Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 megaya başlamıştım 1 mil yaptım bıraktım çünkü benim videoda sadece müzik var Leslie konusmayınca ben motive olamıyorum nasıl sıkıcı buluyorlar kadının sesini anlamıyorum sihir onda zaten
Sonra hemen 3 mil yaptım çok enejik hissediyorum kendimi
merhaba kızlar bnde aranıza katılmak istiyorum topiğinizi bugün gördüm iyi de oldu... ben 1.58 boyundayım.. 40 gün öncesine kadar 56.6 kilolardaydım bi gaza geldim ve 40 günde 5 kilo verdim şuan 51.4 üm.. ama hedefim 48 kilo olmak . doğumda yaptığım için göbek ve bel bölgem hala şişik ve kalın son 10 gündür leslie 5 mil yaptım .ama tavsiyelerinizden 4 fast milin daha iyi olduğunu öğrendim bugün itibariyle 4 fast mıle başlıcam
40 günde 5 kg cok iyi canim tebrik ederim.
merhaba kızlar bnde aranıza katılmak istiyorum topiğinizi bugün gördüm iyi de oldu... ben 1.58 boyundayım.. 40 gün öncesine kadar 56.6 kilolardaydım bi gaza geldim ve 40 günde 5 kilo verdim şuan 51.4 üm.. ama hedefim 48 kilo olmak . doğumda yaptığım için göbek ve bel bölgem hala şişik ve kalın son 10 gündür leslie 5 mil yaptım .ama tavsiyelerinizden 4 fast milin daha iyi olduğunu öğrendim bugün itibariyle 4 fast mıle başlıcam
Dün akşam 4 fast miles yaptım.
Bugün de 4 fast miles + 20 dakika kondüsyon bisikletine bindim.
Cumayı bekliyorum tartılmak için.İnşallah verebilmişimdir.
Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum.İnşallah sizinle istikrarlı bir şekilde spora devam edebilirim.Boyum 1.58 kg 55.5-56 arası .Bugün ölçülerimi de aldım sıkılaşmam ve 2-3 kg vermem lazım.Leslie nin çoğu videosu var ama ultimate programını indirdim.Bugün başlıyorum.
Teşekkür ediyorum.Leslie sansone ultimet 25 dakikalığı yaptım zorlamadı.Acaba bu serinin her bölümü kaç mil?10 dakika da yanlar ve karın için hareketler.8*3 kollar için dambıl ile çalıştım.İlk gün için iyiydi ve bana çok iyi geldi.İnşallah canım
Merhaba canım hoşgeldin,, katıl tabi ne güzel çoğalıyoruz gittikçe ...
Bende 8 Nisandan beri yapıyorum ara ara yapmadım kaslarım acısından 8 Mayısta fotograf karsılastırıcam :)
Tebrik ederim canim. Bosuna ne kadar fazlalik tasiyormusuz degil mi üstümüzde?kızlar kızlaaaar kızlarrrrrr
emeklerimin karşılığını görüyorum çoooook mutluyum
bugün alışveriş merkezine gittim
bir kaç kombin denedim gömleklerde 36 bile büyük geldi 34 denedim çook harika durdu
pantolonlarda ise 40 giydim ki 40 giyordum normalde kocaman oldu 38 güzel durdu 36 denedim giydim kapandı fermuar falan ama dar oldu yanı pek güzel durmadı
sonuç olarak üst bölgeden de alt bölgeden de bir beden küçülmüşüm
sonra evde bir pantolonum vardı 38 beden kumaş ama dar kesim aklıma geldi giydim o kadar güzel durdu ki önceden üst bacağımdan geçmiyordu o pantolon
arkadaşlar spora 1 nisanda başladım
toplam 20 gün yaptım bu bir ay içinde
ve azmin sonu yeter ki inanın sonuç çoook mutlu ettiriyoooorrr
Tebrik ederim canim. Bosuna ne kadar fazlalik tasiyormusuz degil mi üstümüzde?
kızlar kızlaaaar kızlarrrrrr
emeklerimin karşılığını görüyorum çoooook mutluyum
bugün alışveriş merkezine gittim
bir kaç kombin denedim gömleklerde 36 bile büyük geldi 34 denedim çook harika durdu
pantolonlarda ise 40 giydim ki 40 giyordum normalde kocaman oldu 38 güzel durdu 36 denedim giydim kapandı fermuar falan ama dar oldu yanı pek güzel durmadı
sonuç olarak üst bölgeden de alt bölgeden de bir beden küçülmüşüm
sonra evde bir pantolonum vardı 38 beden kumaş ama dar kesim aklıma geldi giydim o kadar güzel durdu ki önceden üst bacağımdan geçmiyordu o pantolon
arkadaşlar spora 1 nisanda başladım
toplam 20 gün yaptım bu bir ay içinde
ve azmin sonu yeter ki inanın sonuç çoook mutlu ettiriyoooorrr