• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Rica ederim canim birkac kisiye faydam dokunduysa ne mutlu bana. Daha 1,5 yil öncesine kadar bunun mümkün olabilecegine ben de inanmiyordum ama sabredince insan sonuclarini aliyor cok büyük bir mutluluk. Leslie belki digerlerine göre uzun vadeli ama senin de dedigin gibi yasam bicimimize uyarlayabilecegimiz pratik bir program.

Bugün 1.5 saat yürüdüm,Leslie'yi yarın yapacağım artık.:24:

Leslie konusunu görünce eskiden iki sene önce 12 kilo verdigim zamanlar aklıma geldi. Şu anda da verilmesi gereken bir 6 kilo kadar var. O dönemde Leslie ablam benim kurtarıcımdı. Onu yaparak verdim. Burdaki mesajları okuyunca o gazla yaptım 4 mile fat burn. İnşallah bugünden sonra devamı gelir yaparım düzenli. Birden bi moral oldu benim için. Cidden veriliyor Leslie ile. Umarım verebilirim. O dönem 64 kilodan 52 kiloya düşmüştüm. Şimdi 54 kilodan 48*46 ya düşmek hedefim.

Verdigin bilgiler icin tesekkur ederim. Evet hergun yapiyorum belki sadece pzr günleri yapmam esimle bisiler yapari die. Tavsiye etmis oldugun videolari da bakacagim. Ben advance dio die secmistim. Sadece ilk gun zorlandim simdi iyi gidio hatta son uc gundur karin hareketlerine de basladim bakalim ins devami gelir. Simdilik cok eğleniyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Leslie de bir gün ara verdiriyor zaten programlarinda. 5 miller kilo verdirmez diye bir sey yok tabii ki onlar da verdiriyor özellikle aralarda kosmali bölümleri olanlar ama zaman meselesi ve her gün yapinca vücut yorgun düsebilir. Ben de gecen yil cok yapmistim ama zamanim cok kisitli, kisa sürede en efektif olabilecek sekilde yapmak zorundayim. Böyle olunca bütün hafta da bikmadan yapabiliyorum. Nasil rahat ediyorsan öyle yap canim sana kalmis. Degistire degistire yapip sana en uygun olani da secebilirsin ya da bizler gibi farkli videolarini yaparsin vücut alismasin diye.

17 Ocak'tan bu yana Lesli yapıyorum.Yoğunluk 2 mil,bazen 3,nadiren de 1...:7::7:

1 aydır da kalça ve bacak çalışıyorum.Kalori hesabı yapıyorum.

57.8'den 52.8'i gördüm bugün.:nazar::46:

Spor mükemmel bir şey.:16:

Tebrik ederim canim.

Leslie de bir gün ara verdiriyor zaten programlarinda. 5 miller kilo verdirmez diye bir sey yok tabii ki onlar da verdiriyor özellikle aralarda kosmali bölümleri olanlar ama zaman meselesi ve her gün yapinca vücut yorgun düsebilir. Ben de gecen yil cok yapmistim ama zamanim cok kisitli, kisa sürede en efektif olabilecek sekilde yapmak zorundayim. Böyle olunca bütün hafta da bikmadan yapabiliyorum. Nasil rahat ediyorsan öyle yap canim sana kalmis. Degistire degistire yapip sana en uygun olani da secebilirsin ya da bizler gibi farkli videolarini yaparsin vücut alismasin diye.

Tavsiye ettigin diger programlarina da bakacagim. Oncelikli amacom kilo vermek oldugu icin en etkiliyi secmem gerekli. Tesekkurler ilgin icin.

Leslie konusunu görünce eskiden iki sene önce 12 kilo verdigim zamanlar aklıma geldi. Şu anda da verilmesi gereken bir 6 kilo kadar var. O dönemde Leslie ablam benim kurtarıcımdı. Onu yaparak verdim. Burdaki mesajları okuyunca o gazla yaptım 4 mile fat burn. İnşallah bugünden sonra devamı gelir yaparım düzenli. Birden bi moral oldu benim için. Cidden veriliyor Leslie ile. Umarım verebilirim. O dönem 64 kilodan 52 kiloya düşmüştüm. Şimdi 54 kilodan 48*46 ya düşmek hedefim.

12 kilo vermek kolay degil tebrik ederim. Bu kadar kiloyu kac ayda vermistin ve bir diyet programi uygulamis miydin? Ben leslir ile yeni tanistim ama bi haftada bile kendimde toparlanma hissediyorum

12 kilo vermek kolay degil tebrik ederim. Bu kadar kiloyu kac ayda vermistin ve bir diyet programi uygulamis miydin? Ben leslir ile yeni tanistim ama bi haftada bile kendimde toparlanma hissediyorum

Ben o dönem verdim kilo ve çok şükür ara ara alıp versem de o kilolara gelmedim. 12 kiloyu 3 ayda vermiştim sanırım. 3 ana 3 ara öğün yaptım Leslie başladım en fazla işte günde 5 mile filan yapmıştım sanırım. Genelde 3 mile ve bi saat dışarda yürüyüş şeklinde. Bir de en son ay Slim in 6 start it up ı yaptım güzel sıkılaştırmıştı. O şekilde verdim hatta sonra sporu bıraktığım halde vermeye devam etmiştim. Zaten uzun sürede geri almadım beslenmemi de sürekli azaltma yoluyla toparladım. Günlük yediklerimi yazıyordum ve kademeli olarak azalttım yani pat diye diyet menüsü olmadı. O dönem cidden az yiyordum. Ama çok şükür dediğim gibi 64 den 52 ye düştüm şimdi 54 üm yani aşırı bi kilo alımı olmadı spor sayesinde.

Ben o dönem verdim kilo ve çok şükür ara ara alıp versem de o kilolara gelmedim. 12 kiloyu 3 ayda vermiştim sanırım. 3 ana 3 ara öğün yaptım Leslie başladım en fazla işte günde 5 mile filan yapmıştım sanırım. Genelde 3 mile ve bi saat dışarda yürüyüş şeklinde. Bir de en son ay Slim in 6 start it up ı yaptım güzel sıkılaştırmıştı. O şekilde verdim hatta sonra sporu bıraktığım halde vermeye devam etmiştim. Zaten uzun sürede geri almadım beslenmemi de sürekli azaltma yoluyla toparladım. Günlük yediklerimi yazıyordum ve kademeli olarak azalttım yani pat diye diyet menüsü olmadı. O dönem cidden az yiyordum. Ama çok şükür dediğim gibi 64 den 52 ye düştüm şimdi 54 üm yani aşırı bi kilo alımı olmadı spor sayesinde.

Cok guzel. :) darisi basima. Ben de diyetisyen gozetiminde uc ana uc ara ogun yapiyorum. Buradaki tavsiyelere gore programimi sekilendirecegim.

Selam kızlar..
Ben spor yapmayı hiç sevmiyorum... Ama Leslie bana çok sempatik geliyor.
Spor yapmaya bu tatlı hatunla başlamak istiyorum, ama tembel ve esnek olmayan bir vücuda sahibim. Leslie'nin hangi videolarından başlamalıyım? Yardım edebilir misiniz?

Selam kızlar..
Ben spor yapmayı hiç sevmiyorum... Ama Leslie bana çok sempatik geliyor.
Spor yapmaya bu tatlı hatunla başlamak istiyorum, ama tembel ve esnek olmayan bir vücuda sahibim. Leslie'nin hangi videolarından başlamalıyım? Yardım edebilir misiniz?

Bir mille basla canim yavas yavas arttirirsin. You tube da yavas olan miller cikiyo leslie sansone 1 mile yazinca. Yoksa vdownload.eu sitesine bakiver.

Bir hafta boyunca 1 mil yapayım sonra arttıralım, olur mu?

Alisma sürene bagli birkac gün yap iki mili dene yapamazsan da farketmez hazir oldukca arttir. Isinma esneme bölümlerini sakin atlama bazi videolarin sonunda olmuyor mutlaka birkac esneme hareketi yap.

Iyi geceler kızlar okuduklarım çok gaza getirdi beni ama ayın 28 ine kadar yatılı misafirim var :( düzenli olmuyo yani o güne kadar. Artık o süreçten sonra sıkı bi tempoyla başlarım düzenli olarak

Iyi geceler kızlar okuduklarım çok gaza getirdi beni ama ayın 28 ine kadar yatılı misafirim var :( düzenli olmuyo yani o güne kadar. Artık o süreçten sonra sıkı bi tempoyla başlarım düzenli olarak

Kolayi var canim misafirlere de yaptir.:1: Bu arada you tubedakileri bir an önce indirin kizlar silinmesi an meselesi.

Ben de bu sabah uyandigimda gözlerimde inanamadim karnimin sisleri gitmisti kizlar. Üstelik bu hafta diyet de yapmadim bir iki kez kruasan filan da kacirdim. Yasasin leslie diyorum baska bir sey demiyorum. Özellikle benim büyük sorunum dogumlardan sonra mide kismimda olusan siskinlige iyi geliyor. Karnimin alt tarafi zaten cok güzel sekil aldi. Biraz da o üstte kalan yag tabakasi gitti mi tamamdir. Ben öyle kasli baklavali bir karin zaten istemiyorum.

Son düzenleme:
Ben de o kadar isin üstüne az önce green ve red mile, stretching yaptim. Isinmasiz esnemesiz millerin her biri 60 kalori tuttu. Yani isinma esneme 70-80 arasi gider. Dün blue miles i agirliklarla yapmistim 91 kalori harcadim. Onu da agirliksiz yapip farka bakacagim. Hepsini bitirip ölcünce size liste halinde yazarim. Günde ikiye bölmek daha iyi oluyor. Yaza kadar ben de yürüyüs yaptigim günler 1 yapmadigim günler günde iki kez yapacagim. Iste toplamda 3-4 mil oluyor günlük. Bir haftadir yine agirlik verdim leslie ye cünkü baska yaptigim hic bir program ise yaramiyor sisiyorum leslie yi birakinca.

Derya Abla 60 kalori çok az değil mi ya ? 12 dakika sürüyor bir mil daha fazla yakar diye düşünüyordum .. ben purple mili ağırlıklarla yapıp diğerlerini ağırlıksız yapıp 5 mile tamamlamıştım ..

sen 4 fast milesı ağırlıksız yapıp 350 mi yaktın ?

Tavsiye ettigin diger programlarina da bakacagim. Oncelikli amacom kilo vermek oldugu icin en etkiliyi secmem gerekli. Tesekkurler ilgin icin.

bence en etkili ve en çok kalori harcatanı 4 fast miles .. 2 milini ağırlıklarla yapıp(ya da 1 kendi keyfinize göre) videoyu tamamlarsanız siz de ne kadar terlediğinizin farkına varacaksınız. bir deneyin beğenmezseniz başka bakarsınız

bence en etkili ve en çok kalori harcatanı 4 fast miles .. 2 milini ağırlıklarla yapıp(ya da 1 kendi keyfinize göre) videoyu tamamlarsanız siz de ne kadar terlediğinizin farkına varacaksınız. bir deneyin beğenmezseniz başka bakarsınız

Cok teseķur ederim. Bu program cok tavsiye edildigine gore hemen videosunu bulup yapmaliyim. Digerini uzun die secmistim. Ama en etkilisi ne ise onu yapmali :)

Back