Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
5 megaya başlamıştım 1 mil yaptım bıraktım çünkü benim videoda sadece müzik var Leslie konusmayınca ben motive olamıyorum nasıl sıkıcı buluyorlar kadının sesini anlamıyorum sihir onda zaten

Sonra hemen 3 mil yaptım çok enejik hissediyorum kendimi

Ne dediğini çok anlamadığımız için belki sıkılan oluyodur.
İlk zaman bende dedim onun sesini kısıp müzik açim ama aynen dediğin gibi insan havaya giremiyo. Şimdi

I love Bonus

Yürümenin Bilmediğiniz Bir Faydası Çıktı!

ABD'deki Santa Clara Üniversitesi'nden bilim adamlarının araştırması, konsantrasyon ve daha iyi düşünmek için yürümenin etkili olabileceğini gösterdi.

Çoğu üniversite öğrencisi 176 gönüllü, bazı yaratıcılık testlerine tabi tutuldu. Gönüllülerden testlere oturarak, koşu bandında, açık havada ve yürüdükten sonra yanıt vermeleri istendi.

Yürürken ve yürüdükten sonra gönüllülerin bu testlerde daha başarılı olduğu görüldü.

Araştırmaya imza atanlardan Marily Oppezzo, koşu bandında ve açık havada yürüyenlerin yaratıcılığında yüzde 60 artış saptandığını vurguladı.

Araştırmanın sonuçları 'Journal of Experimental Psychology' dergisinde yayımlandı.

Kaynak: AA

merhaba kızlar bnde aranıza katılmak istiyorum topiğinizi bugün gördüm iyi de oldu... ben 1.58 boyundayım.. 40 gün öncesine kadar 56.6 kilolardaydım bi gaza geldim ve 40 günde 5 kilo verdim şuan 51.4 üm.. ama hedefim 48 kilo olmak . doğumda yaptığım için göbek ve bel bölgem hala şişik ve kalın son 10 gündür leslie 5 mil yaptım .ama tavsiyelerinizden 4 fast milin daha iyi olduğunu öğrendim bugün itibariyle 4 fast mıle başlıcam

40 günde 5 kg cok iyi canim tebrik ederim.

40 günde 5 kilo ne güzel canım bende bi 5 kg versem fena olmayacak..
Ne tesadüftür ki benimde hedefim 48 :)

Walk Away Your Hips & Thighs Kit w/ Fit Cuff (2008)
Bu videoyu indirebililen elinde olan var mı ?

Bahcemi de bictim geldim kizlar, sizde ne var ne yok?

burn 30 yaptım...
zamanım daralıyor ..

Dün akşam 4 fast miles yaptım.
Bugün de 4 fast miles + 20 dakika kondüsyon bisikletine bindim.
Cumayı bekliyorum tartılmak için.İnşallah verebilmişimdir.

Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum.İnşallah sizinle istikrarlı bir şekilde spora devam edebilirim.Boyum 1.58 kg 55.5-56 arası .Bugün ölçülerimi de aldım sıkılaşmam ve 2-3 kg vermem lazım.Leslie nin çoğu videosu var ama ultimate programını indirdim.Bugün başlıyorum.

Dün akşam 4 fast miles yaptım.
Bugün de 4 fast miles + 20 dakika kondüsyon bisikletine bindim.
Cumayı bekliyorum tartılmak için.İnşallah verebilmişimdir.

İnşallah canım

Merhaba canım hoşgeldin,, katıl tabi ne güzel çoğalıyoruz gittikçe ...
Bende 8 Nisandan beri yapıyorum ara ara yapmadım kaslarım acısından 8 Mayısta fotograf karsılastırıcam :)

2 mil daha yaptım..
Bugünlük yeter :)

Teşekkür ediyorum.Leslie sansone ultimet 25 dakikalığı yaptım zorlamadı.Acaba bu serinin her bölümü kaç mil?10 dakika da yanlar ve karın için hareketler.8*3 kollar için dambıl ile çalıştım.İlk gün için iyiydi ve bana çok iyi geldi.

kızlar kızlaaaar kızlarrrrrr

emeklerimin karşılığını görüyorum çoooook mutluyum

bugün alışveriş merkezine gittim
bir kaç kombin denedim gömleklerde 36 bile büyük geldi 34 denedim çook harika durdu
pantolonlarda ise 40 giydim ki 40 giyordum normalde kocaman oldu 38 güzel durdu 36 denedim giydim kapandı fermuar falan ama dar oldu yanı pek güzel durmadı

sonuç olarak üst bölgeden de alt bölgeden de bir beden küçülmüşüm
sonra evde bir pantolonum vardı 38 beden kumaş ama dar kesim aklıma geldi giydim o kadar güzel durdu ki önceden üst bacağımdan geçmiyordu o pantolon

arkadaşlar spora 1 nisanda başladım
toplam 20 gün yaptım bu bir ay içinde
ve azmin sonu yeter ki inanın sonuç çoook mutlu ettiriyoooorrr

Tebrik ederim canim. Bosuna ne kadar fazlalik tasiyormusuz degil mi üstümüzde?

Tebrik ederim canim. Bosuna ne kadar fazlalik tasiyormusuz degil mi üstümüzde?

evet kesinlikle anneme kızıyorum az önce madem ben o kadar fazlalıklıydım niye beni uyarmıyordum ya ben hiç rahatsız olup uyanmasaydım bu durumdan diye diyor seni kırmak istemiyordum

ama dana çok yolum var benim boyum kısa üst bedenim küçük haliyle orantılı görünmek için devam edeceğim

He he he, o duyguyu iyi bilirim. Aynen senin gibi bir pantolonum vardı üst bacağımdan geçmeyen, artık rahat rahat oluyor. Sevindirik olmuştum ilk giyipte olduğunu görünce. Tebrikler. :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…