Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Kahvenin bir zarari yok ki, leslie de yasaklamiyor. Seker ve süt koymayin ya da light süt koyun diyor.

Ben iş yerimde günde 2 defa orta şekerli türk kahvesi içiyordum evde de arada eşimin canı istiyor ona eşlik ediyordum kahve ve çikolata yüzünden selülitlerim daha belirgin oluştu gibi geliyor Ya da ben ona bağlıyorum

Çok güzel kahvaltı yapmışsın canım afiyet olsun . Yürüyüş yapıp pilatesi de yapabilecek halin kalıyorsa bravo

Seker canm iste ben senelerdir sade icerim kahveyi, cayi da. Leslie ye devam et benim de vardi cok selülitlerime iyi geldi.

bunu ne sıklıkla yapıyorsunuz hangi gün hangisini yapıyorsunuz ben yeni diyete başladım 1 hafta dışarda yürüdükten sonra buna başlamayı düşünüyorum.bilgi verir misiniz?

bunu ne sıklıkla yapıyorsunuz hangi gün hangisini yapıyorsunuz ben yeni diyete başladım 1 hafta dışarda yürüdükten sonra buna başlamayı düşünüyorum.bilgi verir misiniz?

haftanın en az 4 günü yapmaya çalışıyorum
fast mile serisinin 3 mil olanını yapıyorum
geçen sene de bunu yapmıştım bir ayda gözle görülür bir zayıflamam olmuştu tam hatırlamıyorum ama sanırım 55 ten 52 ye düşmüştüm

Günaydın kızlar dün akşam 3 mil yaptım bugün bacaklarımda ağrı yok daha önce 5 mil yapıyordum sabaha yorgun uyanıyordum

Günaydın kızlar Dün akşam leslie 3 mile power walk +50 suquats +50 mekik yaptım..

Leslieyi sakın bırakmayın kızlar çok zor görünmüyor hareketler ama inanınki düzenli yapınca faydası çok bence..

kesinlikle öyle
bazı spor videoları var adamın pestili çıkıyor ama sonucu zor alıyorsun o ağrılar sana kalıyor ama leslie öyle değil
hem zorlamıyor hem eğlenceli, yaparken sakatlanacak ters bir hareket yok ve kesinlikle 2 hafta gibi kısa bir sürede etkisini gösteriyor

Derya abla koştur koştur sana geldim biliyorsun daha öncede başladım lesliye devamını getiremedim.
LEslie denince aklıma sen geliyorsun valla müdavimi oldugun için.
Bugün bi kaç yerde bacakları çok incelttiğini duyunca okuyunca bugün tekrardan başladım 3 mil yaptım öldüm ama ya şuanda zencefil limonlu çayımı yudumlayarak yazıyorum sana :)

Fotoğraf çektim bugün,, 1 ay hergün yapmak istiyorum ve 1 ay sonunda fotoğraflarıma bakmak isiyorum gerçekten bacaklarım incelecek mi diye ...
Güzel bi incelme görür müyüm abla sence ?

Hergünde gelip yazayım buraya diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…