Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
3 mil dediğiniz ne oluyor ? Kaç dk video tam başlık atanilmeniz mümkünmü ona göre başlayacagım şmdi

1 mil yaklaşık 1.6 km 3 mil de 3x1.6 km içeren bir video kilo vermek için ideal bir çalışma
sanırım 45 dk falan sürüyor
leslie nin bir çok videosu var
isteğine göre yapabilirsin ama haftada en az 3-4 gün olmalı
başka merak ettiğin olursa sorabilirsin

http://vdownload.eu/watch/4354499-ф...t-home-walk-slim-fast-start-3-fast-miles.html
benim yaptığım 3 millik videonun linkini verdim videonun altında 240, 360 falan yazıyor onlardan birine tıklayıp bilgisayarına indirebilirsin

Arkadaslar mail gönderenlere isteklerini gönderdim, mail vermeyenlere tek tek dönemeyecegim kusura bakmayin.

Bu arada bu ay bacaklarim 3 cm incelmis. Gecen ay 58 di 55 cm olmus. Belim 1 cm karnimda degisiklik yok maalesef. En ugrasmadigim yerden gidiyor ya sinir oluyorum.

slm kızlar bende aranıza katılmak istiyom ,3 ay oldu doğum yapalı mağlum doğum kiloları aynen duruyo bebeğim sadece anne sütü alıyo.
haftada kaç gün yapmalıyım kaç dakika bana bi yardımcı olurmusunuz?

Bugün yazilan tüm mesajlarda detayli bitkiler mevcut nasil baslanilacagi ile ilgili. Bir basla, ilave sorularin olursa destek oluruz.

Dün ;
Isınma,
60 düz mekik,
60 sol yan mekik,
40 ters mekik
30 sırtüstü bacaklar dik havaya hareketi
80 sırtüstü pedal çevirme
20 çapraz mekik
40 çömelme
80 sopa çevirme
40 bacak geri atma

ve Leslie Sansone, Rock and Tone yapıldı.

Süper bende aynılarını yapıyorum ama sayıları biraz daha az bubdan düz mekik aynı sadece pedalın sayısını değil saniyesini sayabiliyorum çapraz mekiğede yeni başladım.

Ters mekiği yapamadığımı düşünüyorum ama şu msjı gördükten sonra deniycem :)

10 gün oldu lesli yapalı hergün yapamadım en az 4 gün hiç yapamadığım oldu. 10 günde incelme olurmu kalça ve bel 1-2 cm eksik çıkıyo üst bacak ölçüsü aynı

I love Bonus

Olur canim neden olmasin leslie ile vucuttaki siskinlik de azaliyor. Bu da cm olarak farkeder tabii.

Canim evet firm it tüm vücut calismasi arada kardio da var. Kaslarin güclendikce daha cok yag yakarsin o da önemli. Haftanin 2-3 günü yapmaya calis.

Teşekkürler..Her soruyu sabırla cevaplıyorsun senden çok şey öğrendim..birde şikayet edenler varmış tuhaf gerçekten..

çok saol canım hepiniz ayrı ayrı cvplandırdınız sorularımı. bende dün başladım 1 mil vede ender saraç yaptım. bu sabahta işe gelirken ender saraç hareketlerini yaptım :)

Merhabalar kızlar 1,5 ay kadar devam eden leslie 2 haftadır yapamıyorum keyfim yerinde değil temmuz ayına kadar evimizi boşaltmamız lazım ev almak istiyoruz ama ev fiyatları uçuk, krediler yüksek ev konusu belirsizliğini koruyor hiç bişey yapasım yok ama bu akşam 3 mil yapmayı planlıyorum inş yapabilirim

MERHABA arkadaşlar bende sizinle motive oluyorum. başlayalı çok olmadı ama düzenli yapamıyorum. iki tane bebişim var biri
2 yaşında diğeri 8 aylık. malum biri uyuyor diğeri uyanıyor azda olsa inşallah etki eder.çünkü çok istiyorum kilo vermeyi.
ben lastikli olandan yapmak istiyorum belimde kocaman simit var:-( elinde olaN var mı? yada nereden bulabilirim bu videoyu.
bulamadım :-(

Canım seninkiler gibi olsa bacaklarım baska birşey istemem Allahtan öyle söyleyeyim sninkilerin 3 5 cm daha kalını ve kenarlardan cıkıntılara sahibim malsef.

Canım seninkiler gibi olsa bacaklarım baska birşey istemem Allahtan öyle söyleyeyim sninkilerin 3 5 cm daha kalını ve kenarlardan cıkıntılara sahibim malsef.

Gende anlarsin beni canimm cok sikintii sinirlerimi bozuyorr siraya otryrmm bacaklarmm iyice kalin gzkuyor .s derya abla video atckti ama umarm atard krtlrumm bunlarda .s umarm sendee en kisa zamandaa kurtulursunn canm bnmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkürler..Her soruyu sabırla cevaplıyorsun senden çok şey öğrendim..birde şikayet edenler varmış tuhaf gerçekten..

Bir sey degil canim, severek yardimci oluyorum zaten. Ama bak foruma yazdim herkese tek tek dönemiyorum mailini yzamamissin diye hem mailler gelmedi hem de sitemler geliyor abla askolsun beni unuttun mu diye ama altinda hala mail yok. Biz de bir alemiz yani.

Derya ablan videoyu nereye atsin canim?
Henuz mail tahmin etmek gibi sihirli guclerim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…