çok teşekkürler derya abla :) bu renkli millere ben bayıldım :)
Bende merakımdan yaptım ya sıkıldım da açıkcası en ideali 3 mil sıkılıyorum bende uzunda meraktan yaptım
Ne yapayım ama biran evvel sonuç istiyorum aslında severek ve isteyerek yapıyorum otururken gideyim Leslie yapayım diyorum genelde evde tekim sıkılıyorumda zaten :)
Bacaklarım incelsinde basenlerim toplansın baska bişi istemem
olur inşallah bu tempoya :) pilates nasıl ben hiç yapmadım hayatımda sıkılırım gibi geliyor tempolu şeyler seviyorum
Farkında dğeilim ya dışardan görüntü nasıl çokmu yaptım bu aralar :26: Sanki az yapıyormusum gibi geliyor bana :/
Pilates geçtiğimiz senelerde çok yaptım ama sıkıldım artık sırf meraktan ve belki amacıma dahacabuk ulasırım diye skinny jeans dvd sini aldım bakalım yarın 5.gnüm olacak.
Ama etkili gerçekten daha önceki yapıslarımdan biliyorum sürekli yerdesiniz zaten :) Çok az ayaktaki hareketler genelde cardio pilates ayakta ..
Bende tempolu olarak sadece Leslie seviyorum baska bişiyi yapamam asla
Senin dayanma gücüne bagli canim ama uzun vadede bu tempoyu tutturamazsin gibime geliyor. Ben uzun süre yapinca evdeki ya da disardaki diger islerime halim kalmiyor cok yoruluyorum. Kendimi sinirlarima kadar zorladigim her zaman da ardindan hasta oldum o yüzden her gün yapayim yarim saat yapayim halim kalirsa biraz da aksam yaparim diyorum böylece belirli bir düzeni koruyorum.
Bi kaç yerde LEslienin bacak kalınlaştırdığını okudum aman Allahım
Nerde okudun canim? Benimkileri tam tersine inceltip selülitlerime de iyi geldi.
canım ben geçen sene lislie ile kocaman bacakları inceltmiş biriyim
ha çok ağırlık kullanıp yapılırsa bilemem ama dediğim gibi 3 mil arada 5 mil yaparak yaklaşık iki ayda 6 cm incelmiştim
EVet canım aklımdasın sen valla :) Bravo diyorum ..
Bende arada ayak bileğime agırlık takıp yuruyorum ama yarımsar kiloluk .. Umarım bende inceleceğim dıs bacak basen sorunum var çok sivri değil allahtan.
İç bacak esas problem benim bide.
Canim ben basladigimda bacaklarim nerdeyse dizime kadar bitisikti. Simdi azala azala kasik aralarimda kaldi. Tabii ic bacak hareketleri de yaptim sen biraz incelmeye basla sana o videolarin linklerini de eklerim.
EVet canım aklımdasın sen valla :) Bravo diyorum ..
Bende arada ayak bileğime agırlık takıp yuruyorum ama yarımsar kiloluk .. Umarım bende inceleceğim dıs bacak basen sorunum var çok sivri değil allahtan.
İç bacak esas problem benim bide.
Günaydın kızlarDün ebru şallı selülit savar yaptım açıkçası pek bana göre değil hareketler de beni pek zorlamadı (yanlışmı yaptım ) sıkıcı geldi
faydası vardır eminim ama bana göre değil... Anladım ki leslisiz olmazzz.. leslie wlk walk devam..
Selülit savar yerine mari winsor yapacam umarım zaman kaybı değildir..
Herkesin vücut tipi farklıdır. Bacakların kalınsa yağların zamanla gider kas yaparsın eskisinden daha ince bir görüntü oluşur çünkü aynı ağırlıktaki yağ ve kasın hacimleri farklıdır. Bu aşamada bir de kilon azalırsa eski görüntünden daha da ince olacağın aşikar. Ancak senin de bir vücut yapın var. Basenli bir tipsen küçülüp sıkılaşarak yine basenlerin kalır. Şöyle minik popolu olmazsın. Leslie de öyle bir tip. Üst bacağı ve poposu dolgun ama tamamen kas. Onun spor yapmamış halini düşünemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?