• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
çok teşekkür ederim ilginiz için çok zevkli bugün biraz yapmaya çalıştım düzenli olunca paylaşacağım inşallah

Aramiza hosgeldin canim. Forma girdikten sonra kilo vermek icin günde 3 mil yapmaya calis haftada 1-2 gün bos birak. Sonuclari bekliyoruz.

Aramiza hosgeldin canim. Forma girdikten sonra kilo vermek icin günde 3 mil yapmaya calis haftada 1-2 gün bos birak. Sonuclari bekliyoruz.

ben evlendikten sonra aşırı oturmaya başladım başka bir yere gelin geldim o sebepten hantallaştım :( :30::30:
hareket etmeliydim dışarı çıkacak çokta arkadşım yok olanların çocukların var hemen arayışa çıktım bi baktım siz varsınız koştum geldim hep beraber ritmik hareketlerle motive ve formda olacağız inşallah :)) misafirperverliğinizden dolayı çok teşekkür ederim memnun kaldım :):29::29::24::24::21:

Selam kizlar!!! Leslie web sayfasinda walk it off in 30 days challenge icin haftalik program vermis. Bana biraz hafif geldi yürünen miller ama 7 güne calisma koymus. Bir ayda kilo veriliyor diyor. Ilgilenenler icin eklyorum:

1st Week Exercise Plan:
Tues. Oct. 1 – 2 Mile Walk (If you can’t measure distance – walk for 30 minutes or 4,000 steps)
Wed. Oct. 2 – 1 Mile in the Morning + 1 Mile in the Evening + Strength Training for the Core (abs)
(or Walk 15 minutes (2,000 steps) in AM – 15 minutes in PM + Abs)
Thurs. Oct. 3 – 2 Mile Walk
Fri. Oct. 4 – 1 Mile (AM) + 1 Mile (PM) + Strength Training for Upper Body
Sat. Oct. 5 – 2 Mile Walk
Sun. Oct. 6 – 1 Mile (AM) + 1 Mile (PM) + Strength Training for Lower Body
- See more at: http://www.walkathome.com/sansone/walk-it-off-in-30-days-challenge-week-1/#sthash.DVOVzqye.dpuf

Yeni baslayan arkadaslar icin leslie nin 60 yasin üstünd eoldugunu bir kez daha hatirlatmak istedim.

Pardon 6 günmüs Sali dan basliyor.

Sali 2 mil
Carsamba 1 mil sabah, 1 mil aksam arti karin calismasi
Persembe 2 mil
Cuma 1 mil ögleden önce 1 mil ögleden sonra, üst vücut calismasi
Cumartesi 2 mil
Pazar 1 mil ögleden önce 1 mil ögleden sonra, bacak calismasi

Yürümek icin burn videosunu bölgesel calismalar icin firm videosunu kullaniyorsunuz.

Son düzenleme:
Ben burn it imi yaptim. Aksam vaktim olursa kisa bir mil daha yaparim. Yaz öncesi calismalari hizlandiriyorum.

uludağ sözlükte bir yorum :/

bunların yanında, leslie kesinlikle orta tempoda bir yürüyüşün bile bir alternatifi değildir. kardiyo için yürüyüşe karar kılıp, yer kıtlığından dolayı leslie'ye başlayıp aynı sonuçları beklemeyiniz. yağ yakmada çok bir etkisi yoktur, tartıda pek bir fark göremezsiniz, hayal kırıklığına uğrarsınız. leslie yalnızca hiç yoktan iyisidir. yavaşça sıkılaştırır. tartıda artı görseniz bile eskisinden daha ince olabilirsiniz.

bu yoruma kesinlikle katılmıyorum .. leslie'nin etkilerini hepimiz yazıyoruz buraya.. dışarıda yürüyüşte tekme atabiliyor muyuz? koşabiliyor muyuz? dizlerimizi kaldırabiliyor muyuz ? Leslie daha güzel bence .. havalar güzel olduğunda çıkıp dışarı yürünür ama Leslie'yi tek geçerim.

ben evlendikten sonra aşırı oturmaya başladım başka bir yere gelin geldim o sebepten hantallaştım :( :30::30:
hareket etmeliydim dışarı çıkacak çokta arkadşım yok olanların çocukların var hemen arayışa çıktım bi baktım siz varsınız koştum geldim hep beraber ritmik hareketlerle motive ve formda olacağız inşallah :)) misafirperverliğinizden dolayı çok teşekkür ederim memnun kaldım :):29::29::24::24::21:

Canım aynışekilde bende başka bir yere geldim ve bu yüzden bekarken ki kadar hareket edemedim.
Bekarken 5ten sonra kesinlşkle agır yemek yemezdim evlenince düzenimi zor oturttum eşimle beraber yediğimiz için.
Haliyle kilo aldım 5 kg versek yeticek ..
İhmal etme burayı sorumluluk gibi birşey ..

bu yoruma kesinlikle katılmıyorum .. leslie'nin etkilerini hepimiz yazıyoruz buraya.. dışarıda yürüyüşte tekme atabiliyor muyuz? koşabiliyor muyuz? dizlerimizi kaldırabiliyor muyuz ? Leslie daha güzel bence .. havalar güzel olduğunda çıkıp dışarı yürünür ama Leslie'yi tek geçerim.

Haklısın canım bende senin gibi düşünüyorum.

Bugün temizlik yapmam gerek .. Önce biraz iş sonra leslie sonra yine iş birşeyler yapıcam işte :1::1:

Kizlar ben öldüm!!! Sabah iki mil leslie bu saate kadar da ev temizligi. Koltuga serildim artik.

merhaba hanımlar 11 ay önce doğum yaptım 65 ile hamile kalıp 75 ile doğuma gittim eve geldiğimde bütün kilo gitmişti ama kızıma süt olsun diye annem ye kızım diye başımda bekledi benim de iştah açıldı 75 oldum yine 2 aydır diyet yapıyorum leslie yapıyorum karın hareketleri yapıyorum 5 kilo verdim 5 kilo kaldı ben leslieden memnunum içine giremediğim pantalonlarım olmaya başladı görenler daha fazla vermiş gibi duruyorsun diyor ama tatlı krizleri olmasa

Kizlar ben öldüm!!! Sabah iki mil leslie bu saate kadar da ev temizligi. Koltuga serildim artik.

Aynen abla temizlik yaptım sil süpür vs bir sürü işle uğraştım ondan sonrada 4 fast miles yaptım.
Koşturduğu yerlerde öldüm bittim artık yüzüm pancar gibi kızardı :1: Ama çok güzel ter attım ..
45 dk sürdü ama anlamadım 3 fast kadar sürdü.

merhaba hanımlar 11 ay önce doğum yaptım 65 ile hamile kalıp 75 ile doğuma gittim eve geldiğimde bütün kilo gitmişti ama kızıma süt olsun diye annem ye kızım diye başımda bekledi benim de iştah açıldı 75 oldum yine 2 aydır diyet yapıyorum leslie yapıyorum karın hareketleri yapıyorum 5 kilo verdim 5 kilo kaldı ben leslieden memnunum içine giremediğim pantalonlarım olmaya başladı görenler daha fazla vermiş gibi duruyorsun diyor ama tatlı krizleri olmasa

Merhaba güzel anne :)
Aramıza hoşgeldin,, ne güzel 2 aydır diyettesin leslie ile destekleyip 5 kilo vermişsin. Güzel bi rakam. Keşke bende bi 5 kg versem.
Leslie 2 aydır düzenli yaptın mı canım ? Benimde bir iki tane içine giremediğim pantolonlarım var inşallah girerim :)
Tatlı krizleri nasıl önlenir bilemiyorum tatlı hiç sevmem aama tuzlu delisiyim bende :26:

Merhaba herkese yillardir okuyorum sizleri ama daha yeni uye oldum leslie bu. :)) bende uc dort gundur leslie 3mil yapiyorum aksam 7 den sonra yemek yememeye calisiyorum ki saat 10 da falan yyerdik hep simdilik 1kg gitti

Merhaba herkese yillardir okuyorum sizleri ama daha yeni uye oldum leslie bu. :)) bende uc dort gundur leslie 3mil yapiyorum aksam 7 den sonra yemek yememeye calisiyorum ki saat 10 da falan yyerdik hep simdilik 1kg gitti

Hoşgeldin canım ilk mesajın buraya ne güzel ..
3 4 günde 1 kg gayet iyi ne güzel ..

derya abla bana burn it off 30 days bunun linkini gönderebilr misin sadece bunun ama.
5 day olan purple red vs bunları indirdim ama o çıkmadı.

tamam derya abla tekrar denedim açıldı..

Valla oyle super ama sumu kaybettim acaba bilemiyorum kendimle savasiyorum devam etmek icin leslie iyi de agzimi tutmak iste o coook zor

Yeni gelen arkadaslara topluca hosgeldiniz diyorum. Ne güzel baslik hareketlendi iyice. Herhalde leslie den süphe duyanlara en güzel cevap yapmaya baslayip sonuc alinmasi olsa gerek.

Back