• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Derya abla koştur koştur sana geldim biliyorsun daha öncede başladım lesliye devamını getiremedim.
LEslie denince aklıma sen geliyorsun valla müdavimi oldugun için.
Bugün bi kaç yerde bacakları çok incelttiğini duyunca okuyunca bugün tekrardan başladım 3 mil yaptım öldüm ama ya şuanda zencefil limonlu çayımı yudumlayarak yazıyorum sana :)

Fotoğraf çektim bugün,, 1 ay hergün yapmak istiyorum ve 1 ay sonunda fotoğraflarıma bakmak isiyorum gerçekten bacaklarım incelecek mi diye ...
Güzel bi incelme görür müyüm abla sence ?

Hergünde gelip yazayım buraya diyorum..

Leslie her derde deva biliyosun canim. Bugün winter1 arkadasimiz 3 güzel videosunu paylasti imkanin varsa onlari indir cok güzel.

haftanın en az 4 günü yapmaya çalışıyorum
fast mile serisinin 3 mil olanını yapıyorum
geçen sene de bunu yapmıştım bir ayda gözle görülür bir zayıflamam olmuştu tam hatırlamıyorum ama sanırım 55 ten 52 ye düşmüştüm

Merhaba canım yazını okuyunca kendi sonumu okudum sanki inşallah bende 1 ay sonunda güzel zayıflarım. Çok ağır bi diyet değil ama diyet yapmaya calısıyorum diyeyim, , ve 1 ay boyunca leslie ile yürümek istiyorum ..

Bacakların inceldimi diye sorsam canım :)

Merhaba canım yazını okuyunca kendi sonumu okudum sanki inşallah bende 1 ay sonunda güzel zayıflarım. Çok ağır bi diyet değil ama diyet yapmaya calısıyorum diyeyim, , ve 1 ay boyunca leslie ile yürümek istiyorum ..

Callanetics yapmis miydin sen, yarari olmadi mi merak ediyorum ben hic onun son unu getiremedim diye. Dogrusu mucizevi bir etkisini de görmedim.

Callanetics yapmis miydin sen, yarari olmadi mi merak ediyorum ben hic onun son unu getiremedim diye. Dogrusu mucizevi bir etkisini de görmedim.

Yaptım abla yaptım ya benim sorunum çok çabuk sıkılıyorum 21 gün falan yaptım ve ciddi faydalarını gördüm ama sıkıldım canım yapmak istemiyor şimdi.
LEslie yapcam biraz sonuç görene kadar.
Ve ebru şallı skinny jeans egzersizleri dvd çıkardı 15 gunde 2 beden incelmeyi vadediyor..
Onunda dvd alcam bakalım inceltmem gerek bacakları ..

canım ben zaten sadece bacak için yapıyordum üstte gram fazlam yok karnım dümdüz
sadece bacaklarım şişkolar onlarda geçen sene yaptığımda gitmişlerdi
ayrıca ben hiç diyette yapmadım yapmıyorumda
çikolata cola falan acayip yiyorum keşke yemesem :)
buna rağmen 3 mille çok güzel incelmişti bacaklarım
şimdi leslie ye ek olarak mari nin plates videosunu yapıyorum bacak için olanı

canım ben zaten sadece bacak için yapıyordum üstte gram fazlam yok karnım dümdüz
sadece bacaklarım şişkolar onlarda geçen sene yaptığımda gitmişlerdi
ayrıca ben hiç diyette yapmadım yapmıyorumda
çikolata cola falan acayip yiyorum keşke yemesem :)
buna rağmen 3 mille çok güzel incelmişti bacaklarım
şimdi leslie ye ek olarak mari nin plates videosunu yapıyorum bacak için olanı

LEslie ile ilgili araştırma yaparken geçen yıllara ait yorumlarını gördüm 5 milde yapmışsın sanırım yanlış görmediysem..
Benimde üstümden sorunum yok sadece bacaklarımı inceltmek istiyorum.

Ben bu sabah yine yürüdüm kizimla. Sonra bahcede iki saate yakin cim bictim, ot yoldum. Aksam da gögüs calismasi ile kisa bir pilates karin videosu yaptim.

Merhaba kızlar bu akşam leslie 2 mil radio + great abs +great thigs yaptım:21::21

LEslie ile ilgili araştırma yaparken geçen yıllara ait yorumlarını gördüm 5 milde yapmışsın sanırım yanlış görmediysem..
Benimde üstümden sorunum yok sadece bacaklarımı inceltmek istiyorum.

evet 5 mil de yapıyordum ama şöyle
atıyorum haftanın 5 günü yürüyorsam 4 gün 3 mil 1 gün 5 mil yaptım

bacağını inceltmek istiyorsan artı olarak mari wansor bacak için plates videosunu da öneririm
ben şu an öyle yapıyorum

Günaydın kızlarr:16: Dün akşam 3 mil yaptım yine. Baskül aldım evimizde yoktu anneciğime gidince tartılıyordum regli dönemim başladı dün ona rağmen 1,5 kilo eksik çıktım :46: yavaş yavaş gidecek kilolar inş. :32:

Sagol canim bunu da indirdim. Bu kisa hizli miller benim cok isime yariyor zamansizlikta.

Derya Abla şimdi walk it off burn 30 yaptım inanılmaz terledim ki ben 4 fast miles yapan biriyim 1,5 kg lık el ağırlıklarıyla yaptım çok güzel bir video .. kaç kalori yakılıyor acaba çok merak ettim öğrenirsen yazar mısın

Derya Abla şimdi walk it off burn 30 yaptım inanılmaz terledim ki ben 4 fast miles yapan biriyim 1,5 kg lık el ağırlıklarıyla yaptım çok güzel bir video .. kaç kalori yakılıyor acaba çok merak ettim öğrenirsen yazar mısın

Bugün planimda vardi zaten canim kahvaltimi hazmetmeyi bekliyordum. Polar saatim tamirden geldi bugün takarim yaparken yazarim sonucu. Valla süresi süper normal millerde 70-100 kalori arasi yakiliyor. Hizli milleri agirlikla yapinca ben de cok merak ediyordum yakilan miktari. Aslinda cok da önemli degil biliyorsun hiit calismalarda sonradan da yakmaya devam ediyoruz.

Günaydın kızlarr:16: Dün akşam 3 mil yaptım yine. Baskül aldım evimizde yoktu anneciğime gidince tartılıyordum regli dönemim başladı dün ona rağmen 1,5 kilo eksik çıktım :46: yavaş yavaş gidecek kilolar inş. :32:

Tebrikler canim, düzenli yapip agir agir kilo vermek inan daha iyi oluyor bak ben bir yili gecti koruyorum verdiklerimi. Bazen 2-3 kg oynama oluyor haliyle ya vücut su tutuyor ya da fazla yemis oluyorsun on u da hemen kontrol altina aliyorsun. 5 mil yapip yerlerde sürünerek gezmektense 2-3 mil yapip gün icinde de hareketli kalmak en iyisi.

Bende dün sabah 3 mil - akşam 2 mil yaptım bugün evde değilim çünkü açık vermek istemedim. Haftanın hergünü 3 mil yapıyorum normalde. Özellikle koltuk altı yağlarında bi azalma oldu şoktayım. Ağırlıkla çalışsam daha çabuk sonuç verir şimdilik ağırlığım yok böyle idare ediyorum.

Bakalım biraz daha 3 mil yapacağım sonra 4 mile çıkarmayı düşünüyorum yorulmam heralde vücudum alışınca

Back