Derya abla koştur koştur sana geldim biliyorsun daha öncede başladım lesliye devamını getiremedim.
LEslie denince aklıma sen geliyorsun valla müdavimi oldugun için.
Bugün bi kaç yerde bacakları çok incelttiğini duyunca okuyunca bugün tekrardan başladım 3 mil yaptım öldüm ama ya şuanda zencefil limonlu çayımı yudumlayarak yazıyorum sana :)
Fotoğraf çektim bugün,, 1 ay hergün yapmak istiyorum ve 1 ay sonunda fotoğraflarıma bakmak isiyorum gerçekten bacaklarım incelecek mi diye ...
Güzel bi incelme görür müyüm abla sence ?
Hergünde gelip yazayım buraya diyorum..
haftanın en az 4 günü yapmaya çalışıyorum
fast mile serisinin 3 mil olanını yapıyorum
geçen sene de bunu yapmıştım bir ayda gözle görülür bir zayıflamam olmuştu tam hatırlamıyorum ama sanırım 55 ten 52 ye düşmüştüm
Merhaba canım yazını okuyunca kendi sonumu okudum sanki inşallah bende 1 ay sonunda güzel zayıflarım. Çok ağır bi diyet değil ama diyet yapmaya calısıyorum diyeyim, , ve 1 ay boyunca leslie ile yürümek istiyorum ..
Bacakların inceldimi diye sorsam canım :)
Callanetics yapmis miydin sen, yarari olmadi mi merak ediyorum ben hic onun son unu getiremedim diye. Dogrusu mucizevi bir etkisini de görmedim.
Callanetics yapmis miydin sen, yarari olmadi mi merak ediyorum ben hic onun son unu getiremedim diye. Dogrusu mucizevi bir etkisini de görmedim.
Merhaba canım yazını okuyunca kendi sonumu okudum sanki inşallah bende 1 ay sonunda güzel zayıflarım. Çok ağır bi diyet değil ama diyet yapmaya calısıyorum diyeyim, , ve 1 ay boyunca leslie ile yürümek istiyorum ..
Bacakların inceldimi diye sorsam canım :)
canım ben zaten sadece bacak için yapıyordum üstte gram fazlam yok karnım dümdüz
sadece bacaklarım şişkolar onlarda geçen sene yaptığımda gitmişlerdi
ayrıca ben hiç diyette yapmadım yapmıyorumda
çikolata cola falan acayip yiyorum keşke yemesem :)
buna rağmen 3 mille çok güzel incelmişti bacaklarım
şimdi leslie ye ek olarak mari nin plates videosunu yapıyorum bacak için olanı
Süpersin canim yaa sagolasin.Ilk ikisini ariyorum ne zamandir indirdim hemen. Imkani olan indirsin silinir bunlar yeni videolardan cünkü.
LEslie ile ilgili araştırma yaparken geçen yıllara ait yorumlarını gördüm 5 milde yapmışsın sanırım yanlış görmediysem..
Benimde üstümden sorunum yok sadece bacaklarımı inceltmek istiyorum.
rica ederim :) bakın bu mil en tempolu milmiş ultimate 5 day walk plan programında
http://vdownload.eu/watch/4741448-ultimate-5-day-walk-plan-05-blue-mile.html
Sagol canim bunu da indirdim. Bu kisa hizli miller benim cok isime yariyor zamansizlikta.
Derya Abla şimdi walk it off burn 30 yaptım inanılmaz terledim ki ben 4 fast miles yapan biriyim 1,5 kg lık el ağırlıklarıyla yaptım çok güzel bir video .. kaç kalori yakılıyor acaba çok merak ettim öğrenirsen yazar mısın
Günaydın kızlarrDün akşam 3 mil yaptım yine. Baskül aldım evimizde yoktu anneciğime gidince tartılıyordum regli dönemim başladı dün ona rağmen 1,5 kilo eksik çıktım yavaş yavaş gidecek kilolar inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?