Selam kizlar esimi ise ugurladim yeni bir 7 günlük spor maratonuna hazirim. Biraz dinlenip enerji toplayayim leslie yapacagim.
bol bol yağ yakımlarıııı :)
Arkadaslar leslie nin burn it dedigimiz videosu walk it off in 30 days olarak geciyor ama nerden indirilebilir link bulamadim. Belki torrent araciligiyla indirebilirsiniz.
indirmeden netten izleyebileceğimiz bir yerde var mı
birde bu mu etkili yoksa fast 3 miles mi acaba
Ben indiremedim malesef.
3 fast miles yaptım bugün pilateste tamamdır. Sanırım değişimleri fark etmeye başladım. Pantolonlarım daha güzel duruyor.
Ama hemen heveslenmek istiyorum. Şımarıyorum çünkü. Her tarafım agrıyor inatla yapıyorum. Yapıcamda
Farki görmene sevindim canim. 1 hafta bile düzenli yapmak fark yaratiyor vücutta. Radio hits i indirmemis miydin sen? Bugün cok baktim ama size ekledigimden baska bir link bulamadim.
Burn 30u ve firmi indirdim abla ben bu radio walk hits yok malesef bende .
Bende bakındım malesef bulamadım
Gerçekten 1 hafta hergün yaptım ve günde 3mil 4 mil vs tek bi programla kalmadım. 3 gündürde pilates yapıyorum heryerim agrıyor ama yapıyorum valla nasıl azim anlamadımBugün kardeşim geldi istanbuldan dedim benim bi programım eşlik et bana oda yaptı beraber yaptık insan zayıflar bunlar diyor
Ben indiremedim malesef.
3 fast miles yaptım bugün pilateste tamamdır. Sanırım değişimleri fark etmeye başladım. Pantolonlarım daha güzel duruyor.
Ama hemen heveslenmek istiyorum. Şımarıyorum çünkü. Her tarafım agrıyor inatla yapıyorum. Yapıcamda
Benim ekledigim linkten cikmiyor mu canim radio hits? Olsun burn de cok güzel yaktiriyor. Yarim saat az geliyorsa insan bir mil daha yapabilir ya da bölgesel bir calisma, pilates filan yapar. Ben de her gün radio hits yapamiyorum, yarin programimda burn var. Kilo vermek cok umurumda degil ama biraz daha yag yakmak gerekecek herhalde karin gitsin diye.
canım çok sevindim senin adına devam devam walk walk walk :))
Kizlar az önce radio hits yaptim ardindan da yellow mile. Radio hits 348 kalori. Yellow mile 84 kalori ama renkli milleri ayrica liste yapacagim.
ağırlıklarla mı yaptın derya abla iki videoyu da? çok güzel yaktırıyormuş gerçekten.. ben indirmemiştim radio hitsi link verebilir misin
Ben indiremedim malesef.
canım ya beraber çalışacaktık ben hamile olduğumu öğrendimçokta hevesliydim
canım ya beraber çalışacaktık ben hamile olduğumu öğrendimçokta hevesliydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?