• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Kizlar saka bir yana elimizde ciddi bir leslie arsivi olustu. Artik ömür boyu yeter herhalde degistire degistire walk walk yapariz.

Yürüyüş yaparken dikkat edilmesi gerekenler

Yeni başlayanlar daha önce bu tip sporları yapmamış olan arkadaşlar, vücudu birden yormamak için 1.milden başlayıp bir kaç gün yapın sonrasında 2 mile geçin zamanla milleri arttırın birden 4-5 mille yürüyüşlere başlamak sizi zorlayabilir çünkü vücut tam adapte olamamıştır o yüzden vücudunuza yüklenmeyin, yürüyüş insanı sakatlamaz ama ısınma ve sondaki soğuma hereketlerini atlamayın yürüyüş te yapsanız sonunda mutlaka soğumalı ve kaslarınızı esnetmelisiniz ayrıca ayaklarınızın acımaması için ev için 1 çift spor ayakkabısı edinin asla çıplak ayakla yürüyüş yapmayın hem nasır olur ayaklarınız acır hemde bacak bölgesinin incelmesinden tam verim alamazsınız,ayrıca öne doğru tekme atarken ve dizleri karnınıza çekerken sırtınızı geriye yada öne kaydırmayın, her zaman dik durmaya çalışın belinize asla yüklenmeyin bunları Leslie her yürüyüşte mutlaka söylüyor ama ingilizce bilmeyen arkadaşlar için belirtmek istedim.

*Eğer hamsan yani yürüyüş veya hiç sporsal faliyet yapmıyorsan, 1 mil (A1 MİL-14 Dk. Walking - Part 1- Start Quick & Easy " ya da" D- 20.45 DK -1 MİL Exercise 1 mile with Leslie SansoneExercise TV-Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone ) veya 2mil (E-33 DK 2 MİL Exercise TV - Start walking at home 2 miles with Leslie Sansone) ile başlayabilirsin. Daha sonra alıştıkça ve açıldıkça 3-4-5 millere geçebilirsin.

çok teşekkürler cevabınız için :))) ilk fırsatta başlayacağım..

Derya abla öncelikle harikasın çoluk çocuk demeden hepimizle ilgileniyorsun çook teşekkürler ;) ve benim aklıma takılan sorular var yine her zamanki gibi zaten ben çok soru soran bi insanımdır her neyse :p şimdi öncelikle benim boyum 164 ve 60 kiloyum bi 10 kilo vermek istiyorum. Üst tarafım alta göre kalın ve kendimi bildim bileli üstle başım belada :( leslienin hangi videosunu ya da videolarını hangi gün ne sıklıkla yaparsam hem kilo veririm hem de incelirim :what: şimdi 6 gün 3 mil yapıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sayfadaki arkadaşlara deneyimlerini bizlerle paylaştıkları için çok teşekkür ederim. Özellikle de Derya Hanım'a ..
Kendimde sizlerin vesilesiyle Mart ayının başında karar aldım. Sağlığım için düzenli spor yapacağım diye. Mart ayında 10 gün kadar leslie yapabildim. Nisan ayında düzenli leslie ile devam ettim. Ama geç saatlerde yapabildim. Saat 22 den sonra (kararlıyım ya inş. Sağlığım için vakit ayırmalıydım)
Mart ayında 72 gelirken şimdi 68.1 kiloya düştüm. ( az vermemin sebebi geç saatler olabilir mi bilmiyorum. Ama vücudum sıkılaşmaya başladı. Tabii sadece spor değil dengelide beslenmek gerekli. Karatay hocanın diyetine yakın beslendim. Yurtdışında olduğum için baklava bulunca da yedim. :56:

Bugünlerde hem sabah hemde akşam yapmaya başladım.

Leslie nin mega ve radio yü indirmedim. Bu konuda Derya Hanım'dan yardımlarını bekliyorum.
Çok teşekkürler İsveç ten selamlar

Derya abla öncelikle harikasın çoluk çocuk demeden hepimizle ilgileniyorsun çook teşekkürler ;) ve benim aklıma takılan sorular var yine her zamanki gibi zaten ben çok soru soran bi insanımdır her neyse :p şimdi öncelikle benim boyum 164 ve 60 kiloyum bi 10 kilo vermek istiyorum. Üst tarafım alta göre kalın ve kendimi bildim bileli üstle başım belada :( leslienin hangi videosunu ya da videolarını hangi gün ne sıklıkla yaparsam hem kilo veririm hem de incelirim :what: şimdi 6 gün 3 mil yapıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ben de uzman degilim ki. Üst tarafin icin herhalde kollarin agirlikli calistigi videolardan yapmalisin mesela 5 day slim downda özel kol bölümü var, bantli videolardan yapabilirsin. Üst derken kol mu demek istedin. Mesela benim leslie ile ilk kollarim inceldi ve sirt yaglarim eridi. Sen 3 mille devam et aynen biraz zaman aliyor tabii. Sabirli olmak lazim. Santim santim gidecektir.

Sayfadaki arkadaşlara deneyimlerini bizlerle paylaştıkları için çok teşekkür ederim. Özellikle de Derya Hanım'a ..
Kendimde sizlerin vesilesiyle Mart ayının başında karar aldım. Sağlığım için düzenli spor yapacağım diye. Mart ayında 10 gün kadar leslie yapabildim. Nisan ayında düzenli leslie ile devam ettim. Ama geç saatlerde yapabildim. Saat 22 den sonra (kararlıyım ya inş. Sağlığım için vakit ayırmalıydım)
Mart ayında 72 gelirken şimdi 68.1 kiloya düştüm. ( az vermemin sebebi geç saatler olabilir mi bilmiyorum. Ama vücudum sıkılaşmaya başladı. Tabii sadece spor değil dengelide beslenmek gerekli. Karatay hocanın diyetine yakın beslendim. Yurtdışında olduğum için baklava bulunca da yedim. :56:

Bugünlerde hem sabah hemde akşam yapmaya başladım.

Leslie nin mega ve radio yü indirmedim. Bu konuda Derya Hanım'dan yardımlarını bekliyorum.
Çok teşekkürler İsveç ten selamlar

Valla biz de yurtdisinda oldugumuz icin buraya cok az gelen Türk ürünlerinden bulunca tadina bakiyoruz o kadar olacak canim. Önemli olan her gün yapmamak. Karatayi ben de örnek beslenme olarak uyguluyorum. Faydasini da gördüm. Ayrica kizim daha bebekken hep gece yapiyordum leslieyi bir fark edecegini sanmam. Ben de tiroit problemim yüzünden yavas kilo veriyorum.
Ikinci konuya gelince canim hep ayni problemi yasatiyorsunuz bana. Özel mesaja mailinizi yazin diyorum. Video göndermek isin en kolay tarafi ama beni kizdiran her seferinde arada iki üc mesajlasma olmasi gerekiyor mail adresiniz gelene kadar. Forumdaki mesaj kutum iflas etti, özel mesajim desen sadece kk bastan asagiya. Hepinize tek tek dönsem mailini yazmadin yaz diye günde kac saatim gidiyor. Mailin gelirse gönderirim canim, kusura bakma sitemim sana özel degil ama günlerdir ayni problemle ugrasiyorum.

bende just power 4 mile var kısa bir ara yayınlandı hemen indirmiştim bende şuan mailime yüklemeye başladım. just power 4 miles gönderim canım

Merhaba canım mail adresimi göndersem banada gönderirsin inşallah benimde elimde bu video yok.
Teşekkürler

3 power miles yaptim geldim simdi kahvalti edip bahcede calismaya cikacagim.

Dün ciddi bir biçimde leslie yapacağım diye planladım ama havalardan mıdır nedir çok kötü oldum. Halsizlik, üşüme ve baş ağrısı. Umarım bu akşam sıkıntı yaşamam da yaparım. :5:

Önce leslie 3 fast mile yapacağım sonra bölgesel. Bir gün leslie+bölgesel, bir gün plates yapmayı düşünüyorum. Cumatesi sahilde yürüyüş, pazar izinli olurum :)

Ben işten geç geliyorum. Önce yemek sonra spor mu yapsam, önce spor sonra hafif yemek olarak mı yapsam karar veremiyorum :44:

Dün ciddi bir biçimde leslie yapacağım diye planladım ama havalardan mıdır nedir çok kötü oldum. Halsizlik, üşüme ve baş ağrısı. Umarım bu akşam sıkıntı yaşamam da yaparım. :5:

Önce leslie 3 fast mile yapacağım sonra bölgesel. Bir gün leslie+bölgesel, bir gün plates yapmayı düşünüyorum. Cumatesi sahilde yürüyüş, pazar izinli olurum :)

Ben işten geç geliyorum. Önce yemek sonra spor mu yapsam, önce spor sonra hafif yemek olarak mı yapsam karar veremiyorum :44:

Canim bekleyecek zamanin yoksa önce sporunu yap sonra hafif bir aksam yemegi ye mesela izgara tavuk, balik, salata gibi. Önce yersen miden bulanabilir yaparken.

Evet mide bulantısı oluyor hafif. Önce yemek yersem bekliyorum biraz. Koltuğa yayılınca da kalkasım olmuyor. En iyisi söylediğiniz gibi yapmak. Zaten yemeği annemde yiyorum. Miktarı biraz düşürürüm sadece :16:

Canim bekleyecek zamanin yoksa önce sporunu yap sonra hafif bir aksam yemegi ye mesela izgara tavuk, balik, salata gibi. Önce yersen miden bulanabilir yaparken.

merhaba derya ablacım şimdi mailimi yazdım sana rica etsem atabilir misin videoları ben netten direk açıorum ve bu sizin bahsettiklerinizi bulamıorum lütfen atar mısın

bende sabah aç karrına gerçi kakaolu y.yağlı süt ve 3 kayısı yedikten sonra (çok aç olunca midem bulanıyor) kısa videolardan 2 adet bacak ve kalça bölgesel ,mari winsor plates ve leslie 4 fast mile yapıp güzel bir kahvaltı yaptım.Mesaj atan arkadaşlara mail atacağım bölgesel en etkili ve devamlı yaptımlarımı biraz zaman alabilir.Deryacım bende 4 just poweri çok beğenmiştim renkli milllerin benzeri.

Back