Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
çok teşekkürler derya abla :) bu renkli millere ben bayıldım :)

Bir sey degil canim, digerlerine göre yavaslar tabii ama tek tek yapilabilmeleri de iyi ister baska millerin arkasindan, ister birkaci bir arada yapilabilir. Ben onlari genelde aksamüstü de ikinci bir parti yapacaksam yapiyorum.

olur inşallah bu tempoya :) pilates nasıl ben hiç yapmadım hayatımda sıkılırım gibi geliyor tempolu şeyler seviyorum

olur inşallah bu tempoya :) pilates nasıl ben hiç yapmadım hayatımda sıkılırım gibi geliyor tempolu şeyler seviyorum

Farkında dğeilim ya dışardan görüntü nasıl çokmu yaptım bu aralar :26: Sanki az yapıyormusum gibi geliyor bana :/
Pilates geçtiğimiz senelerde çok yaptım ama sıkıldım artık sırf meraktan ve belki amacıma dahacabuk ulasırım diye skinny jeans dvd sini aldım bakalım yarın 5.gnüm olacak.
Ama etkili gerçekten daha önceki yapıslarımdan biliyorum sürekli yerdesiniz zaten :) Çok az ayaktaki hareketler genelde cardio pilates ayakta ..
Bende tempolu olarak sadece Leslie seviyorum baska bişiyi yapamam asla

Senin dayanma gücüne bagli canim ama uzun vadede bu tempoyu tutturamazsin gibime geliyor. Ben uzun süre yapinca evdeki ya da disardaki diger islerime halim kalmiyor cok yoruluyorum. Kendimi sinirlarima kadar zorladigim her zaman da ardindan hasta oldum o yüzden her gün yapayim yarim saat yapayim halim kalirsa biraz da aksam yaparim diyorum böylece belirli bir düzeni koruyorum.

Ablacım ben Leslieye başladıgımda iyiydimde pilateside katınca daha cok yorulmaya basladım hamdı ya vücut kaslarım cok agrıdı ilk 2 gün falan şimdi iyiyim fırsat buldukca yapıyorum Leslie işlerimide aksatmamaya calısıyorum. Zevklede yaptıgım için yapabilidğim kadar dayanıyorum. Önümüzde ki ay düğünde olunca daha da hevesliyim. Bi süre sonra haftada 3e falan düşürcem zaten...

Bi kaç yerde LEslienin bacak kalınlaştırdığını okudum aman Allahım

Nerde okudun canim? Benimkileri tam tersine inceltip selülitlerime de iyi geldi.

Yine böyle bi forumdan sporla alakalı birisi yazmış ama bende kalınlaştırcagını düşünmüyorum alakası yok gibi geliyor bilmiyorum.

canım ben geçen sene lislie ile kocaman bacakları inceltmiş biriyim
ha çok ağırlık kullanıp yapılırsa bilemem ama dediğim gibi 3 mil arada 5 mil yaparak yaklaşık iki ayda 6 cm incelmiştim

canım ben geçen sene lislie ile kocaman bacakları inceltmiş biriyim
ha çok ağırlık kullanıp yapılırsa bilemem ama dediğim gibi 3 mil arada 5 mil yaparak yaklaşık iki ayda 6 cm incelmiştim

EVet canım aklımdasın sen valla :) Bravo diyorum ..
Bende arada ayak bileğime agırlık takıp yuruyorum ama yarımsar kiloluk .. Umarım bende inceleceğim dıs bacak basen sorunum var çok sivri değil allahtan.
İç bacak esas problem benim bide.

Canim ben basladigimda bacaklarim nerdeyse dizime kadar bitisikti. Simdi azala azala kasik aralarimda kaldi. Tabii ic bacak hareketleri de yaptim sen biraz incelmeye basla sana o videolarin linklerini de eklerim.

Canim ben basladigimda bacaklarim nerdeyse dizime kadar bitisikti. Simdi azala azala kasik aralarimda kaldi. Tabii ic bacak hareketleri de yaptim sen biraz incelmeye basla sana o videolarin linklerini de eklerim.

Ayy süpersin abla moral verdin bana çok teşekkür ederim.

bu ara diyeti koy verdim arkadaşların bebeklerinin doğum günü oldu peşpeşe bende yedim tabi neyseki leslie yi bırakmadım ama diyet yapmadan da kilolar gitmiyor hele de benim gibi sıkıldıkça birşeyler yemek isteyen biri bendeki ya psikoljik açlık yada insülin direnci var eşimin öğlenci olduğu birgün baktıracağım inşallah.

aynı şekilde benimde problem iç bacak
bana kalırsa ağırlık bağlamadan çalış ne kadar ağırlık olursa o kadar kaslar çalışıyor
doğru anlattım mı bilmiyorum ama bilen cevaplasa daha iyi olur

Günaydın kızlar Dün ebru şallı selülit savar yaptım açıkçası pek bana göre değil hareketler de beni pek zorlamadı (yanlışmı yaptım ) sıkıcı geldi

faydası vardır eminim ama bana göre değil... Anladım ki leslisiz olmazzz.. leslie wlk walk devam..

Selülit savar yerine mari winsor yapacam umarım zaman kaybı değildir..

Herkese günaydin kizlar. Birazdan misafirim gelecek sabah leslie sini kacirdim ögleden sonra telafi edecegim artik. Bugün disarda yürüyüsüm de var. Danurcum leslie ile pilates farkli seyler zaten kardionu eksik etmeyeceksin, pilates kas calismasi. Ebru aerobik gibi yaptiriyor biraz ben sevemedim bir türlü. Ama fayda görenler de varmis tabii saygi duyuyorum.

İnsanlar bir tuhaf.Çok okudum ben de o kadını kötüleyen.Yok baseni çokmuş,yok poposu büyükmüş vs.vs.Kilo cetveline bakıyorum,yaşına bakıyorum bir de Leslie'nin yaşına ve vücut yapısına bakıyorum,senin eleştirmek ne haddine ? Kadın kızı gibi genç duruyor,vücudu ondan daha güzel.

Spor yapıyorum diye salanlar da var.Leslie yapıp yapıp spordan sonra kuşbaşılı pide yiyip kilo alan arkadaşım var.Burda suç kimde ?

Ben 3 ayda 5 kilo verdimİç bacak ve kalça çalışarak.O yüzden sen her yazılana aldırma.

Herkesin vücut tipi farklıdır. Bacakların kalınsa yağların zamanla gider kas yaparsın eskisinden daha ince bir görüntü oluşur çünkü aynı ağırlıktaki yağ ve kasın hacimleri farklıdır. Bu aşamada bir de kilon azalırsa eski görüntünden daha da ince olacağın aşikar. Ancak senin de bir vücut yapın var. Basenli bir tipsen küçülüp sıkılaşarak yine basenlerin kalır. Şöyle minik popolu olmazsın. Leslie de öyle bir tip. Üst bacağı ve poposu dolgun ama tamamen kas. Onun spor yapmamış halini düşünemiyorum.

EVet haklısın çok kalın değil bacaklarım ben incecik olmasını istiyorum sadece. 36bedene sıgıyorum yani düşün ama daha ince olsun istiyorum. Basenli tipim fakat öyle devasa boyutta değiller. Tabi dümdüzde inmiyor dış bacaklarım. Ama hafif oldugu zaman seviyorum zaten tamamen yok olması mümkün değil gibi geliyor. 34 beden giyiyordum o zamanda basenim vardı ama çok hoş duruyordu popom
Dediğin gibi kilo veriş bile vücut yapısıyla alakalı.

Bu değişim çok hoş mesela.İnce hali hafif basenli olmasına ragmen çok güzel. O kadar incelsem yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…