Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki inceliyorum ama 1 kg dahi verememişim buda çok sinirimi bozdu
hayalimde ki kg 60 :)72 kilodan 67.3 kiloya dustum bu zaman zarfinda. Dugmeleri kapanmayan tum pantolonlarim su an kalcalarima, bacaklarima, karnima bol gelmeye basladi. Vucudum sikilasti. Ic camasirlarim bol gelmeye basladi. Oncelikli hedefim 60 kiloya inmek. Hadi bakalim..
yalnız virüs attıyor o siteYok yokkk kismet filan yok ..
O acilan sayfayi kapatin, kredi kartina yonlendireni yani.. Biraz ugrasin, sonunda kazanan siz olacaksiniz. Tamamen bedava indirdim.. Dedim ya biraz mesakkatli ama cozunce degiyor
300e nyakin canim bi kere yazmistim ama unuttum simdi.
ya ben sevmedim jillian çok kaslı erkeksi hiç eğlenceli değil bence. zaten leslie de sporcu ama onun kadar kaslı itici değil seviyorum kadını beni depresyondan çıkardı walla leslie candır can :)callan i hiç yapamıyorum ya kaç kere girişimlerim oldu beceremedim ne çok isterdim yapmayı oysa yaptıktan sonra boynum çok kötü acıyor
jillian ise sanki bana bacağı kalınlaştırır gibi geliyor yanlış mıyım acaba
aynen bende boy 1,70 kilo 70 benimde bir oğlum var çalışıyorum leslie ilk başta çok duzenli diyetle yaptım açıkçası artık düzenli yapamıyorum hafta da 6 gün yaparken şimdi 4 oldu ondan da 65 e düşemedim ilk hedefim 65 son 5 sanki yapıştı sonra 60 olmak istiyorumBoyum 1,70 kilomda 70 kısa vadede istemiyorum yavaş gitsin ama geri gelmesin de :) evet önemli olan korumak zaten.8-9 kilo vermem bile 3 yıla yayıldı benim verip geri aldıklarım oldu hep son 1 yıldır koruyorum kilomu spor sayesinde. Formumdanda memnunum ama göbeğimin tamamen gitmesini istiyorum.Tatlıya zaafım var malasef ondan veremiyorum sebebinide biliyorum ama işte nefsime yenik düşüyorum genelde.Bu aralar senin yazdıklarından haraketle radio remix yapıyorum çok da zevkli ama hergün 45 dak ayıramıyorum çalışıyorum 2 çocuğum var onun için yarım saatlik burn it cazip geliyor ama işte öncelikle boğazımı tutmak şart ...
Moralini bozma canim ona da sira gelir. Bir ara bana da oldu aylarca durmustu kilo vermem. Sen sabirla ve strese girmeden sporunu yap. Stres oldugumuz zaman vücut kortizol hormonu üretiyor bu da hep karin ve bel bölgemizin yaglanmasina neden oluyormus.
ya beni biliyorsun canım 83 den geldim 70 e ama şu an durdum resmen evet aşırı diyet yapamıyorum bir de iş yerim değişti çok yürüyorum iki araç değiştiryorum çocuk vs bazen zaman kalmıyor oğlum yarım yarım yürümeye başladı yapışıyor paçama bırkamıyor hafta da 6 gün yapıyordum ama 4 e düştü sanırım son 5 kg ondan veremedim . sorak istediğim şu sana ben devamlı 3 mil yapıyorum artık fazlası uzun sürünce sıkıyor beni. bu youtube de var dı ya mavileri giydikleri 3 mil biri o diğeri o şişman kadının 2. mili yaptırdı mil diğeri 3 mil hit ve 3 mil mega en çok bunları yapıyorum dönüşümlü. şimdi yeni renkli millerden felan bahsediyorsunuz ya acaba onları yapmadığım için mi veremiyrum ya da benim yaptıklarım iyi mi bunlara devam edeyim mi ha bir de senin dediğin gibi 2 su şişesi ile yapıyorum bir iki haftadır da keslie bittikten sonra 50-60 mekik çekiyorum malum sezeryan göbeği. eskiden doğumdan önce 150 tane rahat çekerdim şimdi 50 de bitiyorum faydası olur mu dersin. ya da lesliden ve mekikkten sonra sona faydasını görecek ne eklemeliyim. Jillian felan sevemedim canım zorla da yapmak istemiyorum ayrım lütfen
hayalimde ki kg 60 :)
yalnız virüs attıyor o site
ya ben sevmedim jillian çok kaslı erkeksi hiç eğlenceli değil bence. zaten leslie de sporcu ama onun kadar kaslı itici değil seviyorum kadını beni depresyondan çıkardı walla leslie candır can :)
aynen bende boy 1,70 kilo 70 benimde bir oğlum var çalışıyorum leslie ilk başta çok duzenli diyetle yaptım açıkçası artık düzenli yapamıyorum hafta da 6 gün yaparken şimdi 4 oldu ondan da 65 e düşemedim ilk hedefim 65 son 5 sanki yapıştı sonra 60 olmak istiyorum
Jillian'ın erkekten bayana döndüğü ve bu yüzden bayanların o tip bir (kas yapısı filan anlamında) vücuda sahip olmayacaklarını ve yanıltıcı olacağını düşündükleri için yapmayı bıraktıklarını okumuştum bazılarının.
MERHABALAR..ben aranıza yeni katıldım bir kaç gündür 3 miles yapıyorum
ama hiç indiremedim..bi kere denedim bilg. çöktü :-( bana bu videoları mail atabilirmisiniz
özellikle karın ile ilgili olanı..hepsi olursa çok mutlu olurum..Derya hanım yazmış sanırım gönderiyorum diye
bana da gönderin LÜTFEEEN
serap_biology@hotmail.com
Bence bunlar çok saçma,bir kere Jillian Erkekten bayana falan dönmemiş, sadece biseksüel, bir bayanla evli hatta 2 tane de evlatlık çocuğu vardı. bu da onun kendi kişisel hayatı... kas yapısı da çok da abartılı değil ,sporcu bir bayan için çok çok normal...daha ne kaslı bayanlar var vücut geliştiren görmüşsünüzdür...Jillianın başarıları gayet ortada, youtube da aratın bir bakın...belki de bu alanda en başarılı kişi bile diyebiliriz dünya çapında..., isteyen yapar, isteyen yapmaz ama söyledikleriniz çok yanıltıcı...
bende sadece radio remix ve burn it var canim digerlerini gönderme sansim yok, belki baska arkadaslarda vardir.
Ben iddia etmiyorum sadece okuduğumu aktardım, yapın yapmayın da demedim. Arkadaş erkeksi bulduğunu söylediği için aklıma geldi, Hepsi bu. Benim vücut geliştirme yarışmalarına katılan sporcu bayan arkadaşım da var, nasıl oluyor bilmiyorum ama yanımızda duran kişiyle, müsabaka videolarını izlediğim kişi bambaşka duruyor .
Moralini bozma canim ona da sira gelir. Bir ara bana da oldu aylarca durmustu kilo vermem. Sen sabirla ve strese girmeden sporunu yap. Stres oldugumuz zaman vücut kortizol hormonu üretiyor bu da hep karin ve bel bölgemizin yaglanmasina neden oluyormus.
Dun Radio Remix, bugun 5 Mega Miles yaptim.
Cocuklar uyuyor, simdi mutfaga yemek yapmaya gidiyorum.
Herkese kolay gelsin.
Vsn ben indirirken sitede bir viruse rastlamadim. Ipad ile indirdigimden olabilir.
Bu arada 5 Mega Miles simdiye kadar yaptiklarim arasinda en begendigim Leslie Dvd'si arkadaslar. Muzikler ozellikle harika.. Kesinlikle tavsiye ediyorum...
O yarismalardan önce hic su icmiyorlar diye biliyorum kaslar sissin diye bir de herhalde ne yazik ki ilac filan aliyorlar.
Bende aylarca aynı kilodayım abla anlamıyorum birşey ama kıyafetlerimden fotograflarımdan incelmeyi anlıyorum nasıl bi gıcıklık ki bu :26:
3 fast mile başlamıştım yapmaya kapısıydı telefonuydu susmak bilmedi 2 mil yapıp bıraktım.
Birazdan burn 30 yapmayı planlıyorum. Azmimi kaybetmek istemiyorum ama ama su rakamlarlada hamile kalmak istemiyorum bunuda biliyorum
Birincisi stres yapma, iki leslie kendi sayfasinda videolari 4 hafta yapip degistirmeyi öneriyor. Simdi sen bir ay burn it ve firm yap, ertesi ay mesela radio remixe gec, az gelirse farkli videolar da ekle yanina biraz vücudunu sasirt. Yediklerine de dikkat ettin mi olur bu is.