- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
iPhone telefona iniyormu mu video a dostlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın. Yoğun geçirmişin ne güzel evde oturmadan :) regl dönemiyle alakalı olabilir mi ki kiloda ki artış. O kadar hareketle verirsinya takma sen
Günaydınnnn..Derya abla tartın bozulmuş olmasın.. Ben de yerim de sayıyorum kilo verme konusunda yine de spora devam bakalım ne olacak.Sıkılaşma var aslında ama tam istediğim sonuçları alamadım her gören çok zayıflamışsın diyor..İnsanoğlu işte yetmiyor daha da zayıflayıp herşeyden önce fit olmak istiyorum göbeksiz ve simitsiz..
Dün akşam leslie 2 mil radio +great thigs +great abs+ 10 dk arms yaptım bu ara değişik videolar yapayım diyorum sporu bırakmamak ve motivasyonumu kaybetmemek için..
Tesekkür ederim kizlar moral verdiniz. Biraz agirlikla da calisiyorum ya bu aralar kas yapmak icin belki kaslarin agirligi da olabilir diyorum. Görüyorsunuz iste durmak yok bir kere basladin mi sonuna kadar spor yapacak dikkat edeceksin. Ama leslie yi ihmal ettim pismanim diyorum size leslie yap ne kilo kaliyor ne siskinlik. Bu hafta 2 mil 2 mil de olsa yapmaya calisacagim.
Leslie ablamız sağolsun
Günaydın maşallah diyim :). Aynen sıklaşma var bendede kıyafetlerde özellikle anlaşılıyor. Diyet yapıyomusun.
Teşekkür ederim..Diyet yapmıyorum diyet kelimesi beni daha çok yemeye teşvik ediyor. Kepek ekmek tüketiyorum yediklerimi azalttım sadece ve leslie
ve bölgesel çalışıyorum.70 kiloydum yediklerime dikkat ettim 1 kilo yalnız verdim.4 aydır düzenli egzersiz yapıyorum haftada 5-6 gün..1 aydır
yediklerime dikkat etmeye başladım.Yediklerime dikkat edersem bu tempoyla daha güzel veririm gelgörki çocuklar kurabiye eşim tatlı istiyor haliyde
bende insanın nefis istiyor2 haftadır da ipin ucunu kaçırmış bulunmaktayım.168 boy 69 kiloyum...
Teşekkür ederim..Diyet yapmıyorum diyet kelimesi beni daha çok yemeye teşvik ediyor. Kepek ekmek tüketiyorum yediklerimi azalttım sadece ve leslie
ve bölgesel çalışıyorum.70 kiloydum yediklerime dikkat ettim 1 kilo yalnız verdim.4 aydır düzenli egzersiz yapıyorum haftada 5-6 gün..1 aydır
yediklerime dikkat etmeye başladım.Yediklerime dikkat edersem bu tempoyla daha güzel veririm gelgörki çocuklar kurabiye eşim tatlı istiyor haliyde
bende insanın nefis istiyor2 haftadır da ipin ucunu kaçırmış bulunmaktayım.168 boy 69 kiloyum...
günaydın bende bugün yapmaya başlıcam sizce hangisinden başlamalıyım
Günaydın hanımlar. Hafta sonu ilçe dışındaydık 2 gün leslie ile yürüyemedim ama eşimle köyde yürüyüş yaptık tempolu, pazar günü evimize dönünce eşim maça gitti bende 5 mil yürüdüm .Yorgun değilim bugün çok şükür h.içi de 3 mille devam etmeyi düşünüyorum
ne oldu bilmiyorum kilo vermem durdu70-71 altına düşmüyor hiç bende diyeti sıkılşatırma kararı aldım bakalım ne olacak
Öyle dönemler olur stres yapma sabırla spora devam et ve su içmeyi ihmal etme.
ileti geçmişlerini okurken bir arkadaş yazmıştı tam hatırlayamadım. bebeği varmış emiyor yapsam faydası olur mu demişti. ben eğer leslieyi bilsemdim doğumdan hemen sonra başlardım ya ben 6. ayımda başladım leslie tanışmam o zaman oldu. gerçi doktorum bana 6. aydan sonra spor yapacaksın demişti seseryan olduğu için. gayette yapabilr anneler. ben emziriyorum diyetyim çok sıkı değil günde en az 3 mil olmak üsere 5-6 gün yapıyorum 82-83 ile başladım kızlar şu an 70-71 e indim şimdi durdu gerçi hedef 65
ileti geçmişlerini okurken bir arkadaş yazmıştı tam hatırlayamadım. bebeği varmış emiyor yapsam faydası olur mu demişti. ben eğer leslieyi bilsemdim doğumdan hemen sonra başlardım ya ben 6. ayımda başladım leslie tanışmam o zaman oldu. gerçi doktorum bana 6. aydan sonra spor yapacaksın demişti seseryan olduğu için. gayette yapabilr anneler. ben emziriyorum diyetyim çok sıkı değil günde en az 3 mil olmak üsere 5-6 gün yapıyorum 82-83 ile başladım kızlar şu an 70-71 e indim şimdi durdu gerçi hedef 65
Bende yediklerime çok dikkat etmiyorum kahveyi azalttım günde belki içersem 1 fincan içiyorum , tatlıyı azalttım eşime bende çok yapıyordum ama artık yapmıyorum. 2 haftadır leslie yapıyorum 3. haftaya girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?