• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
MERHABA arkadaşlar bende sizinle motive oluyorum. başlayalı çok olmadı ama düzenli yapamıyorum. iki tane bebişim var biri
2 yaşında diğeri 8 aylık. malum biri uyuyor diğeri uyanıyor :-) azda olsa inşallah etki eder.çünkü çok istiyorum kilo vermeyi.
ben lastikli olandan yapmak istiyorum belimde kocaman simit var:-( elinde olaN var mı? yada nereden bulabilirim bu videoyu.
bulamadım :-(

Ozel mesaja mailini yaz canim.

Süper bende aynılarını yapıyorum ama sayıları biraz daha az bubdan düz mekik aynı sadece pedalın sayısını değil saniyesini sayabiliyorum çapraz mekiğede yeni başladım.

Ters mekiği yapamadığımı düşünüyorum ama şu msjı gördükten sonra deniycem :)

10 gün oldu lesli yapalı hergün yapamadım en az 4 gün hiç yapamadığım oldu. 10 günde incelme olurmu kalça ve bel 1-2 cm eksik çıkıyo üst bacak ölçüsü aynı

I love Bonus

60 yan sağ mekiği unutmuşum. :8:
Olur tabi ki, Atalarımız ne demişşş; damlaya damlaya göl olur. :34: Attığımız her adım, yaptığımız her hareket bize bonus olarak geri dönecektir. Hatta dıştan şeklen bir değişiklik yokmuş gibi göründüğü zamanlarda bile vücudumuzun iç işleyişi için büyük bir şifa kaynağıdır.

Bugün nedense çok halsizim havada kapkara çok sıkıcı yagmurlu falan :37:
2 mil yaptım ardından 400 kere iç bacak için bcaklarımın arasında pilates çemberi sıkıp bıraktım.

Bugün yazilan tüm mesajlarda detayli bitkiler mevcut nasil baslanilacagi ile ilgili. Bir basla, ilave sorularin olursa destek oluruz.

tşk ederim :) dün 45 dakikalık olan sporu 30 dakika yapmak zorunda kaldım,bugun 500 adımı yaptım bunu sürekli yani gün içnde bi kaç kez tekrarlarsam hangi bölgeleri çalıştırıyo ingilizce olduğu için anlamıyorum.

tşk ederim :) dün 45 dakikalık olan sporu 30 dakika yapmak zorunda kaldım,bugun 500 adımı yaptım bunu sürekli yani gün içnde bi kaç kez tekrarlarsam hangi bölgeleri çalıştırıyo ingilizce olduğu için anlamıyorum.

30 dk yapman sorun degil aslinda puf noktasi hangi dakikada birakirsan birak ardindan esneme yapmalisin. 500adimi ben yapmadim bana cok kisa geliyor ama leslie bir tum vucut calismasi. Her tarafini calistirir.

Bir sey daha ekleyeyim haftada 5-6 gun yapman lazim kilo verebilmek icin.

Herkese merhaba...

30 marttan beri annemin saglik sorunlari ve yaninda refakatci olarak kaldigim icin spor yapmaktan uzak kaldim. Tabi dert etmedim acikcasi sagliktan daha onemli bir sey olmadigi icin. Cok sukur annecim daha iyi oldu ve tekrar leslie ye kavusabilecegim :)

Bu zaman araliginda yeni leslie videolari eklendi mi yoksa aynilarina devam mi ediyorsunuz??? Ben zaten 4fast miles ve 3miles hits radio remix ti galiba bunlari değişken olarak yapiyorum normalde. Yenileri eklendi mi onu merak ettim ?

Herkese kolay gelsin :*

Herkese merhaba...

30 marttan beri annemin saglik sorunlari ve yaninda refakatci olarak kaldigim icin spor yapmaktan uzak kaldim. Tabi dert etmedim acikcasi sagliktan daha onemli bir sey olmadigi icin. Cok sukur annecim daha iyi oldu ve tekrar leslie ye kavusabilecegim :)

Bu zaman araliginda yeni leslie videolari eklendi mi yoksa aynilarina devam mi ediyorsunuz??? Ben zaten 4fast miles ve 3miles hits radio remix ti galiba bunlari değişken olarak yapiyorum normalde. Yenileri eklendi mi onu merak ettim ?

Herkese kolay gelsin :*

Gecmis olsun canim ozelden mailini yaz gondereyim videolari.

Bir sey daha ekleyeyim haftada 5-6 gun yapman lazim kilo verebilmek icin.

amacım düzenli yapmak emzirdiğim için diyet yapamıyorum sadece beslenmeme dikkat ediyorum ve sporla desteklemek istiyorum.
biz anneler için leslie çok ideal bnm gibi küçük bebeği olupta dışarı çıkamayanlar mutlaka yapmalı.
şimdiden 1 kilo fark etti bnde.
size özelden mail adresim versem banada video yollarmısınız?

leslie 3. günüm :) inş bende hiç bırakmam da sizin gbi alışkanlık haline getirebilirim :) dün yellow, red ve green yaptım ve tabi ender saraç umarım etkisi olur :)

3 fast miles üstüne ender saraç hareketleri yapıyorum ben de. Bi değişim olur mu cidden çok merak ediyorum. Biraz da sabırsız biriyim ben hemen olsun istiyorum(pek tabii bunun mümkün olmadığını hepimiz biliyoruz) sınava da hazırlanıyorum valla stresten kilo vermek şöyle dursun alıyorum ya :( nasıl engellicem bunu hiçbir fikrim yok. Leslie yapıyorum yediklerime de dikkat ediyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb herkese; bende 3 haftadır leslie 2 mil yapıyorum. iş yerindekiler kilo verdiğimi söylüyorlar ama tartıda bi değişiklik yok :9: evet şekil olarak bende verdiğimi düşünüyorum. artık 3 mile geçiş yapmam gerekiyor galiba ama eringeçlik hat safhada:10:

amacım düzenli yapmak emzirdiğim için diyet yapamıyorum sadece beslenmeme dikkat ediyorum ve sporla desteklemek istiyorum.
biz anneler için leslie çok ideal bnm gibi küçük bebeği olupta dışarı çıkamayanlar mutlaka yapmalı.
şimdiden 1 kilo fark etti bnde.
size özelden mail adresim versem banada video yollarmısınız?

Yollarim tabii canim yaz. Bende kücük cocuklarim oldugu icin evde alternatif ararken leslie ye basladim. Mutlaka faydasini görürsün.

Yollarim tabii canim yaz. Bende kücük cocuklarim oldugu icin evde alternatif ararken leslie ye basladim. Mutlaka faydasini görürsün.

özelden yazdım :) nette arama yapıyorum fakat bulamıyorum,inşallah fayda görürüm çok azimliyim şimdilik inşallah bıkmam azda kilo vermeye başlasam
tamamdır bu iş :)dahada heveslenirim
sizin çocuklar kaç yaşında?

özelden yazdım :) nette arama yapıyorum fakat bulamıyorum,inşallah fayda görürüm çok azimliyim şimdilik inşallah bıkmam azda kilo vermeye başlasam
tamamdır bu iş :)dahada heveslenirim
sizin çocuklar kaç yaşında?

Gönderdim canim sana elimdekileri. Benim 14 ve 7 yasinda iki oglum bir de 2,5 yasinda yaramaz mi yaramaz bir kizim var. 1,5 yil önce leslie ye basladigimda ufak bebekti simdi alisti o da yapiyor benimle walk walk diye.

3 fast mile da sıkıldım ve 1 mile dan daha az terledim desem :1: ben 1 mile yapmaya devam ediyim en iyisi kardio olarak bölgesel çalışmadan önce. Benim sıkıntım iç bacak ve selülit :43:

Gönderdim canim sana elimdekileri. Benim 14 ve 7 yasinda iki oglum bir de 2,5 yasinda yaramaz mi yaramaz bir kizim var. 1,5 yil önce leslie ye basladigimda ufak bebekti simdi alisti o da yapiyor benimle walk walk diye.

çok tşk edrim :) allah bağışlasın ne güzel 3 evlat ve kalabalık bi aile..
hehehe demek annesine arkadaş oluyo çok güzel...

merhabalar uzun zamandır formu sessiz takip edenlerdenim. Ben şubat 2013 tarihinden beridir leslienin değişik videolarını yapıyorum.Kısaca hikayem şöyle sorunlu bir ikiz gebelikten sonra 93 kilo ile leslie ye başladım ve şuanda 64 kiloyum. Sadece leslie ve diyetle destekleyerek bu zamana kadar verdim .hedef kilom ilk olarak 60 ama 57 olsam çok iyi olacak.Derya hanım sizide uzun zamandır takip ediyorum size çok teşekkür ederim bazı videoları sizin sayenizde indirdim.Sizden burn it 30 ve firm videolarını rica edebilirmiyim.özel mesajla mail adresimi atmaya çalışcam ilk defa bu formu kullanıyorum

Ya hasta olucam sanırım cok halsizim yinede yapmaya calısıyorum 2 mil yapabildim :18:

Back