Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
iPhone telefona iniyormu mu video a dostlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Free video diye bi program var ordan bul videoları aratıp videoyu başlat kenarında kaydetmek için bi işaret çıkıyo 💾 böyle ona tıkla iniyo

Günaydın. Yoğun geçirmişin ne güzel evde oturmadan :) regl dönemiyle alakalı olabilir mi ki kiloda ki artış. O kadar hareketle verirsinya takma sen

Tesekkür ederim kizlar moral verdiniz. Biraz agirlikla da calisiyorum ya bu aralar kas yapmak icin belki kaslarin agirligi da olabilir diyorum. Görüyorsunuz iste durmak yok bir kere basladin mi sonuna kadar spor yapacak dikkat edeceksin. Ama leslie yi ihmal ettim pismanim diyorum size leslie yap ne kilo kaliyor ne siskinlik. Bu hafta 2 mil 2 mil de olsa yapmaya calisacagim.

Günaydın maşallah diyim :). Aynen sıklaşma var bendede kıyafetlerde özellikle anlaşılıyor. Diyet yapıyomusun.

Leslie ablamız sağolsun

Günaydın hanımlar. Hafta sonu ilçe dışındaydık 2 gün leslie ile yürüyemedim ama eşimle köyde yürüyüş yaptık tempolu, pazar günü evimize dönünce eşim maça gitti bende 5 mil yürüdüm . Yorgun değilim bugün çok şükür h.içi de 3 mille devam etmeyi düşünüyorum

Günaydın maşallah diyim :). Aynen sıklaşma var bendede kıyafetlerde özellikle anlaşılıyor. Diyet yapıyomusun.

Teşekkür ederim..Diyet yapmıyorum diyet kelimesi beni daha çok yemeye teşvik ediyor. Kepek ekmek tüketiyorum yediklerimi azalttım sadece ve leslie

ve bölgesel çalışıyorum.70 kiloydum yediklerime dikkat ettim 1 kilo yalnız verdim.4 aydır düzenli egzersiz yapıyorum haftada 5-6 gün..1 aydır

yediklerime dikkat etmeye başladım.Yediklerime dikkat edersem bu tempoyla daha güzel veririm gelgörki çocuklar kurabiye eşim tatlı istiyor haliyde

bende insanın nefis istiyor2 haftadır da ipin ucunu kaçırmış bulunmaktayım.168 boy 69 kiloyum...

Bende yediklerime çok dikkat etmiyorum kahveyi azalttım günde belki içersem 1 fincan içiyorum , tatlıyı azalttım eşime bende çok yapıyordum ama artık yapmıyorum. 2 haftadır leslie yapıyorum 3. haftaya girdim

Sorma çocuklar olunca öyle oluyo haliyle yemedende olmuyo. Bende 24.mart ta başladım diyete belli bişey yapmıyorum kafama göre ne varsa az yiyorum kalori hesaplıyarak artık onuda bıraktım sadece az yiyorum ve leslie yapıyorum. 2.60 kilo vermişim. Bende boy da yok 1.59 boyum kilom şuan 59.80

Ne güzel temiz havada iyi gelmiştir yürümek. Bende 3 mil yapıyorum

ne oldu bilmiyorum kilo vermem durdu 70-71 altına düşmüyor hiç bende diyeti sıkılşatırma kararı aldım bakalım ne olacak

ileti geçmişlerini okurken bir arkadaş yazmıştı tam hatırlayamadım. bebeği varmış emiyor yapsam faydası olur mu demişti. ben eğer leslieyi bilsemdim doğumdan hemen sonra başlardım ya ben 6. ayımda başladım leslie tanışmam o zaman oldu. gerçi doktorum bana 6. aydan sonra spor yapacaksın demişti seseryan olduğu için. gayette yapabilr anneler. ben emziriyorum diyetyim çok sıkı değil günde en az 3 mil olmak üsere 5-6 gün yapıyorum 82-83 ile başladım kızlar şu an 70-71 e indim şimdi durdu gerçi hedef 65

çok güzel kilo vermişsin inş hedefine ulaşıp koruyabilirsin canım Ne kadar zamanda verdin canım kilolarını, ben 1 yıl önce çok sıkı yaptım sonra bıraktım ama o verdiğim kiloları uzun zaman sonra aldım çok faydalı hem de sıkılmıyorum.

Canım sadece sporla mı verdin. Çok güzel vermişin

Kahvenin bir zarari yok ki, leslie de yasaklamiyor. Seker ve süt koymayin ya da light süt koyun diyor.

Ben 2 saat yürüyüsümü yaptim, disardaki isleri hallettim geldim. Simdi evi toparlarim aksama vaktim ve en önemlisi halim kalirsa pilates yapmayi planliyorum. Bugün sabah iki yumurtali, hindi salamli, beyaz peynirli omlet yedim. Yemek olarak da simdi balik yapacagim az zeytinyagli, sarmisakli, yanina da salata. Arada badem, ceviz v.s atistiriyorum. Cikolata da bitter yiyorum. Bazen aksam cocuklari yatirinca canim bi seyler atistirmak istiyor iste onu yapinca sabah sis kalkiyorum. Ceneme hakim olup aksam yemeginden sonra bi sey yemezsem iyi oluyor. Bitki cayi filan iceyim bari öyle oyalanirim tv bakarken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…