• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Günaydın kızlar ben leslie yapınca ertesi güne pert olarak uyanır oldum . Saatler değişmeden zamanı yetiştiriyordum ama artık çok yoruluyorum. Dün akşam 5 mil yaptım :34: 3 Mil yapsam sanki kilo veremeyecekmişim gibi geliyor.

vücudunuz biraz ham demek ki o yüzden bence daha fazla yüklenmeyin
3 mil de çok güzel zayıflatıyor
özellikle slim fast olan
ben 3 mil yapıyorum arada bir 5 mil yapıyorum iyi oluyor

Selam bu akşam mari winsor pilates + great abs +great arms yapıldı:)

Herkese iyi geceler..

Benim mesajim degildi ama yine de sagol canim. Evet devamlilik cok onemli birakinca maalesef tum emegin bosa gidiyor bir sure sonra.

:D valla nasıl bakmışım nasıl okumuşum ya senin yazmana alışığız ezbere gitmişim 😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam bu akşam mari winsor pilates + great abs +great arms yapıldı:)

Herkese iyi geceler..

Oh oh tebrikler sabah ki yanlış anlamadan dolayı kusura bakmayın 😘

:D valla nasıl bakmışım nasıl okumuşum ya senin yazmana alışığız ezbere gitmişim 😘

Olabilir canim önemli degil, ne güzel gözünüz alismis bana.

ya ben şeyi merak ediyorum buna başlamayı düşünüyorum da 5 mile fat burning walk'ı bulabildim bi tek o da 1 saat 5 dk hepsini mi yapıyoruz bir günde?

ya ben şeyi merak ediyorum buna başlamayı düşünüyorum da 5 mile fat burning walk'ı bulabildim bi tek o da 1 saat 5 dk hepsini mi yapıyoruz bir günde?

1 mil yada 2 mil olarak aratsan çıkar ilk 1 mil yaptım 3 gün sonra 2 mil yaptım 1 hafta 3-4 haftadırda 3 mil yapıyorum hızlı olanı alt yapım yoktu ben böyle başladım 5 mil çok uzun sıkılıyorum. 3 mil 45 dk. Iyide terletiyo

1 mil yada 2 mil olarak aratsan çıkar ilk 1 mil yaptım 3 gün sonra 2 mil yaptım 1 hafta 3-4 haftadırda 3 mil yapıyorum hızlı olanı alt yapım yoktu ben böyle başladım 5 mil çok uzun sıkılıyorum. 3 mil 45 dk. Iyide terletiyo

bu videoda hepsi var o zaman ben de 1 mille başlayayım :) teşekkür ederim

bu videoda hepsi var o zaman ben de 1 mille başlayayım :) teşekkür ederim

Leslie nin tüm videolarinda 15 dk olan her milin sonunda calismayi birakabilir ve esneme hareketleri ile bitirebilirsin. Sakin esnemeyi unutma. 5 mil kendi basina bir program hepsi de yapilabilir ancak kilo vermek icin haftada 5-6 gün 3er mil yapilmasi ve dengeli beslenmek yeterli. Videoda ileri geri yürünen kisimlarda hafifce kosaradim yaparsan arada kalp atislarini hizlandirmis ve daha cok yag yakmis olursun.

Leslie nin tüm videolarinda 15 dk olan her milin sonunda calismayi birakabilir ve esneme hareketleri ile bitirebilirsin. Sakin esnemeyi unutma. 5 mil kendi basina bir program hepsi de yapilabilir ancak kilo vermek icin haftada 5-6 gün 3er mil yapilmasi ve dengeli beslenmek yeterli. Videoda ileri geri yürünen kisimlarda hafifce kosaradim yaparsan arada kalp atislarini hizlandirmis ve daha cok yag yakmis olursun.

Cok teşekkürler bilgiler için :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Testosteron

Bir düşerse bak neler olur: Testosteron

Hem kadında hem erkekte bulunan testosteron, kas kütlesinin korunmasından libidoya kadar pek çok önemli işlevden sorumlu. Erkeklerde yaş ilerledikçe genellikle düşer ve belli bir yaşta kadınlarla eşitlenir. Ancak düşürmemek de elimizde.
İSTANBUL - Vücutta, hem kadınlarda hem de erkeklerde aynı öncül maddelerden testesteron oluşur. Ve testesteron, her iki cinste de pek cok işlevden sorumludur. Kas kütlesinin korunması, vücutta biriken yağin azaltılması, libido ve genel ruh halinin iyiliği, yeterli testeron seviyeleriyle sağlanır. Doktor Ayşegül Çoruhlu, testosteronun önemini şöyle anlatıyor:
“ Genç erkeklerde testosteron seviyesinin östrojene (kadınlık hormonu) oranı yüksektir. Yani testosteron yüksek, östrojen düşüktür. Bu yüzden genç erkekler yüksek enerji ve agresiflik seviyelerine sahiptirler. Yaş ilerledikçe testosteron seviyesi düşer ve dolayısıyle östrojen seviyesi oran olarak artar. Erkek davranışı daha pasif ve hoşgörülü hale gelir ki bu bence iyi bir şeydir. Çünkü bu orta yaşlı dönemlerde erkekler hem ergenlik çağindaki çocukları hem de menapoza giren eşleriyle uğraşmak zorundadırlar. Komiktir ki, 54 yaşındaki bir erkekteki östrojen (kadınlık hormonu ) miktarı, 54 yaşındaki ( tabii ki menopozda olan ) bir kadınınkinden daha fazladır.!
35 yaşından sonra her yıl yüzde 2 ila yüzde 5 arası testosteron seviyesi düşmeye başlar. Enerji düşüklüğü, kas kitlesi azalması, göğüslerde yağlanma (jinekomasti), bel bölgesinde yağlanma (aşk tutacakları) oluşur. Cinsel güç ve libido azalması olur.
Bazı yaşam tarzı özellikleri bu düşmeye katkıda bulunur.
Fazla kilo: Yağ dokusunda bulunan bir enzim testosteronu östrojene dönüştürür. Yaş ilerledikçe her erkekte olan bu dönüşüm, fazla kilolularda 10 kat fazladır.
Alkol: Alkol karaciğerde temizlenir. Fazla östrojen de karaciğerde temizlenir. Alkol alımı olduğunda östrojen temizliği yeterince yapılamaz.

EGZERSİZİN SÜRESİNE DİKKAT

Egzersiz yaparak kas dokusunu koruyup testosteron seviyesini arttırabileceğimizi biliyoruz. Ancak bazı püf noktarına dikkat edilmesi gerekir.
Öncelikle günlük egzersiz, 20- dakika aerobik-kardiyo egzersizi, ardından 30 dakika ağırlık egzersizi şeklinde olmalıdır.10 dakikalık esneme egzersizi ile bitirilmelidir. Buradaki en önemli nokta egzersiz süresidir. Egzersiz bu sürenin üzerine çıktığında vücut kortizol (stres hormonu) üretir. Kortizol ortaya çıkınca da yapılan egzersiz kas kitlesini arttırmaya yardımcı olmaz. Çünkü kortizol, testosteron ve büyüme hormununu azaltır. Oysa bu iki hormon kas kitlesinin arttırılmasi için çok önemlidir. Egzersizin 30 ila 50 dakikaları arası büyüme hormonu maksimum seviyededir,. Bundan sonra vücut strese girer, mitekondrilerde enerji biter. (Mitekondiriler kas hücrelerindeki enerji üretim fabrikalarıdır.) Kortizol artar , gençleşeceğinize hızla yaşlanırsınız.

Vücut kaslarının yüzde 65′i üst vücutta bulunduğundan daha çok üst bölgeye yönelik ağırlık egzersizi yapılır. Ama bacak kaslarını da aynı oranda çalıştırmalısınız . Çünkü uzun bacak kaslarının çalışması testosteron ve büyüme hormununu arttırır. Siz bacak çalışırken artan bu hormonlar sayesinde üst kısmınız da aynı anda gelişmeye devam eder
.

ÖSTROJEN TEMİZLİĞİNE YARDIM EDEN YİYECEKLER

Bazı yiyecekler karaciğerinizin östrojeni temizlemesine yardım eder.
Flavoniodle, sebzelerde, tam tahıllılarda, meyvelerde bulunur.
Polifenoller, yeşil çayda bulunur.
Karetenoidle, sarı-kırmızı sebzeler ve meyvelerde bulunur.
Linganla, keten tohumunda bulunur.
Brokoli, brüksel lahanası, karnıbahar, zerdeçal, tarçın,ceviz, badem, somon tüketilmesi önerilen yiyeceklerdir.
Yararlı yağlar, avakado, balık, keten tohumu yağı, zeytinyağı, hindistan cevizi yağıdır. Bu yağların çoğunda bulunan Omega 3 karaciğeri korumada çok etkilidir. Ayrıca egzersize bağlı eklem zedelenmelerine karşı da koruyucudur.
Karaciğere yardım için elbette alkol alımı da sınırlandırılmalıdır. (Radikal)

Son düzenleme:
Oh oh tebrikler sabah ki yanlış anlamadan dolayı kusura bakmayın 😘

Önemli değil ne kusuru keşke her kusur böyle olsa:1:

malum günümdeyim leslie yapamadım onun yerini tutmasa da mari winsor +mel b buns+ 10dk arms + 50 squats yaptım..

bugünlük bu kadar yeter
leslie 3 mil fast in ilk iki milini, ardından mari wansor yaptım

iPhone telefona iniyormu mu video a dostlar

Herkese günaydin kizlar. Spora bir kac gün ara veriyorum dedim ama haftasonu cocuklari iki gün spor alanina götürdügümüz icin ögleden öncelerimiz kosturmak ve yürümekle gecti. Cocuklar da bisiklete binip rahat rahat dilleri disari cikana kadar kosturdular. Hava da güzeldi cok iyi geldi. Ama sabah tartida 3 kg fazla ciktim sinirim beynime zipladi. Leslie yi birakirsan olacagi budur. Ne derseniz deyin kilo korumakta ve vermekte leslie abla gibisi yok. Ama hangi birini yapayim sasiriyorum ben de. Disarda da cok yürüyorum leslie ye hal kalmiyo. Off yaa.

Herkese günaydin kizlar. Spora bir kac gün ara veriyorum dedim ama haftasonu cocuklari iki gün spor alanina götürdügümüz icin ögleden öncelerimiz kosturmak ve yürümekle gecti. Cocuklar da bisiklete binip rahat rahat dilleri disari cikana kadar kosturdular. Hava da güzeldi cok iyi geldi. Ama sabah tartida 3 kg fazla ciktim sinirim beynime zipladi. Leslie yi birakirsan olacagi budur. Ne derseniz deyin kilo korumakta ve vermekte leslie abla gibisi yok. Ama hangi birini yapayim sasiriyorum ben de. Disarda da cok yürüyorum leslie ye hal kalmiyo. Off yaa.

Günaydın. Yoğun geçirmişin ne güzel evde oturmadan :) regl dönemiyle alakalı olabilir mi ki kiloda ki artış. O kadar hareketle verirsinya takma sen

Günaydınnnn..Derya abla tartın bozulmuş olmasın.. Ben de yerim de sayıyorum kilo verme konusunda yine de spora devam bakalım ne olacak.Sıkılaşma var aslında ama tam istediğim sonuçları alamadım her gören çok zayıflamışsın diyor..İnsanoğlu işte yetmiyor daha da zayıflayıp herşeyden önce fit olmak istiyorum göbeksiz ve simitsiz..

Dün akşam leslie 2 mil radio +great thigs +great abs+ 10 dk arms yaptım bu ara değişik videolar yapayım diyorum sporu bırakmamak ve motivasyonumu kaybetmemek için..

Back