Stress yapmamaya çalısıyorum fakat malum bayanlar tartıda da sonuc istiyoruz başka bi sporo lsaydı sanırım çoktan vazgeçmiştim ama leslie iyi geliyor bana motivasyon olarkta.
Bende genelde hergün farklı farklı yapıyorum aynı hiç yapmıyorum ama burn it için yorumlar güzel güzel çalıstırıp terletiyor bunu hergün yapayım diyorum yyanınada eklerim bişiler ..
Yediklerimede dikkat ediyorumda neden olmuyor anlamıyorum neyse devam edelim bakalım
Artik kaslarin da agirlasmis olabilir mi? 5 kg a kadar farkedebiliyormus. Sen yine de ölcüler ve görünüme önem ver.
Olabilir mi dersin abla ya üzülürüm ,, evet ölçüler ve görünüm daha önemli diyordum ama tartıya taktım şimdide ..
Ben şimdi burn 30 yapmaya gidiyorum ..
Stress yapmamaya çalısıyorum fakat malum bayanlar tartıda da sonuc istiyoruz başka bi sporo lsaydı sanırım çoktan vazgeçmiştim ama leslie iyi geliyor bana motivasyon olarkta.
Bende genelde hergün farklı farklı yapıyorum aynı hiç yapmıyorum ama burn it için yorumlar güzel güzel çalıstırıp terletiyor bunu hergün yapayım diyorum yyanınada eklerim bişiler ..
Yediklerimede dikkat ediyorumda neden olmuyor anlamıyorum neyse devam edelim bakalım
Stres hormonu yağların özellikle karın ve bel çevresinde depolanmasına neden oluyormuş. Bir de uyku düzeni önemli; akşam 23.00 de yatıp erken kalkmak ve spor yapmak öneriliyor. Sebebine gelince; büyüme ve onarım hormonu o saatlerde çalışmaya başlıyor. Sabah 05.00 civarıda testesteron yani erkeklik hormonun en dorukta olduğu zamanlarmış. Bu saatte yapılan spor ile daha fazla yağ yakılırmış bu hormon seviyesi sayesinde.
O hormondan bende bol miktarda var vah vah gitmeyecek desene bu mide.
Pozitif düşünelim pozitif olsun.
Jillian ile ilgili düşüncen yanlış bence, öncesi sonrası fotolardan bile belli oluyor :) Artı ben shred, ripped ve killer buns denedim hiç öyle bi sonuç almadım :)
Callan için de karın hareketlerini doğru yapabilmek önemli, ilk başlarda ben elimle tutuyordum başımı sonrasında dinleye dinleye öğrendim doğrusunu. Şimdi pek sıkıntı yok o yüzden. Zaten hareketleri kavrayınca da yarım saatte bitiyor.
ya öyle de böyle nasıl anlatsam sert kaslı bir görüntü istemiyorum benim bacaklarım zaten yıllırca paten sürmekten fazlasıyla sert
yumuşak ama ince görünsün istiyorum
öncesi ve sonrası fotoğraflarına bakınca istediğim görüntüyü göremedim jillian da
19\60 oldu 3 fast mil yaptım
bu arada 1 cm daha incelmişim
19 günde plates leslie ve arada bir çok uzun olmamak kaydıyla kondüsyon bisikletle toplam basenden 3 cm inceldim
Ne güzel canım masallah .. Ben ölçmeyi beceremediğim için hiç bilmiyorum kaç cm incelmişim ama seziyorum kıyafetlerden ..
Saka bir yana o yüzden yoga yapiyorum, tibetlere de basladim bir haftadir. Biraz bahcemde ve orman yürüyüsleriyle stres atmaya calisiyorum. Hepimizin hayatinda bircok stres faktörü var ama bunu en aza indirmeye calismak ruh sagligi acisindan en iyisi.
5 mega miles sadece müzik var dimi arkadaslar Leslienin sesi yok ..
Yanlış indirmedim inşallah
Hmm bende indirdim ama ben normal dvd gibi izliyorum, sesi mesi herseyi tastamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?