Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559

Burn it e göre yavas o miller canim hem agirliksiz yaptim ben. Normal 1 milde isinma esneme de var ben isinma esneme olmadan yazdim. Hepsini tamamlayip yazarim bir parti de agirliklarla yapip yazarim böylece kiyaslama sansimiz olur. Liste halinde yazacagim ama ancak önümüzdeki hafta olur cünkü bu gece esim izine geliyor carsambaya kadar yapamam.
4 fast miles i agirlikla yaptim canim. 50 dk icin normal.

Kizimla 55 dk yürüyüs 225 kalori, yarim saat burn it 200 kalori... Hadi bakalim biraz da aksam yaptim mi tamamdir.

kızlar düştüm sol ayağımı yaralıdım yapamıyorum içim içimi yiyor

kızlar düştüm sol ayağımı yaralıdım yapamıyorum içim içimi yiyor

Canım geçmiş olsunn bende dün elimi kestim o kadar çok sızlıyor ki yürüdükçe sanki orası zonkluyor diyeyim.

Leslie sayesinde mi bilemiyorum ama en son Leslie yapmaya başlamadan önce giymiştim üzerimde ki trençkotu kolları sıkıyordu biraz şimdi daha rahat oldu ama çok değil fark 1 cm falan. Kollarım inceliyormu ki acaba gerçi bileklerim falan çok ince falan üst biraz kalın.

teşekkür ederim canım, herşeye rağmen bugün akşama doğru yapacağım leslieyi ve mari yi
benimde öyle canım saatim bilegimde rahat dönüyor bunu farkettim
sanırım leslie ilk kollarda etki ediyor :)

3 fast yazdığımda bu çıktı 3 mil olarak dogru mu indiriyorum acaba?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

3 fast yazdığımda bu çıktı 3 mil olarak dogru mu indiriyorum acaba?

3 fast miles bu degil canim ayrica 700 mb lik bir dosya secmissin cok büyük daha kücük mb olani yok muydu.

3 fast miles bu degil canim ayrica 700 mb lik bir dosya secmissin cok büyük daha kücük mb olani yok muydu.

46 dakika bu inen. 3 fast miles çıkmıyor yazdığımda link yok mu indirebilecegim?

Sana da gecmis olsun canim. Ben de leslie ye ilk basladigimda ilk kollarim incelmisti. Cok sevinmistim cünkü kollarimin üstü hep kalindi simdi incecik ve siki oldu alttaki sarkma filan yok oldu. Bak gördün mü etkisini görmeye basladin bile.

46 dakika bu inen. 3 fast miles çıkmıyor yazdığımda link yok mu indirebilecegim?

https://www.youtube.com/watch?v=KXtRCuOeEzI

bu 3 fast miles baska aradigin varsa onu da ekleyeyim. Torrent bana cok karmasik geliyor google dan a tube catcher programini yüklersen kisa dosya secenekleri de sunuyor. 3 mil 45 dk filan olmasi lazim.

Son düzenleme:
Cok teşekkür ederim :) ya ben bilmiyorum ki hangisini yapsam daha. Iyi olur diye? Bi de 5 mile indirmiştim o var bende. Hangisini önerirsin?

Bi gün 3 bi gün 5 yap. Hep aynı şeyi yapmak iyi değil. Bugün 3le başla mesela. Yarın 5i denersin. Sonra 4 var. 5in farklı versiyonları var.

Cok teşekkür ederim :) ya ben bilmiyorum ki hangisini yapsam daha. Iyi olur diye? Bi de 5 mile indirmiştim o var bende. Hangisini önerirsin?

3 miller güzel 3 fast miles la ben gecen yil kilo vermistim. Su anda burn it off 30 videolarini yapiyorum 30 dk ama hiit kardio oldugu icin etkili calismalar. Istersen onlari da ekleyeyim indirebilirsin bir video yag yakmak digeri sekillenmek icin bölgesel calismalar.

https://www.youtube.com/watch?v=9Rb7pGLqx1A
https://www.youtube.com/watch?v=ryTTZu0tN3Y

bir iki mil daha ekliyorum
https://www.youtube.com/watch?v=CoN_rvyeG0Y&list=PLYgVKKyEx8ySGQfAZ578tJHpYEReu8kHW&index=12
https://www.youtube.com/watch?v=-rnB9rDRrCM&list=PLYgVKKyEx8ySGQfAZ578tJHpYEReu8kHW&index=14

bunlar hizli olan millerden

Son düzenleme:
Burn it off 30 bir aylik bir program haftada 6 gün yapiliyor bir ay boyunca. Haftanin 3 günü bölgesel koymus diger günler kardio. Diger milleri de degisik degisik yapabilirsin vücut sasirsin alismasin diye.

Bi gün 3 bi gün 5 yap. Hep aynı şeyi yapmak iyi değil. Bugün 3le başla mesela. Yarın 5i denersin. Sonra 4 var. 5in farklı versiyonları var.

teşekkür ederim :)

çok teşekkür ederim canım videoları indiricem. o dediğin burn it off bunlardan ayrı mı çünkü bunlar walk it off ya eğer öyleyse ekleyebilirsen sevinirim onları da

teşekkür ederim :)

çok teşekkür ederim canım videoları indiricem. o dediğin burn it off bunlardan ayrı mı çünkü bunlar walk it off ya eğer öyleyse ekleyebilirsen sevinirim onları da

mesajda ilk ekledigimlinkler burn it off canim diger ikisi 4 fast miles ve baska bir 3 mile.

Tavsiyeniz üzere 4 fast miles yaptim. Gercekten de cok terletiyor ve cok daha hizli. Benim 5 milde agirlikla yaptigimi 4 milde agirliksiz yaptiriyor. Ben ilk deneme oldugu icin agirlik kullanmadim. Arkasindan 30 dk kadar agirlik ve karin hareketleri calistim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…