Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVet haklısın çok kalın değil bacaklarım ben incecik olmasını istiyorum sadece. 36bedene sıgıyorum yani düşün ama daha ince olsun istiyorum. Basenli tipim fakat öyle devasa boyutta değiller. Tabi dümdüzde inmiyor dış bacaklarım. Ama hafif oldugu zaman seviyorum zaten tamamen yok olması mümkün değil gibi geliyor. 34 beden giyiyordum o zamanda basenim vardı ama çok hoş duruyordu popom
Dediğin gibi kilo veriş bile vücut yapısıyla alakalı.
Hafif basen ve harika popo .. İnşallah emeklerimizin karşılığını alıcaz.. Çok çalışıyorum bu yüzden ..
Sen su an 36ysan pilates ve leslie yaparak cok rahat 34 beden ve siki popon olur merak etme o basenler de gider :))
Ah be canim yaa 34 bedene inecegim diyor bir de... Bizim gibi siskolarin yaninda konusma bari bunu. Inersin inersin telas yapma.
Ben kizimla yürüdüm yine 2 saate yakin. Biraz enerjim yerine gelsin leslie de yapacagim.
İnşallah canım çok emek veriyorum gayret ediyorum. Çünkü kilo alınca direkt popom büyüyor sevmiyorum çok fazla büyük popolu olmayı iç bacaklarım incelsin istiyorum mesela cunku basende olunca ust bacagımı kalın gösteriyor. Walk walk walk devammmm :)
Estagfirullah abla ne şişkosu sendeki azim emek kimsede görmedim ben..
Benim 34 beden halim bile biraz etine dolgun cılız değilim yani çok uzun boyluda olmayınca telaş yapılmayacak gibi değil malesef..
Saka yapiyorum canim. Gencken önlem almaniz en iyisi. Ben cok pismanim yillar önce baslamadigim icin.
kızlar peki gerçek yürüyüş yapma imkanımız da varsa hangisi daha iyi sizce.çünkü ben 1 saat fln yapıyorum ve hiç gercek yürüyüsdeki gibi terlemiyorum ve yorulmuyorum??
kızlar peki gerçek yürüyüş yapma imkanımız da varsa hangisi daha iyi sizce.çünkü ben 1 saat fln yapıyorum ve hiç gercek yürüyüsdeki gibi terlemiyorum ve yorulmuyorum??
13\60 oldu arkadaşlar
dışarıda yürüyüş temiz hava açısından iyi olabilir ama yaparken pencere açılırsa belki yine aynı etkiyi gösterebilir az da olsa
arkadaşlar leslie önyargılı yaklaşmayın leslie bir mucize yapmaya başlayalı 13 gün oldu ben ve çevremdekiler farkı görüyoruz
sadece alt bedende değil vücudun her yanında incelme sağlıyor boynum bile inceldi
kol bacak karın bel yanlar vs vs heryer inceliyor
ben 60 gün diye hedef koymuştum kendime sanırım en fazla 40 gün yaparım gibi bir deri bir kemik olmak istemiyorum