Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım videolar kalkmış baktım şimdi.
Ama ben youtube linkini ktunnel.comdan girerek görebiliyorum.
clipconverter.com sitesinden de inriyorum linkini tıklayarak.
mail adresimi özelden göndersem bana gönderebilme imkanın var mı canım
Canım bakındım baska sitelere ama bulamadım videoyu . Bulsam indirmene yardımcı olcam ama bulamadım.
merhaba ben motivasyonumu kaybetmemek için sıkıldıkça değiştiriyorum videoları..
Günaydın kızlar dün erken geldim eve aniden regli oldum işyerinden apar topar geldim iyi de oldu leslie 30 day yaptım ardından da 1 mil yürüdüm ama yürüyüş kısımlarını hep koştum Bacaklarımda kırgınlık var kızlar inşallah inceleceğizzzz
Merhaba canım bende bugün regl oldum agrıdan ölüyorum ama hep pilatesimi hem lesliemi yapmam lazım :26:
Benimde bacaklarım kalça kaslarım ayaklarım bileklerim heryerim agrıyor anlatamam ya
Oh be sayıları agrımdan dolayı tam olarak tamamlayamasam da pilates tamamdır ..
Lesliede yapacağım.
İkisini birden yapabiliyorsan ne mutlu sana arkadaşım ben sıkılırım şimdi leslie yapacağım sonra sıkılaşmak için pilates düşünüyorum
hangi plates hareketlerini yapıyorsun
Ne yapayım canım o kadar sıkıldım ki artık yaz geliyor incelmem lazım. Benimde planımda sadece leslie vardı ama pilates geçmişim oldugu için ve ebrunun yeni çıkan dvd sini görünce dayanamadım aldım onunla beraber leslie ypaıyorum ama leslie hep olacack artık hayatımda.
1 Saat mi canım pilates