rihannanın 2 fotografını paylaşacaım nasıl oluyorda kalınken böyle inceldi bacakları bu aralar yine kalın .. sürekli değişiyorlar ya 2.halindeki gibi olsa bacaklarım çok sevinirim
Eki Görüntüle 1063214
Eki Görüntüle 1063215
olabilir canım toparlama yansımış olabilir ben bi dönem callanetics yaptım 5.6. günde farketmiştim incelmeyi.
o programada hayranım çok güzel etki ediyor ama derinden derindn gözle görülmüyor o kadar pantolonlardan anlamıştımve çevrem incelmişsin demişti. ama kg verdirmiyor işte sıkılaştırıyor. leslie ile iç bcaklarımında erimesini istiyorum bakalım istediğim gibi olursam call yapıp sıkılasacaım.
inşallah canım ya sadece bacaklar değilde basenimin popomunda biraz kucuklmesini istiyorum.benim annemin kalındır bacakları basenlidir tabi ama annem hayatında hiç spor yapmamıs ..
düzenli inatla yapıcam çok istiyorum ya :2:
arkadan şöyle gözükmesini istiyorum
Bende gidip leslie yapsam mı diye düşünüyorum bugün 4 mile yurumustum ama sevmedim demiştim ya abla gidip 3 mil yapasım var.
Dogru bende göğüsler küçülcek diye korkuyorum ya üstelik çok büyükte değiller
canım hergün mü yapıyoruz bir arkadaş bir gün arayla yazmışta :)) ben öyle sanıyordum
ayy benim bacağım ilk fotodaki gibi
ikinci fotoda çooook zayıf where you been klibinde de böyle zayıf ya
umarım bende böyle olurum
uludağ sözlükte bir yorum :/
bunların yanında, leslie kesinlikle orta tempoda bir yürüyüşün bile bir alternatifi değildir. kardiyo için yürüyüşe karar kılıp, yer kıtlığından dolayı leslie'ye başlayıp aynı sonuçları beklemeyiniz. yağ yakmada çok bir etkisi yoktur, tartıda pek bir fark göremezsiniz, hayal kırıklığına uğrarsınız. leslie yalnızca hiç yoktan iyisidir. yavaşça sıkılaştırır. tartıda artı görseniz bile eskisinden daha ince olabilirsiniz.
leslie hakkında bunun tam zıddını yazanlarda vardı ama nerelerde okuduğumu hatırlamıyorum
canım ayrıca senin öyle büyük bir problemin yok
sen hafif kardio yaparak ve plates yaparak istediğin görünüme kavuşabilirsin bence
dert etme
küçük + dolgun ve selülitsiz
Tam kisa bir leslie yapmaya hazirlaniyordum ki leslie hakkinda olumsuz yazilanlari gördüm. Orta dereceli bir yürüyüs kadar bile degil mi? Kadin hizli videolarinda hiit kardio yaptirip 300-400 kalori harcatiyor. Onu yazan spordan pek anlamiyor olsa gerek. Bu forumda ve dünyada leslie ile milyonlarca insan zayifliyor forma giriyor kizlar birakin bunlari. Evet zaman aliyor olabilir ama iki ayda incelten insanityleri de kac kadin devamli yapabilir ki? Sinirlendim simdi iki mil leslie yapip geliyorum.
Abla hiit kardiyo ne demek ?
Bende yazılanlara katılmıyorum bençok araştırdım çok güzel kilo verenler incelenler var ..
Birsürü yorumlara şahit oldum bir sürü site var .. İç bacakları eriyenler göbekleri eriyenler hatta bi bayanla görüştüm 23 kilo vermiş. Bana LEslieyi sakın bırakma dedim.
Dediğin gibi ben insanity ya da brazil butt lift vs ben bunlara dayanamam o yuzden paşa paşa hayatıma artık leslie yi sokucam ve yapıcam ..
Kararım kesin.. Bi süre hergün yapıcam sonrasında istediğim kıvama gelince haftada 2 bile olsa yapıcam.
hiit kardio kisaca su canim, aralarda kosturup hoplatiyo filan ya orda kalp atisimiz birden hizlaniyor sonra yine yavasliyoruz sonra yine hizlaniyor bu da yag yakimini arttiriyor. hiit kardio yapinca vücut o gün icinde ekstradan 200 kaloriye kadar fazladan yakabiliyormus. Yani sen 300 kalorilik bir calisma yaptin diyelim vücudun sonradan da harcamaya devam ediyor o calisma belki 400-500 kalori harcatiyor sana. Kisa süreli fakat daha etkili calismalar bunlar.
4 fast mil (yanlış hatırlamıyorsam ) her milin sonunda koşturup zıplatıyo bunun gibi mi abla.
İsimlerini söyleyebilir misin indirmeyi denesem abla ?
Ya da linkatsan youtube bile olabilir bi yerden indirme yolunu buldum da.
4 fast mil (yanlış hatırlamıyorsam ) her milin sonunda koşturup zıplatıyo bunun gibi mi abla.
İsimlerini söyleyebilir misin indirmeyi denesem abla ?
Ya da linkatsan youtube bile olabilir bi yerden indirme yolunu buldum da.
canım öyle ağır kilon yokmuş
o yüzden çok kasma ki çabuk sıkılmayasın
zamanının bolluğuna göre haftada en az 4 gün olmak üzere yap istersen her gün yap
istersen günde iki kere 2 mil+2 mil yap
başka sorun olursa seve seve cevaplarız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?