• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Stress yapmamaya çalısıyorum fakat malum bayanlar tartıda da sonuc istiyoruz başka bi sporo lsaydı sanırım çoktan vazgeçmiştim ama leslie iyi geliyor bana motivasyon olarkta.
Bende genelde hergün farklı farklı yapıyorum aynı hiç yapmıyorum ama burn it için yorumlar güzel güzel çalıstırıp terletiyor bunu hergün yapayım diyorum yyanınada eklerim bişiler ..
Yediklerimede dikkat ediyorumda neden olmuyor anlamıyorum neyse devam edelim bakalım :10:

Artik kaslarin da agirlasmis olabilir mi? 5 kg a kadar farkedebiliyormus. Sen yine de ölcüler ve görünüme önem ver.

Artik kaslarin da agirlasmis olabilir mi? 5 kg a kadar farkedebiliyormus. Sen yine de ölcüler ve görünüme önem ver.

Olabilir mi dersin abla ya üzülürüm ,, evet ölçüler ve görünüm daha önemli diyordum ama tartıya taktım şimdide ..
Ben şimdi burn 30 yapmaya gidiyorum ..

Olabilir mi dersin abla ya üzülürüm ,, evet ölçüler ve görünüm daha önemli diyordum ama tartıya taktım şimdide ..
Ben şimdi burn 30 yapmaya gidiyorum ..

Ne olacak canim görünüüm güzel olduktan istedigini giydikten sonra tartiya takilma.

Stress yapmamaya çalısıyorum fakat malum bayanlar tartıda da sonuc istiyoruz başka bi sporo lsaydı sanırım çoktan vazgeçmiştim ama leslie iyi geliyor bana motivasyon olarkta.
Bende genelde hergün farklı farklı yapıyorum aynı hiç yapmıyorum ama burn it için yorumlar güzel güzel çalıstırıp terletiyor bunu hergün yapayım diyorum yyanınada eklerim bişiler ..
Yediklerimede dikkat ediyorumda neden olmuyor anlamıyorum neyse devam edelim bakalım :10:

Stres hormonu yağların özellikle karın ve bel çevresinde depolanmasına neden oluyormuş. Bir de uyku düzeni önemli; akşam 23.00 de yatıp erken kalkmak ve spor yapmak öneriliyor. Sebebine gelince; büyüme ve onarım hormonu o saatlerde çalışmaya başlıyor. Sabah 05.00 civarıda testesteron yani erkeklik hormonun en dorukta olduğu zamanlarmış. Bu saatte yapılan spor ile daha fazla yağ yakılırmış bu hormon seviyesi sayesinde.

Stres hormonu yağların özellikle karın ve bel çevresinde depolanmasına neden oluyormuş. Bir de uyku düzeni önemli; akşam 23.00 de yatıp erken kalkmak ve spor yapmak öneriliyor. Sebebine gelince; büyüme ve onarım hormonu o saatlerde çalışmaya başlıyor. Sabah 05.00 civarıda testesteron yani erkeklik hormonun en dorukta olduğu zamanlarmış. Bu saatte yapılan spor ile daha fazla yağ yakılırmış bu hormon seviyesi sayesinde.

O hormondan bende bol miktarda var vah vah gitmeyecek desene bu mide.

Pozitif düşünelim pozitif olsun. :34:

Saka bir yana o yüzden yoga yapiyorum, tibetlere de basladim bir haftadir. Biraz bahcemde ve orman yürüyüsleriyle stres atmaya calisiyorum. Hepimizin hayatinda bircok stres faktörü var ama bunu en aza indirmeye calismak ruh sagligi acisindan en iyisi.

Teşekkürler açıklamalarınız için :)

Burn 30 yaptım attım cebe :1:

Jillian ile ilgili düşüncen yanlış bence, öncesi sonrası fotolardan bile belli oluyor :) Artı ben shred, ripped ve killer buns denedim hiç öyle bi sonuç almadım :)
Callan için de karın hareketlerini doğru yapabilmek önemli, ilk başlarda ben elimle tutuyordum başımı sonrasında dinleye dinleye öğrendim doğrusunu. Şimdi pek sıkıntı yok o yüzden. Zaten hareketleri kavrayınca da yarım saatte bitiyor.

ya öyle de böyle nasıl anlatsam sert kaslı bir görüntü istemiyorum benim bacaklarım zaten yıllırca paten sürmekten fazlasıyla sert
yumuşak ama ince görünsün istiyorum

öncesi ve sonrası fotoğraflarına bakınca istediğim görüntüyü göremedim jillian da

mayıs 25e kadar ne kadar incelicem acaba :26:
henüz kıyafet bile almadım 2 hafta kala alayım diyorum sizce ne dersiniz ?

ya öyle de böyle nasıl anlatsam sert kaslı bir görüntü istemiyorum benim bacaklarım zaten yıllırca paten sürmekten fazlasıyla sert
yumuşak ama ince görünsün istiyorum

öncesi ve sonrası fotoğraflarına bakınca istediğim görüntüyü göremedim jillian da

Canim bizim yapmamizla sanmiyorum öyle kas olusacagini. Jillan gencliginde obezmis hirs yapmis leslie gibi böyle olmus. Bir de herkesin vücut yapisi farkli tabii kadin hic dogum da yapmamis hayatinda bu da etkili oluyor. Sen neyle rahat hissediyorsan o programi yap.

19\60 oldu 3 fast mil yaptım

bu arada 1 cm daha incelmişim
19 günde plates leslie ve arada bir çok uzun olmamak kaydıyla kondüsyon bisikletle toplam basenden 3 cm inceldim

19\60 oldu 3 fast mil yaptım

bu arada 1 cm daha incelmişim
19 günde plates leslie ve arada bir çok uzun olmamak kaydıyla kondüsyon bisikletle toplam basenden 3 cm inceldim

Ne güzel canım masallah .. Ben ölçmeyi beceremediğim için hiç bilmiyorum kaç cm incelmişim ama seziyorum kıyafetlerden ..

Ne güzel canım masallah .. Ben ölçmeyi beceremediğim için hiç bilmiyorum kaç cm incelmişim ama seziyorum kıyafetlerden ..

canım mezura ile ölçüyorum çok basit yani :)
şimdi de açtım kardeş payı dizisini netten bir saat boyunca dizi bitene kadar hafif ayarda bisiklet sürdüm

5 mega miles sadece müzik var dimi arkadaslar Leslienin sesi yok ..
Yanlış indirmedim inşallah

Saka bir yana o yüzden yoga yapiyorum, tibetlere de basladim bir haftadir. Biraz bahcemde ve orman yürüyüsleriyle stres atmaya calisiyorum. Hepimizin hayatinda bircok stres faktörü var ama bunu en aza indirmeye calismak ruh sagligi acisindan en iyisi.

Günaydın, evet hem ruh, hem beden sağlığı açısından önemli. "Araştırmalara göre stresle kanser arasında ciddi bir bağlantı var ve stres en etkili kanserojenlerden bile daha tesirli ve daha yaygın." Diyor Prof. Dr. Müftüoğlu'da.

Ben de doğayla bütünleşerek arınmayı seviyorum. Dün kent ormanında 2 saatten fazla yürüdüm.

Herkese gğnaydın çok güzel bi kahvaltı yaptık eşimle biraz kaçırdım ama olsun :)
Sindireyim hemen sporuma baslıyorum perdeleri kaldırdım camları açtım bol bol temiz hava dolsun evimiz :12:

Günaydin kizlar. Firm ve tibetler yapildi. Sagliklli bir kahvalti yiyeyim kizimla orman yürüyüsü yapacagiz. Ögleden sonra da disarda islerim var yine yürüyecegim.

Back