• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
çok güzel kilo vermişsin inş hedefine ulaşıp koruyabilirsin canım :34:Ne kadar zamanda verdin canım kilolarını, ben 1 yıl önce çok sıkı yaptım sonra bıraktım ama o verdiğim kiloları uzun zaman sonra aldım çok faydalı hem de sıkılmıyorum.:32:

aralık ayından bu zamana kadar canım

Tebrik ederim canim. Leslie hamileyken de yapabilirsin 4 fast miles da hamile bir kadin yapiyor dikkat ettiysen. Önce doktoruna danis tabii ve kosmali olanlari yapma ama normal tempoda doguma fit girmek ve dogum sonrasi fit olmak icin devam edebilirsin. Ayrica temiz havada da bol bol yürüyüs yap. Ben kizima hamileyken kondisyon bisikleti bile kullandim.

tamam canım sorayım doktora bi kaç hafta sonra yerine yerleşsin inşallah başlıyım çok heveslenmiştim bu topiği bulunca hemen başlayacaktım nasip böyleymiş yapayım o zaman :))

Ah canım benim ne güzel ya çok sevindim inan ki topiğimize bebek gelecek .. Canım yapabilirsin videolarda var hamile kadın yavas yavas yürü canım hareket berekettir. Zarar vereceğini sanmıyorum :)
Sağlıkla gelsin inşallah kucağına :)

yapacağım canım doktora danışıp başlıyım sevindim bu duruma evet canım topik bebeği :))

Cocuklarin tatil olmasindan faydalanip burn it ve firm yaptim veee yere yapistim. Simdi dusa gidiyorum.

Dışarda tahminen 3,5 km yürüdük kardeşimle tempolu.
Şimdide burn 30 yapıcam ya da 5 milin 3 milini. Çünkü çok yorgunum ama yapıcam LEsliesiz gün geçirmek istemiyorum.

O kadar yorulmuşum ki ben zaten reglken dahada yorgun oluyorum. Burn 30 başladım ayakta zor durdum 15 dk yani 1 milde bitirdim 😊

Merhabalar kızlar dün akşam yapamadım leslie ev sahibimiz geldi temmuz ayına kadar evi boşaltmamızı söyledi :53: Çok üzüldüm hiç motive olamıyorum diyet ve spora karşı.. Bu akşam da ev bakacağız eşimle anneme söylemedim henüz onları da üzmek istemiyorum

Merhabalar kızlar dün akşam yapamadım leslie ev sahibimiz geldi temmuz ayına kadar evi boşaltmamızı söyledi :53: Çok üzüldüm hiç motive olamıyorum diyet ve spora karşı.. Bu akşam da ev bakacağız eşimle anneme söylemedim henüz onları da üzmek istemiyorum

Üzülme canim he riste bir hayir vardir insallah daha iyisini bulursunuz en kisa zamanda.

Allah yardımcınız olsun,
sözleşmeniz mi bitiyor?

bizim de sözleşmemiz bitmişti,
2-3 ay sonra farkettik,
ev sahibini aradık,
"sözleşme bitmiş, nekadar zam yapalım" diye,
o da "bir kaç gün sonra ararım" dedi,
3gün sonra aradığında "evi boşaltın" dedi.
artık ne düşündüyse.
(bizdeki saflığa da dikkat çekmek isterim:1::27:)

boşver her işte bir hayır vardır,
çok daha iyisini bulursunuz inşallah.

ama, sporu bırakma kafan dağılır.
ev bulunca toplanma, taşınma, yerleşme derken zaten yapamazsın(bunlar yeterince spor oluyor).

ben de 4mil + slim göbek yaptım.

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun,
sözleşmeniz mi bitiyor?

bizim de sözleşmemiz bitmişti,
2-3 ay sonra farkettik,
ev sahibini aradık,
"sözleşme bitmiş, nekadar zam yapalım" diye,
o da "bir kaç gün sonra ararım" dedi,
3gün sonra aradığında "evi boşaltın" dedi.
artık ne düşündüyse.
(bizdeki saflığa da dikkat çekmek isterim:1::27:)

boşver her işte bir hayır vardır,
çok daha iyisini bulursunuz inşallah.

ama, sporu bırakma kafan dağılır.
ev bulunca toplanma, taşınma, yerleşme derken zaten yapamazsın(bunlar yeterince spor oluyor).

ben de 4mil + slim göbek yaptım.

Sanırım çoğumuzun başına geliyor bu durumlar inşallah canım aynı siteden kendimize göre ev bulsak çok iyi olur

Evet hanimlaaar!!! Renkli milleri agirlik olmadan yapip bitirdim. Size listeyi veriyorum. Tabii bu benim kiloma göre yapilmis bir liste tekrar belirteyim.

Warm up 15 kalori
Red mile 60 kal
Green mile 60 kal
Blue mile 73 kal
Purple mile 73 kal
Yellow mile 84 kal
Cool down 10 kal

Blue ve purple mile i daha önce agirliklarla da yapmistim 91 kalori harcadim. Her mil 20 kalori farketse düsünün artik agirlik ne kadar büyük bir fark yaratiyor.

5 mil fat burning yaptım agırlıklarla.
Tahminen kaç kalori harcadım Derya abla :)
İlk defa yaptım ama çok yoruldum ya öldüm bide reglim üstelik. Şiş karnım :(

5 mil 400-450 kalori gibi bir seydi sanirim canim agirliklarla bi 80-100 kalori fazladan farketmistir. Cok uzun o yaa hic cekemiyorum artik uzun uzun.

siz çok yükleniyorsunuz kendinize bence ama yapabiliyorsanız tabi maşallah :)

Evet hanimlaaar!!! Renkli milleri agirlik olmadan yapip bitirdim. Size listeyi veriyorum. Tabii bu benim kiloma göre yapilmis bir liste tekrar belirteyim.

Warm up 15 kalori
Red mile 60 kal
Green mile 60 kal
Blue mile 73 kal
Purple mile 73 kal
Yellow mile 84 kal
Cool down 10 kal

Blue ve purple mile i daha önce agirliklarla da yapmistim 91 kalori harcadim. Her mil 20 kalori farketse düsünün artik agirlik ne kadar büyük bir fark yaratiyor.

çok teşekkürler derya abla :) bu renkli millere ben bayıldım :)

5 mil 400-450 kalori gibi bir seydi sanirim canim agirliklarla bi 80-100 kalori fazladan farketmistir. Cok uzun o yaa hic cekemiyorum artik uzun uzun.

Bende merakımdan yaptım ya sıkıldım da açıkcası en ideali 3 mil sıkılıyorum bende uzunda meraktan yaptım :1::1:

siz çok yükleniyorsunuz kendinize bence ama yapabiliyorsanız tabi maşallah :)

Ne yapayım ama biran evvel sonuç istiyorum aslında severek ve isteyerek yapıyorum otururken gideyim Leslie yapayım diyorum genelde evde tekim sıkılıyorumda zaten :)
Bacaklarım incelsinde basenlerim toplansın baska bişi istemem :31:

Back