Canım sadece sporla mı verdin. Çok güzel vermişin
çok güzel kilo vermişsin inş hedefine ulaşıp koruyabilirsin canımNe kadar zamanda verdin canım kilolarını, ben 1 yıl önce çok sıkı yaptım sonra bıraktım ama o verdiğim kiloları uzun zaman sonra aldım çok faydalı hem de sıkılmıyorum.
Tebrik ederim canim. Leslie hamileyken de yapabilirsin 4 fast miles da hamile bir kadin yapiyor dikkat ettiysen. Önce doktoruna danis tabii ve kosmali olanlari yapma ama normal tempoda doguma fit girmek ve dogum sonrasi fit olmak icin devam edebilirsin. Ayrica temiz havada da bol bol yürüyüs yap. Ben kizima hamileyken kondisyon bisikleti bile kullandim.
Ah canım benim ne güzel ya çok sevindim inan ki topiğimize bebek gelecek .. Canım yapabilirsin videolarda var hamile kadın yavas yavas yürü canım hareket berekettir. Zarar vereceğini sanmıyorum :)
Sağlıkla gelsin inşallah kucağına :)
Merhabalar kızlar dün akşam yapamadım leslie ev sahibimiz geldi temmuz ayına kadar evi boşaltmamızı söylediÇok üzüldüm hiç motive olamıyorum diyet ve spora karşı.. Bu akşam da ev bakacağız eşimle anneme söylemedim henüz onları da üzmek istemiyorum
Merhabalar kızlar dün akşam yapamadım leslie ev sahibimiz geldi temmuz ayına kadar evi boşaltmamızı söylediÇok üzüldüm hiç motive olamıyorum diyet ve spora karşı.. Bu akşam da ev bakacağız eşimle anneme söylemedim henüz onları da üzmek istemiyorum
Allah yardımcınız olsun,
sözleşmeniz mi bitiyor?
bizim de sözleşmemiz bitmişti,
2-3 ay sonra farkettik,
ev sahibini aradık,
"sözleşme bitmiş, nekadar zam yapalım" diye,
o da "bir kaç gün sonra ararım" dedi,
3gün sonra aradığında "evi boşaltın" dedi.
artık ne düşündüyse.
(bizdeki saflığa da dikkat çekmek isterim)
boşver her işte bir hayır vardır,
çok daha iyisini bulursunuz inşallah.
ama, sporu bırakma kafan dağılır.
ev bulunca toplanma, taşınma, yerleşme derken zaten yapamazsın(bunlar yeterince spor oluyor).
ben de 4mil + slim göbek yaptım.
Üzülme canim he riste bir hayir vardir insallah daha iyisini bulursunuz en kisa zamanda.
5 mil fat burning yaptım agırlıklarla.
Tahminen kaç kalori harcadım Derya abla :)
İlk defa yaptım ama çok yoruldum ya öldüm bide reglim üstelik. Şiş karnım
5 mil fat burning yaptım agırlıklarla.
Tahminen kaç kalori harcadım Derya abla :)
İlk defa yaptım ama çok yoruldum ya öldüm bide reglim üstelik. Şiş karnım
Evet hanimlaaar!!! Renkli milleri agirlik olmadan yapip bitirdim. Size listeyi veriyorum. Tabii bu benim kiloma göre yapilmis bir liste tekrar belirteyim.
Warm up 15 kalori
Red mile 60 kal
Green mile 60 kal
Blue mile 73 kal
Purple mile 73 kal
Yellow mile 84 kal
Cool down 10 kal
Blue ve purple mile i daha önce agirliklarla da yapmistim 91 kalori harcadim. Her mil 20 kalori farketse düsünün artik agirlik ne kadar büyük bir fark yaratiyor.
5 mil 400-450 kalori gibi bir seydi sanirim canim agirliklarla bi 80-100 kalori fazladan farketmistir. Cok uzun o yaa hic cekemiyorum artik uzun uzun.
siz çok yükleniyorsunuz kendinize bence ama yapabiliyorsanız tabi maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?