• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Derya Abla şimdi walk it off burn 30 yaptım inanılmaz terledim ki ben 4 fast miles yapan biriyim 1,5 kg lık el ağırlıklarıyla yaptım çok güzel bir video .. kaç kalori yakılıyor acaba çok merak ettim öğrenirsen yazar mısın

Winter cim sagol canim cok eglendim ve cok terledim. 200 de kalori harcadim daha ne olsun? Ben de 1,5 kg lik agirlikla calistim yeterli geldi.

3 mile yaptım geldim biraz evimin işleriyle ilgileneyim akşamda yapmayı planlıyorum :)

Derya abla en favori Leslie videoların hangileri isimlerini söyleyebilir misin?
Ve bacaklarında kaç cm incelme yaşadın merak ediyorum ..
Son zamanlarda fotoğraf paylaştın mı ?

Teşekkürler şimdiden idolümsün :16:

Günaydın kızlarr:16: Dün akşam 3 mil yaptım yine. Baskül aldım evimizde yoktu anneciğime gidince tartılıyordum regli dönemim başladı dün ona rağmen 1,5 kilo eksik çıktım :46: yavaş yavaş gidecek kilolar inş. :32:

ne zamandan beri yapıyorsun leslie

3 mile yaptım geldim biraz evimin işleriyle ilgileneyim akşamda yapmayı planlıyorum :)

Derya abla en favori Leslie videoların hangileri isimlerini söyleyebilir misin?
Ve bacaklarında kaç cm incelme yaşadın merak ediyorum ..
Son zamanlarda fotoğraf paylaştın mı ?

Teşekkürler şimdiden idolümsün :16:

Aman canim idol kim ben kim. Ben de sizler gibi ugrasip duruyorum iste forumda ögrendim her seyi. Ben bacaklarimi hic ölcmemistim canim cünkü ic bacaklarim disinda problemim yoktu bacaklarimla. Bu sabah ölctüm 58 cm idi önceden kacti hic bilmiyorum. Ama selülitlerim gitti leslie ile. Ben su anda 2 ya da 3 mil hizli olan videolarindan yapiyorum. Dün paylasilan burn it off 30 e baktin mi yarim saat süper bi sey. Ben 200 kalori harcadim yarim saatte.

Aman canim idol kim ben kim. Ben de sizler gibi ugrasip duruyorum iste forumda ögrendim her seyi. Ben bacaklarimi hic ölcmemistim canim cünkü ic bacaklarim disinda problemim yoktu bacaklarimla. Bu sabah ölctüm 58 cm idi önceden kacti hic bilmiyorum. Ama selülitlerim gitti leslie ile. Ben su anda 2 ya da 3 mil hizli olan videolarindan yapiyorum. Dün paylasilan burn it off 30 e baktin mi yarim saat süper bi sey. Ben 200 kalori harcadim yarim saatte.

merhaba derya ablacım nasılsın..sıhatın nasıl düzene gırdı mı adetın?

şu paylaşılan burn it of linki varsa atar mısın bana bende baksam

merhaba derya ablacım nasılsın..sıhatın nasıl düzene gırdı mı adetın?

şu paylaşılan burn it of linki varsa atar mısın bana bende baksam

Cok tesekkür ederim canim nihayet tesrif etti bu ay da rahatladim.
https://www.youtube.com/watch?v=9Rb7pGLqx1A&index=223&list=PLYgVKKyEx8yRJm9FK3prLb_6THGJJXP-_

https://www.youtube.com/watch?v=ryTTZu0tN3Y&index=224&list=PLYgVKKyEx8yRJm9FK3prLb_6THGJJXP-_

bu iki videoyu imkanin varsa hemen indir bilgisayarina her an silinebilir yeni videolari cünkü.

bugün ki 3 milde tamamdır

sütun gibi bacaklar istiyorum Allah ım ver bana ver :))

Son düzenleme:

Gördümde abla indiremiyorum ki ben ya youtube kapalı. Dediğin programıda indirdim tuhaf şeyler çıktı beceremedim bir türlü.
Şimdi gidip bi 3 daha yapayım diyorum öğlende yapmıştım.

Gördümde abla indiremiyorum ki ben ya youtube kapalı. Dediğin programıda indirdim tuhaf şeyler çıktı beceremedim bir türlü.
Şimdi gidip bi 3 daha yapayım diyorum öğlende yapmıştım.

Hay Allah yaa cok kötü oldu bu you tube isi size. Canim aslinda sen kendin de improvize edebilirsin. Mesela ileri geri gidilen yerlerde kos, arada ip atlar gibi hoplama hareketi yap, dizlerini yukari kaldira kaldira yerinde kos, bacaklarini kollarini acip kapatip zipla bunlari aralara katabilirsin kalp atisini hizlandirip daha cok yag yakmak icin. Bacaklarina da iyi gelecektir.

Derya abla tamam denicem çok sağol.
3 mil yapmaya gittim telefonum sustu 2 milde sonlandırdım ..

3+2 : 5 mil bugün iyi olmustur herhalde :)

Derya abla tamam denicem çok sağol.
3 mil yapmaya gittim telefonum sustu 2 milde sonlandırdım ..

3+2 : 5 mil bugün iyi olmustur herhalde :)

Cok abartma canim yaa günde 3 mil yeter her gün yapiyosan.

Ilgilenenler icin leslie nin 30 days firm videosunu da yaptim 170 kalori. Bir ara radio hits i de yapayim. Saatim tamirden geldi ya simdi hepsini yapip yapip kalorilere bakarim.

Ilgilenenler icin leslie nin 30 days firm videosunu da yaptim 170 kalori. Bir ara radio hits i de yapayim. Saatim tamirden geldi ya simdi hepsini yapip yapip kalorilere bakarim.

Derya Abla o zaman 4 fast mile bekliyorum senden :)

Merhaba Winter1:16: çok sağ ol yeni videolar için.. ben de bugün 30 days firm videosunu yaptım..Bir de 30 day burn var aynı zannettim videolara baktım aynı değiller özellikleri ne:26:

Merhaba Winter1:16: çok sağ ol yeni videolar için.. ben de bugün 30 days firm videosunu yaptım..Bir de 30 day burn var aynı zannettim videolara baktım aynı değiller özellikleri ne:26:

Burn olan yag yakmaya yönelik kardio, firm olan sikilasmaya ve kaslari calistirmaya yarayan tüm vücut calismasi. Dönüsümlü olarak düzenli yapilirsa faydasi olur.

Teşekkür ederim Derya abla benim yağ yakmaya da sıkılaşmaya da ihtiyacım var:1:Yarın da burn yaparım inşallah.:6:

Teşekkür ederim Derya abla benim yağ yakmaya da sıkılaşmaya da ihtiyacım var:1:Yarın da burn yaparım inşallah.:6:

Zate hep ikisini bir arada götürmek öneriliyor formda kalmak ve kilo almamak icin. Leslie nin bu videolarini ben de yaptim bugün. Cok güzel bir calisma.

Back