• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Merhaba Winter1:16: çok sağ ol yeni videolar için.. ben de bugün 30 days firm videosunu yaptım..Bir de 30 day burn var aynı zannettim videolara baktım aynı değiller özellikleri ne:26:

ne demek rica ederim :)

Kızlar 14 martta 66,7 kg idim şimdi 62 kg'ım Leslie'yi sakın bırakmayın süper ötesi bir çalışma. Uzun süre vücut aktif kaldığı için kilo verme de ideal.

Kızlar 14 martta 66,7 kg idim şimdi 62 kg'ım Leslie'yi sakın bırakmayın süper ötesi bir çalışma. Uzun süre vücut aktif kaldığı için kilo verme de ideal.

Süper bir basari canim tebrik ederim.

Süper bir basari canim tebrik ederim.

Sağol Derya Abla, bir ara ne kadar motivasyonsuzdum sana soruyordum ne yapsam ne etsem diye ne yapacağımı bilemiyordum ama ufaktan ufaktan başlayıp ne kadar yol aldım önemli olan başlamak gerçekten gerisi geliyor.

Cok abartma canim yaa günde 3 mil yeter her gün yapiyosan.

Ne yaopayım abla ya biranevvel sonuç istiyorum :(
Biraz öncede 1 mile yaptım.
Etti 6 mil bugünlük ..
İşim çıkmasa hep yapcam yeter ki incelsiiiiiiiiiiiiiiin :41:

Sağol Derya Abla, bir ara ne kadar motivasyonsuzdum sana soruyordum ne yapsam ne etsem diye ne yapacağımı bilemiyordum ama ufaktan ufaktan başlayıp ne kadar yol aldım önemli olan başlamak gerçekten gerisi geliyor.

Ben de cok mutlu oluyorum canim simdiye kadar leslie tavsiye ettigim kimse basarisiz olmadi herhalde. Tabii ki herkesin kilo veris hizi ve miktari farkli oluyor. Ama israrla savunmamin da sebebini görüyorsunuz. Gercekten leslie yapinca vücudunun kalemle cizercesine degistigini görüyorsun. Tek sirri düzenli yapmak.

Tebirikler canımi bende motivasyonsuzum bu aralar tıpkı demin yazdıgın gibi..
Diyette yaptın mı peki ve bacaklarında incelme gözle görülür bir şekilde mi ?

Tebirikler canımi bende motivasyonsuzum bu aralar tıpkı demin yazdıgın gibi..
Diyette yaptın mı peki ve bacaklarında incelme gözle görülür bir şekilde mi ?

sakın bırakma canım düzenli yap 6 gün yapıyorum ben.. diyet yapıyorum canım evet bazen ödül veriyorum kendime abartıp her şeyi yiyorum ama bunu çok nadir yapıyorum. sabahları aç karnına yeşil çay içiyorum 2 lt su içiyorum akşamları yoğurt ve müsli yiyorum .

bacaklarımda da gözle görülür bir incelme var kıyafetlerimin bacak bölümünden de anlaşılıyor zaten:32:

sakın bırakma canım düzenli yap 6 gün yapıyorum ben.. diyet yapıyorum canım evet bazen ödül veriyorum kendime abartıp her şeyi yiyorum ama bunu çok nadir yapıyorum. sabahları aç karnına yeşil çay içiyorum 2 lt su içiyorum akşamları yoğurt ve müsli yiyorum .

bacaklarımda da gözle görülür bir incelme var kıyafetlerimin bacak bölümünden de anlaşılıyor zaten:32:

Yok canım ya bırakmıcam bu sefer kesin yapıcam her gün. Regl günüm geliyor o zaman bile yapcam.
Dün başladım 3 mile yaptım, bugün 3 mil sonra 2 mil deminde dayanamayıp 1 mil yaptım o kadar çok istiyorum ki bacaklarımın incelmesi.
36 beden pantolon giyiyorum ama daha da incelsin istiyorum kalın çünkü :( Popomda geniş duruyor hafifte basenliyim daha ne olsun tekme yerlerinde nasıl hırslı tekme atıyorum görsen eriyin gidin yaglar dercesine :)

Yok canım ya bırakmıcam bu sefer kesin yapıcam her gün. Regl günüm geliyor o zaman bile yapcam.
Dün başladım 3 mile yaptım, bugün 3 mil sonra 2 mil deminde dayanamayıp 1 mil yaptım o kadar çok istiyorum ki bacaklarımın incelmesi.
36 beden pantolon giyiyorum ama daha da incelsin istiyorum kalın çünkü :( Popomda geniş duruyor hafifte basenliyim daha ne olsun tekme yerlerinde nasıl hırslı tekme atıyorum görsen eriyin gidin yaglar dercesine :)

hırslı at tekmeleri canım daha çok kalori yakarsın :)

ama çok yüklenme kendine bıkarsın sonra..

çok sağol canım bu siteden indirebildim elinde başka linkler varsa paylaşabilir misin ?
youtube açıldı diyorlar ama henüz açılmadı bende açılsın derya ablanın dediği videoya bakıcam yarım saatlik olan sen paylaşmıssın sanırım.

çok sağol canım bu siteden indirebildim elinde başka linkler varsa paylaşabilir misin ?
youtube açıldı diyorlar ama henüz açılmadı bende açılsın derya ablanın dediği videoya bakıcam yarım saatlik olan sen paylaşmıssın sanırım.

bu kadar canım benim linkler en çok 4 fast miles yapıyorum youtube'da var o.. ben de bu siteden indiremedim youtube'dan indirdim nasıl indirdin bu siteden?

hırslı at tekmeleri canım daha çok kalori yakarsın :)

ama çok yüklenme kendine bıkarsın sonra..

Aynen canım yaaa yansın kaloriler,, şu bacaklar incelsin,, arkadan daha güzel dursun popom bacaklarım yetecek ya sonra leslie bırakmıcam.
gidip gidip aynaya bakıyorum daha demin yaptım tabiki henüz değişim yok daha dun basladım değişim göremedim diye moralimizi bozdumne olsun ya 2 günde :1::1:

bu kadar canım benim linkler en çok 4 fast miles yapıyorum youtube'da var o.. ben de bu siteden indiremedim youtube'dan indirdim nasıl indirdin bu siteden?

Sağol canım yukarı search yani arama bölümüne leslie sansone yazınca cıktı hepsi.
nasıl indirdim bu siteden videonun altında dowloand 240p 340p vs yazıyorsa görüntü kalitesi o 340p olana tıklıyorum iniyor zaten tatlım çok saol:)

Sağol canım yukarı search yani arama bölümüne leslie sansone yazınca cıktı hepsi.
nasıl indirdim bu siteden videonun altında dowloand 240p 340p vs yazıyorsa görüntü kalitesi o 340p olana tıklıyorum iniyor zaten tatlım çok saol:)

canım çok sağol ya indiriyorum şu an

canım demin ki videolar kısa kısa dimi_?
baktımda 13 dk.. yani yanlışlık yok dimi uzunda yoksa yanlışmı indirdim kısamı çıkıyor ?

Back