shimarik arkadaşım hoşgeldin sende bendensin oldun mu aynı yerlerden muzdarip 3 kişi
sdktm açıklamış sağolsun :) 3 milden başla bakalım sende .. tavsiye ettiği diğer videoyuda yapabilirsin bende baslıcam nerdeyse az kaldı
kaç beden giyiyorsun canım allttann
canım leslie nin bir çok videosu var birinci sayfada hangi videonun neye hitap ettiği yazıyor
1 mil yaklaşık 1,6 km mesafe kat etmek demek
anlaşılan sen de bendensin bende popo basen bacak için yapıyorum leslie yürüyüş videolurı olduğu için doğal olarak ilk etki ettiği yer bacak popo basen
en idealı 3 mil olanı yapmak
http://vdownload.eu/watch/4354499-ф...t-home-walk-slim-fast-start-3-fast-miles.html
benim yaptığım video bu
bunun yanında mari winsor u yapıyorum
http://www.dailymotion.com/video/xfgrjv_mari-winsor-pilates-buns-thigh_sport
başka kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin canım
hoşbuldum canım ya görünce çok sevdim hareketli evde yapması güzel olur işimiz gücümüzde yok otur otur koca popolu oldum iyice hemen meraklandım başlasam nerden başlarım ne zaman başlarım diyee sence neler yapmalıyımmm :)))
Çocuk yokken forma girmeliyiz canım hemen hemen aynı zamanlarda evlenmişiz :)
Valla canım arkadaşım güzelce açıklamış ama hergün 3 4 millerden yaparak pbaşlayabilirsin. Ayrıca ben regl oldugumda bile yapmayı dusunuyorum adet sancım oluyor benim yuruyus iyi geiyor bana o zamnlar.
Ve Mari Winsor videosunuda yapabilirsin tatlım :)
evet canım aynı zamanlarda evlenmişiz :) benim ilk gün zor geçer reglin ne zamandır yapıyorsun yada başladın mı faydasını gördün mü :)))
canımm ben daha 8 nisanda başladım leslie ablaya :)
bugün 4.günüm henüz bişey diyemem değişiklik sezmedim zaten :)
1 2 ay düşnüyorum yapmayı
alışınca bırakmayız yaa hiç yapamazsak haftada yapmaya çalışıp kopmayız inşallah ben çok heveslendim inşallah olur :) canım ben evlenmeden önce 53 kg dım. evlenince 60 oldum öylece kaldım boyum 1.64 yine o kilolarımı vermek istiyorum ama diyet kültürüm hiç yokbide etlerim yumuşak daha kilolu gözüküyorum o sebepten spor şart artık bana :)) beraber yapalım gitme br yere
biranavvel başla canım sende 1 2 sonraki halimi çok merak ediorum gerçekten .. aynenbenimde etlerim yumususak özellikle iç basen iç bacak yani.
yok yok burdayım kararlıyım leslie yapıcam sürekli .. sende basla gel hergün yaz paylaşalım ..
canım hergün mü yapıyoruz bir arkadaş bir gün arayla yazmışta :)) ben öyle sanıyordum
kim yazmıs canım belki diğer günler baska sporlar yapıyordur ..
ben hergün yapıyorum okumustum hergün yapılmasının zararı yok diye..
ara vermekte iyi diyorlar kasların dinlenmesi için kaslar dinlenirken çalışıyormuş diye .. ama pazar günleri yapamam sanırım eşimle oldugumdan beraber dısarda vakit geçiriyoruz belki o günü boş geçerim ..
onun dısında hergün yapmayı düşünüyorum ben..
Göbeğin varsa karın çalışmak daha çok göbekli gösterir. Bölgesel çalışarak bir bölgedeki yağları da yakamazsın. 1,5 ayda 5 kg almak hızlı sayılır. Bunun hepsinin kas olması imkansız gözüküyor. O bölgede yağ birikimi olmuş. Bundan kurtulmak için idmanlarına kardio çalışmalarını eklet. Mekik vb arttırmak çözüm olamaz. txen10 un verdiği karın hareketlerini uygulamaya göbek düzelştikten sonra başlarsan estetik olursun. Zaten şu anda yapsan da belli olmaz.
Sıkı kasların üzerinde yağ tabakası varsa düz bir görüntü olmaz. Yağ tabakasının altında oluşturulan kas kütlesi karnı daha da göbekli gösterir. Sonuçta kas külesi oluştğundan şişkinlik oluyor. Düz karın için kilo vermek gerekli.
Kizlar soktayim su anda. Bunlar internette body building hocasinin verdigi bilgiler. Ben bosuna mi karin hareketleri yapip duruyorum yaa. Hadi bakalim kardioya dönüs.
İyi olmuş abla denk gelip okumuşsun ne güzel bol bol leslie yapıyoruz o zaman :)
Karnın ön bölümüne nasıl çalışırız? Mekik ve türevleri ile... Mekik ve türevleri kardio değil, vücut geliştirme amaçlı hareketlerdir. Ve bunlar karın kaslarında hacim yaratırlar. Bu nedenle yağlı birisi için mekik çekerek, göbeği eritme ifadesi tamamen yanlış. Aksine, daha çok göbekli durabilir.
Bunu da yeni okudum. Cok moralim bozuldu kizlar. Bosuna mi yaptim o kadar karin hareketini?
^Ben de leslie ile devam edecegim bu durumda.
Afedersiniz ama dünden beri büyük tuvalete çıkamıyorum malesef karnım çok şişti 5 aylık hamile gibi duruyorum şuanda ..
Gün içinde yemk yedim e haliyle birsürü su içtim .. Çok rahatsızım ne yapmam lazım ya ofAra ara olur bana bu nefret ediyorum bu durumdan :2:
Ben zten ilacsiz hic gidemedigim icin bu derdine care olamayacagim ama biraz yürüyüs yapmayi deneyebilirsin. Ya da yogurt yiyebilirsin biraz.
Bu arada evet leslieye agirlik verdigimde karnimdaki siskinlik de gidiyor demek ki daha cok faydasi var. Ama kardio da yag yaktirdigi icin gögüslerimin formunu bozacak diye korkuyorum. Off yaa bir seyi tamir ederken baska taraf gidiyor. Su vücut orantili olarak forma girse ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?