki gün aradan sonra 5 mega miles in ilk milini atlayarak 4 mil yaptim. Tam 510 kalori. Link paylasan arkadasimiza tekrar tesekkür ediyorum. Tabii bu kalori harcamasinin kiloya ve kisinin temposun göre degiscegini tekrar tekrar söylemek istiyorum. Bir de hergün yapmayin diye de bir tavsiyede bulunacagim cünkü bantlar da agirlik calismasi gibi hergün yapinca kaslarinizi zorlayabilir. Bir gün arayla yapin cok istiyorsaniz, diger günler baska leslielerden yapin.
Derya ablacım banada gönderecektin 5 mega miles i.özeline mail imi yazmıstım ama almadın sanırım. tekrar yazayım mailimi.
rica etsem gönderirmisin?
bütün gelen maillere gönderdim canim tekrar gönder istersen .
tamam yazdım...bu arada bende 3 fast yaptım az önce süperrraslında canım istemiyordu ama burdaki arkadaşlar motive ediyor beni
herkese teşekürler onlarda motive olur umarımm
Gelen giden mesaj yok özel mesaj gönderme seceneginin acik olduguna emin misin? Yoksa derya1970@outlook.de adresine gönder.
Kizlar power millelar elinde olan ve gönderebilecek var mi?
bende birçoğu var ama hangileri mesala
yaklaşık bir haftadır sporumu ihmal ediyordum
az önce 3 fast miles ardından 400 kalorilik kondüsyon bisiklet yaptım ohh kendime geldim ya
günlerdir mayışık mayışık geziyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?