• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
olabilir canım toparlama yansımış olabilir ben bi dönem callanetics yaptım 5.6. günde farketmiştim incelmeyi.
o programada hayranım çok güzel etki ediyor ama derinden derindn gözle görülmüyor o kadar pantolonlardan anlamıştımve çevrem incelmişsin demişti. ama kg verdirmiyor işte sıkılaştırıyor. leslie ile iç bcaklarımında erimesini istiyorum bakalım istediğim gibi olursam call yapıp sıkılasacaım.

inşallah canım ya sadece bacaklar değilde basenimin popomunda biraz kucuklmesini istiyorum.benim annemin kalındır bacakları basenlidir tabi ama annem hayatında hiç spor yapmamıs ..
düzenli inatla yapıcam çok istiyorum ya :2:

arkadan şöyle gözükmesini istiyorum
versace-bayan-kot-pantolon.jpg

canım benimkide malesef anneden miras fıstık gibi kadının tek bir kusuru var bacakları bende gidip gelip sadece bacaklarını almışım :50:

Bende gidip leslie yapsam mı diye düşünüyorum bugün 4 mile yurumustum ama sevmedim demiştim ya abla gidip 3 mil yapasım var.
Dogru bende göğüsler küçülcek diye korkuyorum ya üstelik çok büyükte değiller :(

kızlar leslie de kollarıda çalıştıran bölümler var o hareketler gögüslerin daha dik olmasını sağlıyor küçülseler bile daha şekille ve dik olmuş olurlar

canım hergün mü yapıyoruz bir arkadaş bir gün arayla yazmışta :)) ben öyle sanıyordum

canım öyle ağır kilon yokmuş
o yüzden çok kasma ki çabuk sıkılmayasın
zamanının bolluğuna göre haftada en az 4 gün olmak üzere yap istersen her gün yap
istersen günde iki kere 2 mil+2 mil yap
başka sorun olursa seve seve cevaplarız :)

ayy benim bacağım ilk fotodaki gibi
ikinci fotoda çooook zayıf where you been klibinde de böyle zayıf ya
umarım bende böyle olurum

inşallah oluruz canım ya ...
o kadar istekliyim ki sürekli gidip leslie yapayım havasındayım :)

3 mil super fat burning yaptım geldim kızlar .. ayak bileklerime ağırlık takarak .. toplamda 1 kg ediyor.

şöyle bi yazı buldum alıntıdır ..

Çok fazla kardiyo yaparsam sonuç ne olur?

Antrenmanlarla ilgili yapılan ve düşünülen büyük yanlışlardan biride herkesin kafasında şunun olması. Ağırlık çalışması “büyütür” kardiyo antrenmanları “küçültür”. Ağırlık kaldırmakta sizi zayıflatabilir fakat kardiyo antrenmaları sizi gerçekten inceltir. İnce görünmek isteyen birisi kardiyo antrenmanlarına yönelirken ağırlık antrenmanı yaparakta sizin güzel görünmenizi sağlayacaktır.

Çok fazla kardiyo antrenmanı yapmanız ise vücuttaki yağ oranını negatif yöndede etkileyebilir. Bu nasıl mı olur ? işte şöyle. Yağların yakılması kasların yoluyla olur. Kaslarınızı kaybederseniz metabolizmanız yavaşlar. Kas dokularınızı çalıştırdıkça damarlarınızda açılacak ve yağ dokularının arasına damarlar yavaş yavaş aralardan yağ dokularını yararak açılmaya başlayacak. Böylece yağ dokuları daha hızlı parçalanmış olacaktır. Ne kadar çok kas sahibi olursanız o kadar hızlı bir metabolizmaya sahip olmanızı sağlar ve buda daha fazla yağ yakmak anlamına gelir.

Son düzenleme:
uludağ sözlükte bir yorum :/

bunların yanında, leslie kesinlikle orta tempoda bir yürüyüşün bile bir alternatifi değildir. kardiyo için yürüyüşe karar kılıp, yer kıtlığından dolayı leslie'ye başlayıp aynı sonuçları beklemeyiniz. yağ yakmada çok bir etkisi yoktur, tartıda pek bir fark göremezsiniz, hayal kırıklığına uğrarsınız. leslie yalnızca hiç yoktan iyisidir. yavaşça sıkılaştırır. tartıda artı görseniz bile eskisinden daha ince olabilirsiniz.

uludağ sözlükte bir yorum :/

bunların yanında, leslie kesinlikle orta tempoda bir yürüyüşün bile bir alternatifi değildir. kardiyo için yürüyüşe karar kılıp, yer kıtlığından dolayı leslie'ye başlayıp aynı sonuçları beklemeyiniz. yağ yakmada çok bir etkisi yoktur, tartıda pek bir fark göremezsiniz, hayal kırıklığına uğrarsınız. leslie yalnızca hiç yoktan iyisidir. yavaşça sıkılaştırır. tartıda artı görseniz bile eskisinden daha ince olabilirsiniz.

leslie hakkında bunun tam zıddını yazanlarda vardı ama nerelerde okuduğumu hatırlamıyorum
canım ayrıca senin öyle büyük bir problemin yok
sen hafif kardio yaparak ve plates yaparak istediğin görünüme kavuşabilirsin bence
dert etme ;)

leslie hakkında bunun tam zıddını yazanlarda vardı ama nerelerde okuduğumu hatırlamıyorum
canım ayrıca senin öyle büyük bir problemin yok
sen hafif kardio yaparak ve plates yaparak istediğin görünüme kavuşabilirsin bence
dert etme ;)

herkes farklı farklı yorumlarda bulunuyor canım en güzelini kendimiz yaptıkça verebiliriz.
sonuç herkeste değişiyor.
ben callanetics yaptıgım zaman 5.6.günde etkiyi hissetmeye basladım ama kimisi 1 ayyapıp etki görememşti değişiyor bu durumlar.
plates dvd sini alıcam baslıcam onada ebrunun yeni çıkardııgı.

Merhaba kızlar sayfalar bayağı ilerlemiş:nazar: sabah mari winsor yaptım. Saat 5'te de leslie 30 days firm + great buns yaptım.

ya ben o kadar bacaklara ve popoya yönelmişim oralar şekillensin yeter bana dedim kolları pek çalıştırmadım geçen foto çektim bariz üçgen olmuşum omuzlarım zaten geniş bel incelince daha bi geniş görünüyor..

siz de dikkat edin arada tüm bölgeleri çalıştırın bence sadece bir bölgeye odaklanmayın..

genel anlamda ince bacak ve kucuk popo isstiyoruz topikcek :1:

Tam kisa bir leslie yapmaya hazirlaniyordum ki leslie hakkinda olumsuz yazilanlari gördüm. Orta dereceli bir yürüyüs kadar bile degil mi? Kadin hizli videolarinda hiit kardio yaptirip 300-400 kalori harcatiyor. Onu yazan spordan pek anlamiyor olsa gerek. Bu forumda ve dünyada leslie ile milyonlarca insan zayifliyor forma giriyor kizlar birakin bunlari. Evet zaman aliyor olabilir ama iki ayda incelten insanityleri de kac kadin devamli yapabilir ki? Sinirlendim simdi iki mil leslie yapip geliyorum.

Tam kisa bir leslie yapmaya hazirlaniyordum ki leslie hakkinda olumsuz yazilanlari gördüm. Orta dereceli bir yürüyüs kadar bile degil mi? Kadin hizli videolarinda hiit kardio yaptirip 300-400 kalori harcatiyor. Onu yazan spordan pek anlamiyor olsa gerek. Bu forumda ve dünyada leslie ile milyonlarca insan zayifliyor forma giriyor kizlar birakin bunlari. Evet zaman aliyor olabilir ama iki ayda incelten insanityleri de kac kadin devamli yapabilir ki? Sinirlendim simdi iki mil leslie yapip geliyorum.

Abla hiit kardiyo ne demek ?

Bende yazılanlara katılmıyorum bençok araştırdım çok güzel kilo verenler incelenler var ..
Birsürü yorumlara şahit oldum bir sürü site var .. İç bacakları eriyenler göbekleri eriyenler hatta bi bayanla görüştüm 23 kilo vermiş. Bana LEslieyi sakın bırakma dedim.
Dediğin gibi ben insanity ya da brazil butt lift vs ben bunlara dayanamam o yuzden paşa paşa hayatıma artık leslie yi sokucam ve yapıcam ..
Kararım kesin.. Bi süre hergün yapıcam sonrasında istediğim kıvama gelince haftada 2 bile olsa yapıcam.

Abla hiit kardiyo ne demek ?

Bende yazılanlara katılmıyorum bençok araştırdım çok güzel kilo verenler incelenler var ..
Birsürü yorumlara şahit oldum bir sürü site var .. İç bacakları eriyenler göbekleri eriyenler hatta bi bayanla görüştüm 23 kilo vermiş. Bana LEslieyi sakın bırakma dedim.
Dediğin gibi ben insanity ya da brazil butt lift vs ben bunlara dayanamam o yuzden paşa paşa hayatıma artık leslie yi sokucam ve yapıcam ..
Kararım kesin.. Bi süre hergün yapıcam sonrasında istediğim kıvama gelince haftada 2 bile olsa yapıcam.

hiit kardio kisaca su canim, aralarda kosturup hoplatiyo filan ya orda kalp atisimiz birden hizlaniyor sonra yine yavasliyoruz sonra yine hizlaniyor bu da yag yakimini arttiriyor. hiit kardio yapinca vücut o gün icinde ekstradan 200 kaloriye kadar fazladan yakabiliyormus. Yani sen 300 kalorilik bir calisma yaptin diyelim vücudun sonradan da harcamaya devam ediyor o calisma belki 400-500 kalori harcatiyor sana. Kisa süreli fakat daha etkili calismalar bunlar.

hiit kardio kisaca su canim, aralarda kosturup hoplatiyo filan ya orda kalp atisimiz birden hizlaniyor sonra yine yavasliyoruz sonra yine hizlaniyor bu da yag yakimini arttiriyor. hiit kardio yapinca vücut o gün icinde ekstradan 200 kaloriye kadar fazladan yakabiliyormus. Yani sen 300 kalorilik bir calisma yaptin diyelim vücudun sonradan da harcamaya devam ediyor o calisma belki 400-500 kalori harcatiyor sana. Kisa süreli fakat daha etkili calismalar bunlar.

4 fast mil (yanlış hatırlamıyorsam ) her milin sonunda koşturup zıplatıyo bunun gibi mi abla.
İsimlerini söyleyebilir misin indirmeyi denesem abla ?
Ya da linkatsan youtube bile olabilir bi yerden indirme yolunu buldum da.

4 fast mil (yanlış hatırlamıyorsam ) her milin sonunda koşturup zıplatıyo bunun gibi mi abla.

winter1 in ekledigi burn it off, 4 fast miles, radio hits bunlar canim icinde kosturup hoplattiklarinin hepsi hiit kardio.

https://www.youtube.com/watch?v=Qc2A_OTdFqU

bak canim bu playlist in tamamini indirebilirsin bu program yeni calismalarindan leslie nin.

canım öyle ağır kilon yokmuş
o yüzden çok kasma ki çabuk sıkılmayasın
zamanının bolluğuna göre haftada en az 4 gün olmak üzere yap istersen her gün yap
istersen günde iki kere 2 mil+2 mil yap
başka sorun olursa seve seve cevaplarız :)

çok teşekkür ederim ilginiz için çok zevkli bugün biraz yapmaya çalıştım düzenli olunca paylaşacağım inşallah

Back