- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
canım ender saraç ın videosunun linkini bana gönderir misin
baktım ama bir çok videosu var karar veremedim
Derya Abla sana 30 day shred tavsiye ediyorum bence yapabilirsin kondüsyonun iyi. Çok iyi hissettiriyor denemelisin bence
Canim ben onu zorlamasindan degil zamanlamayi tutturamamaktan yapamadim. Ilk bir hafta yapmistim ama her güne uyduramiyorsun bir türlü. Yarim yapinca da programin tam sonucunu alamiyorsun. Yoksa gercekten ilk bölümü de cok hosuma gitmisti. Onu da Dr. Mehmet Oz önermisti Jillianin programlarinin icinde en iyisi diye.
Mrb kızlar.. Bu leslie programını ilk defa duyuyorum hepiniz sanırım bilgilisiniz bu konuda benm simit ve basen sorunum var.. Üst bedenimde alt bedenimin arasında iki beden fark var.. bana ne önerebilirsiniz??
Kızlar bende aranıza yeni katılıcam nasipse ama başlamadan önce sizlerden bi konuda yardımcı olmanızı isteyceğim. Sizler daha deneyimli hatunlarsınız bu konuda
Öncelikle 19 yaşındayım 1.73 boy ve 53 kiloyum. Kızlar ben,m sıkıntım üst baldırlarım yani gögüs bölgem nerdeyse düzdüm fakat sankii üstten alınmış üst baldırlara verilmiş yahu baldırlarıma sinir oluyorum afedersiniz orayı böyle kapanık duruyor buda benim hiç hoşuma gitmiyo fotoğraftada gördüğünüz üzere. Sırf bacaklar için Jillian yaptım ama o kadar sıktı ki beni ve o derece ağrı yaptı kı ne yürüyebildim nede ağrılarım eksik oldu en sonunda dizlerimde oturamayacak kadar ağrı yapınca bırakmak zorunda yaptım hergünde yapmıyordum üstelik vücudu fazla zorlamamak için ama leslie çok eğlenceli ikidir yapıyorum 4 milesi eğlenceli geçiyor. Benim sizden isteğim üst baldırlarımın sıkı olması için ve biraz oranın incelmesi için leslie'nin hangi programını uygulamalıyım ?
Eki Görüntüle 1099549
Baldir nerde pardon ben göeremedim canim?Saka bir yana firm videosunu haftanin 3 günü yaparsan sana yetecektir, diger günler de istiyorsan diger videolarindan cesitleme yapabilirsin. Kilo problemin yok nasil olsa kendini fazla zorlamana gerek yok.
Kizlar bu arada bugün Pazar oldugunu ve ailemle disarda oldugumu size hatirlatmak istedim. Sabahtan beri sikayet mesajlari yaziyorsunuz isteklerinizi gönderemedim diye ama lütfen siz de biraz anlayisli olun. Bir günü de ailemle ev disinda gecireyim izninizle. Telefondan video göndermek gibi olanagim da yok.
Doktorum programında gösterdiklerini yapıyorum canım aynılarını gülbendede göstermişti :)
Kizlar bu arada bugün Pazar oldugunu ve ailemle disarda oldugumu size hatirlatmak istedim. Sabahtan beri sikayet mesajlari yaziyorsunuz isteklerinizi gönderemedim diye ama lütfen siz de biraz anlayisli olun. Bir günü de ailemle ev disinda gecireyim izninizle. Telefondan video göndermek gibi olanagim da yok.
kızlar kızlaaaar kızlarrrrrr
emeklerimin karşılığını görüyorum çoooook mutluyum
bugün alışveriş merkezine gittim
bir kaç kombin denedim gömleklerde 36 bile büyük geldi 34 denedim çook harika durdu
pantolonlarda ise 40 giydim ki 40 giyordum normalde kocaman oldu 38 güzel durdu 36 denedim giydim kapandı fermuar falan ama dar oldu yanı pek güzel durmadı
sonuç olarak üst bölgeden de alt bölgeden de bir beden küçülmüşüm
sonra evde bir pantolonum vardı 38 beden kumaş ama dar kesim aklıma geldi giydim o kadar güzel durdu ki önceden üst bacağımdan geçmiyordu o pantolon
arkadaşlar spora 1 nisanda başladım
toplam 20 gün yaptım bu bir ay içinde
ve azmin sonu yeter ki inanın sonuç çoook mutlu ettiriyoooorrr
kızlar kızlaaaar kızlarrrrrr
emeklerimin karşılığını görüyorum çoooook mutluyum
bugün alışveriş merkezine gittim
bir kaç kombin denedim gömleklerde 36 bile büyük geldi 34 denedim çook harika durdu
pantolonlarda ise 40 giydim ki 40 giyordum normalde kocaman oldu 38 güzel durdu 36 denedim giydim kapandı fermuar falan ama dar oldu yanı pek güzel durmadı
sonuç olarak üst bölgeden de alt bölgeden de bir beden küçülmüşüm
sonra evde bir pantolonum vardı 38 beden kumaş ama dar kesim aklıma geldi giydim o kadar güzel durdu ki önceden üst bacağımdan geçmiyordu o pantolon
arkadaşlar spora 1 nisanda başladım
toplam 20 gün yaptım bu bir ay içinde
ve azmin sonu yeter ki inanın sonuç çoook mutlu ettiriyoooorrr
Hemen baslamani öneririz tabii ki. Eger spor gecmisin varsa hizli olan 3 fast miles gibi videolariyla, yoksa exercises tv deki yavas milleriyle baslayabilirsin. Her mil 15 dk, kilo vermek icin haftada 5-6 gün en az 3 mil yapmalisin. Ama zorlanirsan önce 1 mille baslayip yavas yavas arttirabilirsin. Ilk ayda zaten sonuc aliyorsun.
3 mil dediğiniz ne oluyor ? Kaç dk video tam başlık atanilmeniz mümkünmü ona göre başlayacagım şmdi
Yürüyüş yaparken dikkat edilmesi gerekenler
Yeni başlayanlar daha önce bu tip sporları yapmamış olan arkadaşlar ve herkes için hatırlatmak istedim, vücudu birden yormamak için 1.milden başlayıp bir kaç gün yapın sonrasında 2 mile geçin zamanla milleri arttırın birden 4-5 mille yürüyüşlere başlamak sizi zorlayabilir çünkü vücut tam adapte olamamıştır o yüzden vücudunuza yüklenmeyin, yürüyüş insanı sakatlamaz ama ısınma ve sondaki soğuma hereketlerini atlamayın yürüyüş te yapsanız sonunda mutlaka soğumalı ve kaslarınızı esnetmelisiniz ayrıca ayaklarınızın acımaması için ev için 1 çift spor ayakkabısı edinin asla çıplak ayakla yürüyüş yapmayın hem nasır olur ayaklarınız acır hemde bacak bölgesinin incelmesinden tam verim alamazsınız,ayrıca öne doğru tekme atarken ve dizleri karnınıza çekerken sırtınızı geriye yada öne kaydırmayın, her zaman dik durmaya çalışın belinize asla yüklenmeyin bunları Leslie her yürüyüşte mutlaka söylüyor ama ingilizce bilmeyen arkadaşlar için belirtmek istedim, herkese kolay gelsin.
Alıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?